Turbut ir mane aplanke pablogejimas jau trecia diena kaip istisai skauda galva-ypac smilkinius,o vakarais visa galva skauda-atrodo, kad smegenis kas spaustu ir regejimas nusilpes, staigiai pasukus galva-"apsvaigstu" ...toks lengvas pykinimas-nuotaikos visai neturiu, kazkokia apatiska viskam...mmm...visai nelaukiau,kazkokia nedarbinga...
QUOTE(<LIBE> @ 2011 02 02, 14:44)
Turbut ir mane aplanke pablogejimas jau trecia diena kaip istisai skauda galva-ypac smilkinius,o vakarais visa galva skauda-atrodo, kad smegenis kas spaustu ir regejimas nusilpes, staigiai pasukus galva-"apsvaigstu" ...toks lengvas pykinimas-nuotaikos visai neturiu, kazkokia apatiska viskam...mmm...visai nelaukiau,kazkokia nedarbinga...
Na, merginos, laikykimes, kelkim nuotaika
mane ir namiskius, tai lyg koks virusas kabina, bet stengiames nepasiduoti, va reiks i vaistine lekt influcidu ir aflubinu prisipirkt, kojas i karsta vandeni
kai tokie orai nera ko stebetis, kad nuotaikos ir sveikatos tokios
QUOTE(<LIBE> @ 2011 02 02, 13:44)
Negalvok taip saulele, tai bus tik vitaminu ir saules trukumas. Man taip buvo praitu metu balandi gal lekiau ir i klinikas, sake tikrai ne IS, o tiesiog nuovargis ir saules trukumas. Sake pagerti vitaminus su D ir pailseti Laikykis
QUOTE(Gretuteka @ 2011 02 02, 19:33)
Negalvok taip saulele, tai bus tik vitaminu ir saules trukumas. Man taip buvo praitu metu balandi gal lekiau ir i klinikas, sake tikrai ne IS, o tiesiog nuovargis ir saules trukumas. Sake pagerti vitaminus su D ir pailseti Laikykis
Tikiuosi tu teisi...Aciu
Sveikos,
LIBE as taip pat manau kad tau tik nuovargis ir virusiuko kazkokio pasigavusi, nes mano vyrui po gripo dar ir pykina ir galva skauda ir silpna. Tikek kad greit visi aplinkui nustos sirgti, nebarstys bakteriju ir bus tau viskas gerai.
As taip pat labai jauciuosi pavargusi, bet stengiuosi nusiteikti kad tas nuovargis tik nuo tokio oro, kuris veikia slegianciai. Kaip sakoma daugiau optimizmo ir tikejimo kad viskas yra gerai.
Stiprybes!
LIBE as taip pat manau kad tau tik nuovargis ir virusiuko kazkokio pasigavusi, nes mano vyrui po gripo dar ir pykina ir galva skauda ir silpna. Tikek kad greit visi aplinkui nustos sirgti, nebarstys bakteriju ir bus tau viskas gerai.
As taip pat labai jauciuosi pavargusi, bet stengiuosi nusiteikti kad tas nuovargis tik nuo tokio oro, kuris veikia slegianciai. Kaip sakoma daugiau optimizmo ir tikejimo kad viskas yra gerai.
Stiprybes!
Labas rytas, pabaigiau savo Pure Zyme buteliuka, pagaliau skrandis priprato, vakar uzsisakiau kitus, sako geri, na bet ziuresim kaip cia bus
va situos http://www.drugstore...romsrch=enzymes
Gal kas turejot?
Gal kas turejot?
Sveikos,
ka gero tie enzymai daro?
ka gero tie enzymai daro?
QUOTE(Gretuteka @ 2011 02 04, 09:48)
Labas rytas, pabaigiau savo Pure Zyme buteliuka, pagaliau skrandis priprato, vakar uzsisakiau kitus, sako geri, na bet ziuresim kaip cia bus
Gal kas turejot?
Gal kas turejot?
sveika,
as tokiu neturejau o kaip tu renkiesi enzymus renkiesi: savo nuoziura ar gydytojo rekomenduota?
kai as rinkausi, tai pagal info rasta internete, isigijau wobenzym, jau antra 800 tabl. buteliuka baigineju, snekejau su neurologe, sake, kad jie tinka, bet dabar rekomendavo kitus - phlogenzym, jie brangesni, bet lyg ir labiau tinka prie IS, isigijau Vokietijoj net 200Lt pigiau nei Lietuvoje
QUOTE(ČIČI @ 2011 02 04, 08:51)
labutis, daug gero daro, kai kurios merginos temutej tik enzymais ir gydosi
as tokio poveikio dar nepajutau, bet ir pageriau dar tik dvi savaites, nes skrandis neprieme.
Papildyta:
QUOTE(dalmatinas @ 2011 02 04, 08:56)
sveika,
as tokiu neturejau o kaip tu renkiesi enzymus renkiesi: savo nuoziura ar gydytojo rekomenduota?
kai as rinkausi, tai pagal info rasta internete, isigijau wobenzym, jau antra 800 tabl. buteliuka baigineju, snekejau su neurologe, sake, kad jie tinka, bet dabar rekomendavo kitus - phlogenzym, jie brangesni, bet lyg ir labiau tinka prie IS, isigijau Vokietijoj net 200Lt pigiau nei Lietuvoje
Pirmuosius rinkausi (PureZyme) pagal tai, kad daugeliui jie labiau tinka ir pagal Ceslovo straipsni jie buvo ivardinti, kaip geriausi. Naujus pagal straipsniukus internete taip pat. Mano neurologai sako, kad tai negydymas enzymais..tai nelabai turiu ir su kuo pasitarti.
Kuo toliau, tuo labiau isitikinusi, kad man MIGRENA, nes visa diena skauda galva-smilkinius,jie net tvinkcioja, patirpe, vakare isvis nepakeliamas skausmas, buna,kad nimesilis nenuima...atsigulu su skaudancia ir pabundu su skaudancia galva...tragedija...kita savaite vaziuosia pas neurologe...
Mariug,o jam ausis ir akys neatsistato...., man akytes po solimedrolio atsigauna
Mariug,o jam ausis ir akys neatsistato...., man akytes po solimedrolio atsigauna
QUOTE(mariug @ 2011 02 04, 10:20)
MB eis kita savaite del neigalumo pratesimo,tikisi gaut 1 grupe,nes turi problemu su klausa ir regejimu(vienoj pusej).
Del akyciu paprasykit, kad skirtu stimuliacija, nezinau kaip ten vadinasi, bet dedi prie akiu tokius elektrodukus ir stimuliuoja, man atsistate per savaite ar dvi, gerai jau ir nepamenu