Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Labutis 4u.gif

QUOTE(NeNuorama` @ 2011 01 21, 14:39)
sveikos merginos, kaip laikotes? smile.gif as vis uzsuku paskaitineti, bet neparasau smile.gif na leidziuosi capaxone, niezti man vistiek, guzai kyla... sesute sake po kiek laiko turetu nekilti, bet va jau antras menuo ir vistiek kaip alergija gaunasi smile.gif
vakar sugeriau radioktyvu joda del skydliaukes, tai priverstinai namie tupiu smile.gif aisku gerai pailseti, bet vistiek kazkaip keista smile.gif visi sutartinai reke, kad jodas neturi paveikti IS, bet siandien jau ranka uztirpo... vistik jodas stresas organizmui ir IS iskart sureagavo, nors iki to laiko visi simptomai buvo dinge...
laukiu pavasario ir saulutes, tada manau visi negalavimai islakstys smile.gif))

ir as laukiu pavasario labai, tikiuosi ir jaustis geriau, kazkaip paskutiniu metu nelabai, jauciu dideli nuovargi, padukai jau seniai neatsistato, bet vargu ir ar atsistatys..

QUOTE(deimante88 @ 2011 01 22, 19:22)
Norejau pasiteirauti ar jus dirbate? ar gaunate invaliduma jei taip tai kuria grupe?  unsure.gif

ir as dirbu, neturiu invalidumo, nors niekad jo neprasiau. geriau jau neblogeti niekada.. 4u.gif

merginos kas geriant enzymus, po kiek geriat per diena?
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 22, 20:22)
Norejau pasiteirauti ar jus dirbate? ar gaunate invaliduma jei taip tai kuria grupe?  unsure.gif

as dirbu ir gaunu invaliduma, po ilgu svarstymu-pasiryzau ir pernai gavau 3-ia grupe ax.gif
darbe nieko apie tai nesakiau schmoll.gif ir bendrai, darbe apie mano liga niekas nezino schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Gretuteka @ 2011 01 22, 23:45)
merginos kas geriant enzymus, po  kiek geriat per diena?

as geriu wobenzym po 6 tabl. kasdien mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 01 23, 09:36)
as dirbu ir gaunu invaliduma, po ilgu svarstymu-pasiryzau ir pernai gavau 3-ia grupe ax.gif
darbe nieko apie tai nesakiau schmoll.gif ir bendrai, darbe apie mano liga niekas nezino schmoll.gif
Papildyta:

as geriu wobenzym po 6 tabl. kasdien mirksiukas.gif

aciu mirksiukas.gif as pure zyma gersiu vel, pradzioj skrandis mano neprieme, vakar pries miega isgeriau tris, tai ziuresiu ar prisijaukinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 01 22, 20:22)

As mokausi 2kurso ekonomika, turejau 3 grupe, veliau 1, dabar 2 dave, jeigu duoda tai reikia imti 4u.gif bet nedirbu. Dirbau parduotuveje, bet pervargau ir stiprus paumejimas buvo tai mokytis nusprendziau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2011 01 23, 22:16)
As mokausi 2kurso ekonomika, turejau 3 grupe, veliau 1, dabar 2 dave, jeigu duoda tai reikia imti 4u.gif  bet nedirbu. Dirbau parduotuveje, bet pervargau ir stiprus paumejimas buvo tai mokytis nusprendziau thumbup.gif

jei duoda, zinoma reikia imti wink.gif
man kai niekad nesiule, del mano retu ir nestipriu paumejimu, tai ir pati neklausiau niekad blush2.gif
Atsakyti
Labukas,

ar pavasari tikrai buna geriau? Ar cia tik toks isitikinimas? Mano vyras pradejo skustis, kad padai aptirpe labiau ir pavargsta labiau...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 24, 10:23)
Labukas,

ar pavasari tikrai buna geriau? Ar cia tik toks isitikinimas? Mano vyras pradejo skustis, kad padai aptirpe labiau ir pavargsta labiau...

na, nevisai, pavasari buna geresne nuotaika: dienos ilgesnes, saules daugiau, silciau bigsmile.gif , bet pavasari, deja, daznai buna pablogejimai sergantiems letinemis ligomis, gal tai vitaminu trukumas, gal kitos priezastys, zinoma, taip buna ne kiekvienam, bet tendencija tokia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 01 24, 09:31)
na, nevisai, pavasari buna geresne nuotaika: dienos ilgesnes, saules daugiau, silciau bigsmile.gif , bet pavasari, deja, daznai buna pablogejimai sergantiems letinemis ligomis, gal tai vitaminu trukumas, gal kitos priezastys, zinoma, taip buna ne kiekvienam, bet tendencija tokia verysad.gif

taip ir maniau.... Gal nupirkti kordicepso?
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 24, 10:40)
taip ir maniau.... Gal nupirkti kordicepso?

manau, bendras sveikatos stiprinimas, tikrai nepakenks ax.gif
o del sunkiu koju, tai pasidalinsiu paskutiniais Santariskiu neurologes komentarais, kai pasiskundziau, kad sunku ryte keltis, nes sunkios kojos, tai man buvo paaiskinta, kad jie cia tik tam, kad israsytu vaistus, su visom savo problemom turiu kreiptis i seimos gydytoja ar poliklinikos neurologa, o sunkios kojos dabar ir sveikiems zmonems, tiek sniego privare, slidu ir pan., ka cia bepridesi, likau be zado unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2011 01 24, 09:56)
o del sunkiu koju, tai pasidalinsiu paskutiniais Santariskiu neurologes komentarais, kai pasiskundziau, kad sunku ryte keltis, nes sunkios kojos, tai man buvo paaiskinta, kad jie cia tik tam, kad israsytu vaistus, su visom savo problemom turiu kreiptis i seimos gydytoja ar poliklinikos neurologa, o sunkios kojos dabar ir sveikiems zmonems, tiek sniego privare, slidu ir pan., ka cia bepridesi, likau be zado unsure.gif

nu, joo... O musu seimos gydytoja kolkas nieko nezino ax.gif Vyro toks darbas, kad geriau (bent jau kolkas) nesakyti...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 24, 09:23)
Labukas,

bent jau man asmeniskai - tai tikrai geriau pavasari, paprastai ziema silpnesne bunu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dalmatinas @ 2011 01 24, 09:56)

siaubas, kaip gali sakyti taip???? doh.gif tik jie ir gali pakomentuoti. ka gali atsakyti seimos gydytojas esant tokiai ligai..
Atsakyti
Nuotaikai pakelti:
user posted image
Atsakyti