Gal jau kur buvo rasyta, bet vienas is budu sutaupyti yra vietoj sushi ryziu naudoti apvaliuosius ryzius...rezultate man gaunasi vienodai...nors zinoma ekspertai turbut sukritikuotu

QUOTE(monkey @ 2011 01 28, 12:02)
Gal jau kur buvo rasyta, bet vienas is budu sutaupyti yra vietoj sushi ryziu naudoti apvaliuosius ryzius...rezultate man gaunasi vienodai...nors zinoma ekspertai turbut sukritikuotu 

Aš taip darau, gaunasi labai skaniai

QUOTE(monkey @ 2011 01 28, 12:02)

QUOTE(Oxys @ 2011 01 28, 12:22)
o man apvalieji gaunasi per lipnūs, burnoj makaluojasi

Man irgi gaunasi kuo puikiausiai su apvaleisiais ryziais , is pradziu bijojau bandyt, nes nezinojau ar pavyks, bet pasiseke....
as darau su spec sushi ryziais - jegele 
o ta lentele -
nieko ten blatno nematau

o ta lentele -

QUOTE(skujiene @ 2011 01 28, 18:08)
o ta lentele -
nieko ten blatno nematau 

Matot, jau žmonės išsiverst be jos negali, stebuklas gyvenimą pakeitęs kardinaliai

QUOTE(Fanfanė @ 2011 01 28, 23:53)
Matot, jau žmonės išsiverst be jos negali, stebuklas gyvenimą pakeitęs kardinaliai 

Nu bet ir nusisnekat

QUOTE(bugyte @ 2011 01 29, 00:43)
Į save iš šono ir su ironija pažiūrėkit, nereiks galvos trankyt

Bet užtenka čia tų reklamų ir offtopinimo.
QUOTE(Fanfanė @ 2011 01 29, 00:49)
Dar nemačiau, kad jokios naudos neduodantį medžio gabalą kas nors stebuklu vadintų.
Tai kad pati ji stebuklu ir pavadinai

QUOTE(bugyte @ 2011 01 29, 00:57)
Tai kad pati ji stebuklu ir pavadinai
ech bet ir neturi zmones ka veikti, vaiksto po temas ir kabinejas 

Gerai, kad pati veikla aptekus - sušių temoj po pjaustymo lenta kaip tobulybių tobulybe pasirašinėt

Kalbant į temą - gal žinot į kokius džiuvesėlius varto išvirkščius sušius?

kiek triuksmo del lentos