Kažkas čia patarinėjo dėl tempura traškučių gamybos namie (virimo aliejuje). Ir, žinoma, man prireikė išbandyti. Nusipirkau to gatavo mišinio. Kai viską sudėjau pagal instrukciją - mąsė gavosi kočiojama
Nu ką aš žinau...
Dar pagalvojau, kad kaip dabar tokiame apvolioti vištieną ar daržoves
Na, bet jei jau intrukcijoj taip parašyta... Suvoliojau "sliekuką" ploną ir - į karštą aliejų. O mamma
Jau kaip sprogo! Labiau, nei popkornai. Žvengčiau prisminus iki ašarų, jei nebūčiau piršto laaabai skaudžiai nusiplikius
Susinervojau ir praskiedžiau biski. Tada kažkas užėjo. Kol paplepėjom, žiūriu - visai pasileido tešla. Kaip vandenėlis
Gal todėl, kad atšilo. Pabandžiau liet į riebalus. Nu nesąmonė
Nei ten trašku, nei skanu. Žooodžiu...
Gal kas bandėt tuos traškučius daryt ir pavyko?
Dalinkitės patirtim!
Plyz! Plyz! Plyyyyyyzzzz!
Nes man sušiukai su traškučiu tai labai patinka