[quote=<LIBE>,2011 01 27, 09:25]
Sveikutes, zuvu tauku "n",kurie patys paciausi?
, kiek domėjausi Mollers patikimiausi, stikliniuose indeliuose. Švarių menkių kepenų.
Kaip laikotės negripuojat ?
Mano mažutis antrą kart atkrito
QUOTE(Apart @ 2011 01 27, 11:18)
, kiek domėjausi Mollers patikimiausi, stikliniuose indeliuose. Švarių menkių kepenų.
Sveikatytes zuikiui , maniski aplankes buvo rotas, bet jau viskas ok
Bandysiu mollers...aciu
QUOTE(<LIBE> @ 2011 01 27, 11:59)
Sveikatytes zuikiui , maniski aplankes buvo rotas, bet jau viskas ok
Bandysiu mollers...aciu
Bandysiu mollers...aciu
Labas o tai vartojant zuvu taukus nereikia dar atskirai b vitaminu ar kazko panasaus?
Gretuteka, kaip tu laikaisi? Ar vis dar nesileidi vaistu? Pazabojai enzymus-skrandzio neskauda?
QUOTE(<LIBE> @ 2011 01 30, 20:49)
Gretuteka, kaip tu laikaisi? Ar vis dar nesileidi vaistu? Pazabojai enzymus-skrandzio neskauda?
Labukas, dar be vaistuku kol kas enzymus jau beveik prisijaukinau, koja dar siaip sau, bet nei slubcioju, nei meto, tik, kad nejautri, tai kaip nors gal atsigausiu Tik jautri kaip nezinau kas, mazai reikia, kad apsibliauciau..
Kaip tu laikaisi, kaip maziukas?
Atra tavo mazuliukui sveikateles
QUOTE(Gretuteka @ 2011 01 30, 22:09)
Labukas, dar be vaistuku kol kas enzymus jau beveik prisijaukinau, koja dar siaip sau, bet nei slubcioju, nei meto, tik, kad nejautri, tai kaip nors gal atsigausiu Tik jautri kaip nezinau kas, mazai reikia, kad apsibliauciau..
Viskas pas mus gerai tfu tfu tfu pati jauciuosi lyg nieko,tik gal poilsio truksta, nori vaikas, kad pazaisciau, istisai veda ka nors parodyti ka atrades, namu tvarkymas 10k, nes pats dar nesusirenka zaislu, ne bet cia malonus darbai
O tu laikykis....
Sveikos mergaiciukes , labai seniai cia jau lankiausi, nes neturejau laiko. Mano visa seimynele gripavo tai teko apie visus palakstyti(tris), o pati tai atsilaikiau . O siandien jau pirma diena kai isejau i darba po maziaus biuletenio. Tikiuosi nepagriebs manes (tpfu tpfu tpfu). Jauciuosi taip pat neblogai, jokiu pablogejimu , net kartais pamastau gal as sveika ir nebereikia jokiu vaistuku. .
O del grupes as kazkaip lengvai gavau antra, net pati nusistebejau.
Visoms sveikatytes, energijos ir jegu.
QUOTE(Eri-ka @ 2011 01 31, 15:34)
Sveikos mergaiciukes , labai seniai cia jau lankiausi, nes neturejau laiko. Mano visa seimynele gripavo tai teko apie visus palakstyti(tris), o pati tai atsilaikiau . O siandien jau pirma diena kai isejau i darba po maziaus biuletenio. Tikiuosi nepagriebs manes (tpfu tpfu tpfu). Jauciuosi taip pat neblogai, jokiu pablogejimu , net kartais pamastau gal as sveika ir nebereikia jokiu vaistuku. .
Eri-ka, smagu tave girdet Tikrai smagu, kad viskas gerai, neskaitant zinoma gripo...saunuole
QUOTE(<LIBE> @ 2011 01 31, 14:50)
Eri-ka, smagu tave girdet Tikrai smagu, kad viskas gerai, neskaitant zinoma gripo...saunuole
Aciu uz palaikyma... gripuojanciu seimynoje tik va man kasdienines adatos jau nebepatinka , kai pataikau i ta pacia vieta arba salia tai nors stauk koks skausmas buna , o kaip tuos guzus isvarineti net neisivaizduoju. Gruodi dariausi masazus tai kazkiek buvo lengviau bet dabar vel guzai- guzeliai.
Sveikos na dar nespeju pabaigti gerti prednozolono buvo pagereje o siandien vel blogela labai nugara degina skausmas
QUOTE(deimante88 @ 2011 02 01, 12:37)
Sveikos na dar nespeju pabaigti gerti prednozolono buvo pagereje o siandien vel blogela labai nugara degina skausmas
Sveiki,
manau nusiminti neverta Man, kaip būna paūmėjimas, vėliau pradeda gerėti, paskui vėl pablogėja ir galiausiai viskas atsistato. Tokia jau liga. Pvz. pasilpsta viena koja, paskui pasilpimas persimeta į kitą koją, bet tada jau žinau, kad pagerėjimas jau čia pat.
Kantrybės ir sveikatos!
QUOTE(baltuke @ 2011 02 01, 15:24)
Sveiki,
manau nusiminti neverta Man, kaip būna paūmėjimas, vėliau pradeda gerėti, paskui vėl pablogėja ir galiausiai viskas atsistato. Tokia jau liga. Pvz. pasilpsta viena koja, paskui pasilpimas persimeta į kitą koją, bet tada jau žinau, kad pagerėjimas jau čia pat.
Kantrybės ir sveikatos!
Kantrybės ir sveikatos!
Dekuj, tikiuosi kad viskas susitvarkys