, čia tai geras
Aš turiu vadinamą 2 grupę , ir kadangi buvau gulėjusi dėl pablogėjimo vėl pratesė dvejiems metams. O trečią tai visos turit gauti jei tik magnetas patvirtina kad yra IS, nors ir jaučiatės gerai. Už 3-ią kiek žinau mažiausiai 300 lt
Darbe niekas nežino, o susigrąžinu per mokesčius dar nemažai kai deklaruoju pajamas. Šiaip žmonių NPD 470, o dabar jau turint ir 3-ią grupę (seniau tik nuo 2-os) yra 600 lt. Nuo tos sumos neatskaičiuojami mokesčiai.
QUOTE(Apart @ 2011 01 24, 14:28)
, čia tai geras
Aš turiu vadinamą 2 grupę , ir kadangi buvau gulėjusi dėl pablogėjimo vėl pratesė dvejiems metams. O trečią tai visos turit gauti jei tik magnetas patvirtina kad yra IS, nors ir jaučiatės gerai. Už 3-ią kiek žinau mažiausiai 300 lt
Darbe niekas nežino, o susigrąžinu per mokesčius dar nemažai kai deklaruoju pajamas. Šiaip žmonių NPD 470, o dabar jau turint ir 3-ią grupę (seniau tik nuo 2-os) yra 600 lt. Nuo tos sumos neatskaičiuojami mokesčiai.
kazkaip nieko nezinojau apie tai, o kur cia reikia ta deklaracija pildyti ir kada?
gal kas vartojat PHLOGENZYM?
man neurologe patare juos vartoti vietoj WOBENZYM, bet paziurejau Lietuvoj kaina 800 Tabl. virs 700Lt, radau Vokietijoj 200Lt pigiau, gal dar kas kokiu "tasku" turit?
QUOTE(dalmatinas @ 2011 01 24, 14:46)
kazkaip nieko nezinojau apie tai, o kur cia reikia ta deklaracija pildyti ir kada?
pernai beveik visiems dirbantiems reikėjo, nes kai buvo pakeitimai dėl gyventojų pajamų mokesčio, buvo neatitikimų. Ir dar daug kas turi 3-ią grupę nežino, kad jiems darbe irgi mažiau mokesčių turi atskaityti kaip 1 ar 2-ai grupei. Ir atostogų ne 28 kalendorinės dienos, o 35
QUOTE(Apart @ 2011 01 24, 15:30)
pernai beveik visiems dirbantiems reikėjo, nes kai buvo pakeitimai dėl gyventojų pajamų mokesčio, buvo neatitikimų. Ir dar daug kas turi 3-ią grupę nežino, kad jiems darbe irgi mažiau mokesčių turi atskaityti kaip 1 ar 2-ai grupei. Ir atostogų ne 28 kalendorinės dienos, o 35
del atostogu ir mokesciu darbe tai as zinau, tik, kad darbe nezino apie mano liga ir 3 grupe, kazkaip ir nenoriu, kad zinotu
idomu, jei pajamu mokesti susigrazinciau ar darbovietes buhalterija tai matytu?
Apie tą ir rašiau- nesužinos
QUOTE(Apart @ 2011 01 24, 13:28)
, čia tai geras
deja, bet siais laikais grupes neduoda taip paprastai, nors ir turi man ir magnetinis patvirtines IS ir punkcija patvirtinusi ir vaistai duodami, bet grupes negavau nors siemet du kartus del paumejimu ligonine gulejau
QUOTE(NeNuorama` @ 2011 01 25, 01:24)
deja, bet siais laikais grupes neduoda taip paprastai, nors ir turi man ir magnetinis patvirtines IS ir punkcija patvirtinusi ir vaistai duodami, bet grupes negavau nors siemet du kartus del paumejimu ligonine gulejau
o tu bandei rasyti apeliacija, po to, kai gavai neigiama atsakyma, nes mums grupe tikrai priklauso!
negaunu ir as grupes, mano irgi issilavinimas per didelis, plius dar dirbu pagal specialybe, nu zodziu... man ir pasake, kad butum karviu melzeja tai antra kokia tikrai gautum, o dabar jokios
Sveikutes,mano irgi issilavinimas austasis, dirbau pagal spec ir nieko nesake,kad neduos del to...
Sveikutes ziuriu sunkoka cia pas mus su invalidumu as tai jau po truputeli po pablogejimo atgaunu jegas
QUOTE(NeNuorama` @ 2011 01 25, 01:24)
MB irgi nesitiki gauti grupe be termino,nors Reabilitacines ligonines isvadoje uzrasyta"Nedarbingas"...
Sveikutes, zuvu tauku "n",kurie patys paciausi?