Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(dalmatinas @ 2011 02 08, 09:09)
na jauciuosi as tikrai neblogai, jokiu pablogejimu nebuna, turiu daugiau jegu ir energijos  bigsmile.gif anksciau buvau pavargus jau ryte, dabar net po darbo turiu jegu mankstintis, taip, kad, manau, man jie veikia thumbup.gif

thumbup.gif o po kiek i diena geriat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2011 02 08, 10:34)
o po kiek i diena geriat? blush2.gif

2 kartus/diena po 3 tabl., gaunasi 6 tabl. per diena (taip kad 800tabl uztenka daugiau nei 4 men.), reikia gerti maziausiai 45 min. pries valgi ir po valgio turi buti praejes netrumpas laiko tarpas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 02 08, 09:42)
2 kartus/diena po 3 tabl., gaunasi 6 tabl. per diena (taip kad 800tabl uztenka daugiau nei 4 men.), reikia gerti maziausiai 45 min. pries valgi ir po valgio turi buti praejes netrumpas laiko tarpas smile.gif

bandysiu ir as tokiais kiekiais sugerti kai tik gausiu thumbup.gif nors vakar atsiguldama pajutau paduka, kurio nejauciau gal metus thumbup.gif gal viskas atsistatys
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 07, 12:08)
Buvo jau stimuliacija akiu,o klausai skyre barokamera,tai vaziuos i klinikas del klausos.bet,tikimes gaut 1 grupe vistiek.

Ar gali buti nuo issetines sklerozes problemu su zarnynu?MB atsirado problemu,gere is maisto papildu parduotuves ENZIESTIAL ,dabar geria mėtu ir pankolio arbatas,bet vistiek kankina meteorizmas... verysad.gif nuo PREDNIZOLONO tableciu negaletu taip but...
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 08, 10:59)
Ar gali buti nuo issetines sklerozes problemu su zarnynu?MB atsirado problemu,gere is maisto papildu parduotuves ENZIESTIAL ,dabar geria mėtu ir pankolio arbatas,bet vistiek kankina meteorizmas... verysad.gif nuo PREDNIZOLONO tableciu negaletu taip but...

Sveiki, man zinok nuo prednizolono maudzia zarnyna, na bent as taip manau, kad nuo jo...tai gal jis turi poveiki...gal bus juokinga, zinau, kad prednizolonas-nieko gero(na kiek padeda, tiek ir kenkia), bet mano oda pasidaro ideali-svelni, elastinga...tik nustoju gerti, vel issauseja-papilkeja... g.gif

Viliojat su tais enzymais smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2011 02 08, 11:25)
Sveiki, man zinok nuo prednizolono maudzia zarnyna, na bent as taip manau, kad nuo jo...tai gal jis turi poveiki...gal bus juokinga, zinau, kad prednizolonas-nieko gero(na kiek padeda, tiek ir kenkia), bet mano oda pasidaro ideali-svelni, elastinga...tik nustoju gerti, vel issauseja-papilkeja... g.gif

Viliojat su tais enzymais smile.gif  ax.gif

MB dabar rado iseitį-alų gert...iš stipresnių.Kaip nekeista-padeda... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 08, 11:31)
MB  dabar rado iseitį-alų gert...iš stipresnių.Kaip  nekeista-padeda... lotuliukas.gif

GERAS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 02 08, 10:31)
MB  dabar rado iseitį-alų gert...iš stipresnių.Kaip  nekeista-padeda... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif gaila nera tokio gerimo, kur isgerus ir IS dingtu..
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2011 02 08, 14:51)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  gaila nera tokio gerimo, kur isgerus ir IS dingtu..

o gal tas gerimas ir bus alus blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2011 02 08, 15:45)
o gal tas gerimas ir bus alus  blush2.gif  lotuliukas.gif

NUO SIANDIEN PRADEDU GYDYMA bigsmile.gif
Atsakyti
hihihi.gif žinokit kažkurioj knygoj perskaičiau- negerkit alaus ,jis blogina IS eiga- tai nebegerdavau blink.gif ....
Atsakyti
Sveikos,gal kas esate susidure-jei zmogui butu nustatyta 1 gr del issetines sklerozes ( visiskas nedarbingumas,reikalinga kito asmens prieziura ) ir tas zmogus- mano vyras,ar as pati gauciau pinigus uz jo slauga,jei buciau paskirta jo globeja( jis- veiksnus)?Ar man eitu SODROS darbo stazas( nes, manau,jei bus priskirta slauga,globa-kazkaip tikrins ar ka,ar yra slaugantis asmuo namuose g.gif ).Girdejau,kad gauna kazkaip slaugantis asmuo ,nes faktiskai,jai p[irma grupe,negali atsitraukt nuo zmogaus.Nors jis- puikiai vaiksto,gali vairuoti automobili( bent kol kas,kol 1 gr nepaskirta).Be to,manau,kad ir dirbti negaleciau,jei buciau paskirta jo globeja.
Papildyta:
QUOTE(dalmatinas @ 2011 02 08, 12:05)

Na jam nuo zarnyno problemu alutis stipresnis padeda ax.gif ,na ka padarysi-jei jau taip yra,ne virskinimo fermentu nebereiks. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Apart @ 2011 02 08, 17:37)
hihihi.gif žinokit kažkurioj knygoj perskaičiau- negerkit alaus ,jis blogina IS eiga- tai nebegerdavau  blink.gif ....

Neklausys MB... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 08 vasario 2011 - 16:58