Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Gretuteka @ 2011 02 04, 11:45)
Del akyciu paprasykit, kad skirtu stimuliacija, nezinau kaip ten vadinasi, bet dedi prie akiu tokius elektrodukus ir stimuliuoja, man atsistate per savaite ar dvi, gerai jau ir nepamenu  4u.gif

Man irgi elektros(smegenu) stimuliacija padejo ir ne karta.
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2011 02 04, 11:08)
Man irgi elektros(smegenu) stimuliacija padejo ir ne karta.

bet tu butinai nueik pas gydytoja, nes su migrena menki juokai... doh.gif man buna kartais, bet viena diena dazniausiai, ir kol apsivemiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 04 vasario 2011 - 11:18
QUOTE(Gretuteka @ 2011 02 04, 12:17)
bet tu butinai nueik pas gydytoja, nes su migrena menki juokai...  doh.gif  man buna kartais, bet viena diena dazniausiai, ir kol apsivemiu..

eisiu butinai...nes taip gyvent negalesiu...reikia geru vaistiku,nes be recepto neparduoda...
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2011 02 04, 11:57)
eisiu butinai...nes taip gyvent negalesiu...reikia geru vaistiku,nes be recepto neparduoda...

o as ir nezinau kas yra galvs skausmas, jei toks kaip po gero sventimo, tada eina sau doh.gif nes siaip pavalgau sriubytes ir praeina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2011 02 04, 13:53)
o as ir nezinau kas yra galvs skausmas, jei toks kaip po gero sventimo, tada eina sau doh.gif  nes siaip pavalgau sriubytes ir praeina  blush2.gif

Tai reiskia tau nuo skysciu trukumo skauda smile.gif labai daznas galvos skausmas, kai organizmas reikalauja skysciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2011 02 04, 14:01)
Tai reiskia tau nuo skysciu trukumo skauda  smile.gif  labai daznas galvos skausmas, kai organizmas reikalauja skysciu  4u.gif

cia manau pagirios vadinasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2011 02 04, 21:16)

biggrin.gif oi tu lotuliukas.gif
as matai gyvenime tik viena karta buvau padauginus ir tai be pasekmiu, tik, kad nuo to laiko Martinio nebegeriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2011 02 04, 21:16)

pagirios irgi yra busena, kai truksta skysciu
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2011 02 04, 11:45)
Del akyciu paprasykit, kad skirtu stimuliacija, nezinau kaip ten vadinasi, bet dedi prie akiu tokius elektrodukus ir stimuliuoja, man atsistate per savaite ar dvi, gerai jau ir nepamenu  4u.gif

Buvo jau stimuliacija akiu,o klausai skyre barokamera,tai vaziuos i klinikas del klausos.bet,tikimes gaut 1 grupe vistiek.
Atsakyti
[quote=<LIBE>,2011 02 04, 11:42]
Kuo toliau, tuo labiau isitikinusi, kad man MIGRENA, unsure.gif nes visa diena skauda galva-smilkinius,jie net tvinkcioja, patirpe, vakare isvis nepakeliamas skausmas, buna,kad nimesilis nenuima...atsigulu su skaudancia ir pabundu su skaudancia galva...tragedija...kita savaite vaziuosia pas neurologe...

O tu nebandei spaudimo paxsimatuoti- ypač kai l. skauda??
Man tai visada būna pakilęs- bet praeina tik citramono išgėrus rolleyes.gif
Papildyta:
kai as rinkausi, tai pagal info rasta internete, isigijau wobenzym, jau antra 800 tabl. buteliuka baigineju, snekejau su neurologe, sake, kad jie tinka, bet dabar rekomendavo kitus - phlogenzym, jie brangesni, bet lyg ir labiau tinka prie IS, isigijau Vokietijoj net 200Lt pigiau nei Lietuvoje bigsmile.gif

4u.gif gal ką praleidau - o ką gali pasakyti tiek sunaudojus- yra kažkas kitaip?
Atsakyti
4u.gif gal ką praleidau - o ką gali pasakyti tiek sunaudojus- yra kažkas kitaip?
[/quote]

na jauciuosi as tikrai neblogai, jokiu pablogejimu nebuna, turiu daugiau jegu ir energijos bigsmile.gif anksciau buvau pavargus jau ryte, dabar net po darbo turiu jegu mankstintis, taip, kad, manau, man jie veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2011 02 07, 17:22)
4u.gif  gal ką praleidau - o ką gali pasakyti tiek sunaudojus- yra kažkas kitaip?

Aš irgi bandau išklausti apie enzymus, bet niekas nepaaiškina ax.gif

Jau paaiškino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 08 vasario 2011 - 09:10