QUOTE(Vaida* @ 2012 02 12, 14:44)
Gera nuoroda. Aciu.
QUOTE(Lindra @ 2012 10 04, 18:46)
pvz aš ikriukus atsargiai išdėlioju ant jau susukto ritinio, tada dar su kilimėlių atsargiai prispaudžiu, kad nenubyrėtų lengvai.
arba esu dar darius taip - kai ant lapo paskleidžiu ryžius, ir išlyginu, tada ant ryžių paskleidžiu ir ikriukus , tada apverčiu, sudedu įdarą, susuku. bet man labiau patinka kai jų ne taip daug. tai sudedu ant jau susukto tik ant viršaus.
o dėl ryžių - labai svarbu juos tinkamai atvėsinti. nes jei jie vėsta ne vėdinami, tai ir gaunasi košė. man neblogai gaunasi ir su paprasčiais apvaliaisiais skanėjos ryžiais geriau, kai mežesnis kiekis, tada lengviau juos vartant atvėsinti. kai daugiau, tada į košę nori virsti.
na, o kad kalbos nebūtų tik kalbos, rodausi: (nežinau, ar iš FB leis čia įkelt)
arba esu dar darius taip - kai ant lapo paskleidžiu ryžius, ir išlyginu, tada ant ryžių paskleidžiu ir ikriukus , tada apverčiu, sudedu įdarą, susuku. bet man labiau patinka kai jų ne taip daug. tai sudedu ant jau susukto tik ant viršaus.
o dėl ryžių - labai svarbu juos tinkamai atvėsinti. nes jei jie vėsta ne vėdinami, tai ir gaunasi košė. man neblogai gaunasi ir su paprasčiais apvaliaisiais skanėjos ryžiais geriau, kai mežesnis kiekis, tada lengviau juos vartant atvėsinti. kai daugiau, tada į košę nori virsti.
na, o kad kalbos nebūtų tik kalbos, rodausi: (nežinau, ar iš FB leis čia įkelt)
QUOTE(sannioks @ 2013 02 01, 20:09)
Mano pirmieji gyvenime daryti sushiukai Labai bijojau daryt, bet buvo super lengva ir smagu juos sukt
Kur galima nusipirkti masabio Vilniuje?
Bandysiu padaryti susi pagal si recepta. cia