Sannioks, skonis turėjo būti pasakiskas: )
man tai skaniausi gaunas su lasisa/krabu lazdele/krevete (avokadas/agurkas) bet nepatiko su tunu, man per riebu, gal ne taip ka dariau ir tu isvirkstiniu nedrystu daryt, atrodo kad sunkiai gautus,,,
QUOTE(Elenna @ 2013 02 14, 14:36)
man tai skaniausi gaunas su lasisa/krabu lazdele/krevete (avokadas/agurkas) bet nepatiko su tunu, man per riebu, gal ne taip ka dariau ir tu isvirkstiniu nedrystu daryt, atrodo kad sunkiai gautus,,,
Isdryskite ir pamatysite, kad nera sunku, beveik tas pats kaip ir vidiniu tik is kitos puses
QUOTE(Rykute @ 2013 02 14, 22:52)
Isdryskite ir pamatysite, kad nera sunku, beveik tas pats kaip ir vidiniu tik is kitos puses
Aš išdrįsau tai man dar net lengviau ir man skanesni išvirkštiniai. Tuos su lapu išviršaus darau vyrui, nes jis tokius labiau mėgsta.
Papildyta:
QUOTE(cola @ 2013 01 13, 14:46)
Labuka
O tuos ruzavus imbierus kurioj vietoj maximoj galima juos rasti?
ir sake yra parduodama tesla ta milteliais (kaip ti ne, tempura ar kaip vadinas), tai ir jos nerandu (bent jau iki kokioj)
gal patarsit?
O tuos ruzavus imbierus kurioj vietoj maximoj galima juos rasti?
ir sake yra parduodama tesla ta milteliais (kaip ti ne, tempura ar kaip vadinas), tai ir jos nerandu (bent jau iki kokioj)
gal patarsit?
Na kaip tik šiandien pirkau ir tuos pačius rožinius imbierus, man patinka kad jie ne itin didele talpa ir kaina nedidelė. Ir tempūros, buvo net dviejų rūšių Pirkau Klaipėdoj, Akropolio Maximoj, prie azijietiškų valgių skyrelio.
Sakykit kas nors darot karštus sushi su temoūra iš viršaus, gal kokia instrukciją būtų galima
Ar esat bandziusios naudoti sushiam paprastus ryzius? kaip manot ar jie tiktu?
QUOTE(HFT @ 2013 03 29, 13:10)
Ar esat bandziusios naudoti sushiam paprastus ryzius? kaip manot ar jie tiktu?
o kokie Jūsų manymu yra paprasti ryžiai?
plikyti? ilgagrūdžiai? apvalieji? laukiniai?
aš kartais darau iš apvaliųjų ryžių - jie taip pat sulimpa, kaip ir sušių ryžiai tik juos reikia teisingai paruošti
čia daugiau (antras pasitaikęs straipsniukas) apie ryžių rūšis ir kam jie tinka -
http://receptai.iki....pasirinkti-/529
QUOTE(HFT @ 2013 03 29, 13:10)
Ar esat bandziusios naudoti sushiam paprastus ryzius? kaip manot ar jie tiktu?
Dažnai gaminam su basmati ryžiais, puikiai gaunasi viskas
Dekui uz info, bandziau daryti is paprastu (ne sushiui skirtu ryziu, ilguju) jei is karto dar su siltais padarius visai nieko bet jei ilgiau pabuna, pravesta ir tada biret pradeda ir nebeiseina valgyt... :/
Nesuprantu, kaip galima gaminti sushi is paprastu ryziu, juk jie neturi lipnumo
As naudoju skanejos apvalius ryzius:)