Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

[quote=<LIBE>,2011 01 27, 09:25]
Sveikutes, zuvu tauku "n",kurie patys paciausi?

4u.gif , kiek domėjausi Mollers patikimiausi, stikliniuose indeliuose. Švarių menkių kepenų.
Kaip laikotės negripuojat ?
Mano mažutis antrą kart atkrito verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2011 01 27, 11:18)
4u.gif , kiek domėjausi Mollers patikimiausi, stikliniuose indeliuose. Švarių menkių kepenų.
Kaip laikotės negripuojat ?

Mano mažutis antrą kart atkrito  verysad.gif

Sveikatytes zuikiui 4u.gif 4u.gif , maniski aplankes buvo rotas, bet jau viskas ok
Bandysiu mollers...aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LIBE>: 27 sausio 2011 - 11:00
QUOTE(<LIBE> @ 2011 01 27, 11:59)
Sveikatytes zuikiui 4u.gif  4u.gif , maniski aplankes buvo rotas, bet jau viskas ok
Bandysiu mollers...aciu smile.gif

Labas smile.gif o tai vartojant zuvu taukus nereikia dar atskirai b vitaminu ar kazko panasaus?
Atsakyti
Gretuteka, kaip tu laikaisi? 4u.gif Ar vis dar nesileidi vaistu? Pazabojai enzymus-skrandzio neskauda?
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2011 01 30, 20:49)
Gretuteka, kaip tu laikaisi? 4u.gif  Ar vis dar nesileidi vaistu? Pazabojai  enzymus-skrandzio neskauda?

Labukas, dar be vaistuku kol kas blush2.gif enzymus jau beveik prisijaukinau, koja dar siaip sau, bet nei slubcioju, nei meto, tik, kad nejautri, tai kaip nors gal atsigausiu 4u.gif Tik jautri kaip nezinau kas, mazai reikia, kad apsibliauciau..
Kaip tu laikaisi, kaip maziukas? 4u.gif

Atra tavo mazuliukui sveikateles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2011 01 30, 22:09)
Labukas, dar be vaistuku kol kas  blush2.gif enzymus jau beveik prisijaukinau, koja dar siaip sau, bet nei slubcioju, nei meto, tik, kad nejautri, tai kaip nors gal atsigausiu  4u.gif  Tik jautri kaip nezinau kas, mazai reikia, kad apsibliauciau..
Kaip tu laikaisi, kaip maziukas?  4u.gif

Atra tavo mazuliukui sveikateles  4u.gif

Viskas pas mus gerai tfu tfu tfu smile.gif pati jauciuosi lyg nieko,tik gal poilsio truksta, nori vaikas, kad pazaisciau, istisai veda ka nors parodyti ka atrades, namu tvarkymas 10k, nes pats dar nesusirenka zaislu, ne bet cia malonus darbai smile.gif

O tu laikykis.... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaiciukes 4u.gif , labai seniai cia jau lankiausi, nes neturejau laiko. Mano visa seimynele gripavo tai teko apie visus palakstyti(tris), o pati tai atsilaikiau thumbup.gif . O siandien jau pirma diena kai isejau i darba po maziaus biuletenio. bigsmile.gif Tikiuosi nepagriebs manes (tpfu tpfu tpfu). Jauciuosi taip pat neblogai, jokiu pablogejimu ax.gif , net kartais pamastau gal as sveika ir nebereikia jokiu vaistuku. lotuliukas.gif .
O del grupes as kazkaip lengvai gavau antra, net pati nusistebejau. g.gif
Visoms sveikatytes, energijos ir jegu. 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2011 01 31, 15:34)
Sveikos mergaiciukes  4u.gif , labai seniai cia jau lankiausi, nes neturejau laiko. Mano visa seimynele gripavo tai teko apie visus palakstyti(tris), o pati tai atsilaikiau  thumbup.gif . O siandien jau pirma diena kai isejau i darba po maziaus biuletenio.  bigsmile.gif  Tikiuosi nepagriebs manes (tpfu tpfu tpfu). Jauciuosi taip pat neblogai, jokiu pablogejimu  ax.gif , net kartais pamastau gal as sveika ir nebereikia jokiu vaistuku.  lotuliukas.gif .
O del grupes as kazkaip lengvai gavau antra, net pati nusistebejau.  g.gif
Visoms sveikatytes, energijos ir jegu.  4u.gif   thumbup.gif   drinks_cheers.gif   lotuliukas.gif

Eri-ka, smagu tave girdet smile.gif Tikrai smagu, kad viskas gerai, neskaitant zinoma gripo...saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LIBE>: 31 sausio 2011 - 14:50
QUOTE(<LIBE> @ 2011 01 31, 14:50)
Eri-ka, smagu tave girdet smile.gif Tikrai smagu, kad viskas gerai, neskaitant zinoma gripo...saunuole 4u.gif

Aciu uz palaikyma... gripuojanciu seimynoje biggrin.gif tik va man kasdienines adatos jau nebepatinka schmoll.gif doh.gif , kai pataikau i ta pacia vieta arba salia tai nors stauk koks skausmas buna doh.gif, o kaip tuos guzus isvarineti net neisivaizduoju. Gruodi dariausi masazus tai kazkiek buvo lengviau bet dabar vel guzai- guzeliai. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos na dar nespeju pabaigti gerti prednozolono buvo pagereje o siandien vel blogela labai nugara degina skausmas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 02 01, 12:37)
Sveikos na dar nespeju pabaigti gerti prednozolono buvo pagereje o siandien vel blogela labai nugara degina skausmas  unsure.gif

Sveiki,
manau nusiminti neverta smile.gif Man, kaip būna paūmėjimas, vėliau pradeda gerėti, paskui vėl pablogėja ir galiausiai viskas atsistato. 4u.gif Tokia jau liga. Pvz. pasilpsta viena koja, paskui pasilpimas persimeta į kitą koją, bet tada jau žinau, kad pagerėjimas jau čia pat.
Kantrybės ir sveikatos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2011 02 01, 15:24)
Sveiki,
manau nusiminti neverta  smile.gif Man, kaip būna paūmėjimas, vėliau pradeda gerėti, paskui vėl pablogėja ir galiausiai viskas atsistato.  4u.gif Tokia jau liga. Pvz. pasilpsta viena koja, paskui pasilpimas persimeta į kitą koją, bet tada jau žinau, kad pagerėjimas jau čia pat.
Kantrybės ir sveikatos! 4u.gif

Dekuj, tikiuosi kad viskas susitvarkys smile.gif
Atsakyti