Gal jau kur buvo rasyta, bet vienas is budu sutaupyti yra vietoj sushi ryziu naudoti apvaliuosius ryzius...rezultate man gaunasi vienodai...nors zinoma ekspertai turbut sukritikuotu
QUOTE(monkey @ 2011 01 28, 12:02)
Gal jau kur buvo rasyta, bet vienas is budu sutaupyti yra vietoj sushi ryziu naudoti apvaliuosius ryzius...rezultate man gaunasi vienodai...nors zinoma ekspertai turbut sukritikuotu
Aš taip darau, gaunasi labai skaniai
QUOTE(monkey @ 2011 01 28, 12:02)
QUOTE(Oxys @ 2011 01 28, 12:22)
Aš taip darau, gaunasi labai skaniai
o man apvalieji gaunasi per lipnūs, burnoj makaluojasi gal ne taip, ką darau. viriau pagal sušių ryžių instrukciją.
Man irgi gaunasi kuo puikiausiai su apvaleisiais ryziais , is pradziu bijojau bandyt, nes nezinojau ar pavyks, bet pasiseke....
as darau su spec sushi ryziais - jegele
o ta lentele - nieko ten blatno nematau
QUOTE(skujiene @ 2011 01 28, 18:08)
Matot, jau žmonės išsiverst be jos negali, stebuklas gyvenimą pakeitęs kardinaliai
QUOTE(Fanfanė @ 2011 01 28, 23:53)
Matot, jau žmonės išsiverst be jos negali, stebuklas gyvenimą pakeitęs kardinaliai
Nu bet ir nusisnekat
QUOTE(bugyte @ 2011 01 29, 00:43)
Nu bet ir nusisnekat
Į save iš šono ir su ironija pažiūrėkit, nereiks galvos trankyt Dar nemačiau, kad jokios naudos neduodantį medžio gabalą kas nors stebuklu vadintų.
Bet užtenka čia tų reklamų ir offtopinimo.
QUOTE(Fanfanė @ 2011 01 29, 00:49)
Dar nemačiau, kad jokios naudos neduodantį medžio gabalą kas nors stebuklu vadintų.
Tai kad pati ji stebuklu ir pavadinai ech bet ir neturi zmones ka veikti, vaiksto po temas ir kabinejas
QUOTE(bugyte @ 2011 01 29, 00:57)
Tai kad pati ji stebuklu ir pavadinai ech bet ir neturi zmones ka veikti, vaiksto po temas ir kabinejas
Gerai, kad pati veikla aptekus - sušių temoj po pjaustymo lenta kaip tobulybių tobulybe pasirašinėt
Kalbant į temą - gal žinot į kokius džiuvesėlius varto išvirkščius sušius? Specialūs kažkokie?
kiek triuksmo del lentos