Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

lotuliukas.gif , čia tai geras thumbup.gif
Aš turiu vadinamą 2 grupę tongue.gif , ir kadangi buvau gulėjusi dėl pablogėjimo vėl pratesė dvejiems metams. O trečią tai visos turit gauti jei tik magnetas patvirtina kad yra IS, nors ir jaučiatės gerai. Už 3-ią kiek žinau mažiausiai 300 lt
Darbe niekas nežino, o susigrąžinu per mokesčius dar nemažai kai deklaruoju pajamas. Šiaip žmonių NPD 470, o dabar jau turint ir 3-ią grupę (seniau tik nuo 2-os) yra 600 lt. Nuo tos sumos neatskaičiuojami mokesčiai.

Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2011 01 24, 14:28)
lotuliukas.gif , čia tai geras  thumbup.gif
Aš turiu vadinamą 2 grupę  tongue.gif , ir kadangi buvau gulėjusi dėl pablogėjimo vėl pratesė dvejiems metams. O trečią tai visos turit gauti jei tik magnetas patvirtina kad yra IS, nors ir jaučiatės gerai. Už 3-ią kiek žinau mažiausiai 300 lt
Darbe niekas nežino, o susigrąžinu per mokesčius dar nemažai kai deklaruoju pajamas. Šiaip žmonių NPD 470, o dabar jau turint ir 3-ią grupę (seniau tik nuo 2-os) yra 600 lt. Nuo tos sumos neatskaičiuojami mokesčiai.

kazkaip nieko nezinojau apie tai, o kur cia reikia ta deklaracija pildyti ir kada?

gal kas vartojat PHLOGENZYM?
man neurologe patare juos vartoti vietoj WOBENZYM, bet paziurejau Lietuvoj kaina bigsmile.gif 800 Tabl. virs 700Lt, radau Vokietijoj 200Lt pigiau, gal dar kas kokiu "tasku" turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalmatinas: 24 sausio 2011 - 13:49
QUOTE(dalmatinas @ 2011 01 24, 14:46)
kazkaip nieko nezinojau apie tai, o kur cia reikia ta deklaracija pildyti ir kada?

pernai beveik visiems dirbantiems reikėjo, nes kai buvo pakeitimai dėl gyventojų pajamų mokesčio, buvo neatitikimų. Ir dar daug kas turi 3-ią grupę nežino, kad jiems darbe irgi mažiau mokesčių turi atskaityti kaip 1 ar 2-ai grupei. Ir atostogų ne 28 kalendorinės dienos, o 35 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2011 01 24, 15:30)
pernai beveik visiems dirbantiems reikėjo, nes kai buvo pakeitimai dėl gyventojų pajamų mokesčio, buvo neatitikimų. Ir dar daug kas turi 3-ią grupę nežino, kad jiems darbe irgi mažiau mokesčių turi atskaityti kaip 1 ar 2-ai grupei. Ir atostogų ne 28 kalendorinės dienos, o 35  smile.gif

del atostogu ir mokesciu darbe tai as zinau, tik, kad darbe nezino apie mano liga ir 3 grupe, kazkaip ir nenoriu, kad zinotu ax.gif
idomu, jei pajamu mokesti susigrazinciau ar darbovietes buhalterija tai matytu?
Atsakyti
Apie tą ir rašiau- nesužinos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2011 01 24, 13:28)
lotuliukas.gif , čia tai geras  thumbup.gif
Aš turiu vadinamą 2 grupę  tongue.gif , ir kadangi buvau gulėjusi dėl pablogėjimo vėl pratesė dvejiems metams. O trečią tai visos turit gauti jei tik magnetas patvirtina kad yra IS, nors ir jaučiatės gerai. Už 3-ią kiek žinau mažiausiai 300 lt

deja, bet siais laikais grupes neduoda taip paprastai, nors ir turi smile.gif man ir magnetinis patvirtines IS ir punkcija patvirtinusi ir vaistai duodami, bet grupes negavau smile.gif nors siemet du kartus del paumejimu ligonine gulejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2011 01 25, 01:24)
deja, bet siais laikais grupes neduoda taip paprastai, nors ir turi smile.gif man ir magnetinis patvirtines IS ir punkcija patvirtinusi ir vaistai duodami, bet grupes negavau smile.gif nors siemet du kartus del paumejimu ligonine gulejau smile.gif

o tu bandei rasyti apeliacija, po to, kai gavai neigiama atsakyma, nes mums grupe tikrai priklauso!
Atsakyti
negaunu ir as grupes, mano irgi issilavinimas per didelis, plius dar dirbu pagal specialybe, nu zodziu... man ir pasake, kad butum karviu melzeja tai antra kokia tikrai gautum, o dabar jokios doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,mano irgi issilavinimas austasis, dirbau pagal spec ir nieko nesake,kad neduos del to...
Atsakyti
Sveikutes smile.gif ziuriu sunkoka cia pas mus su invalidumu g.gif as tai jau po truputeli po pablogejimo atgaunu jegas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2011 01 25, 01:24)

MB irgi nesitiki gauti grupe be termino,nors Reabilitacines ligonines isvadoje uzrasyta"Nedarbingas"...
Atsakyti
Sveikutes, zuvu tauku "n",kurie patys paciausi?
Atsakyti