Įkraunama...
Įkraunama...

SUSHI

Sannioks, skonis turėjo būti pasakiskas: )
Atsakyti
man tai skaniausi gaunas su lasisa/krabu lazdele/krevete (avokadas/agurkas) bet nepatiko su tunu, man per riebu, gal ne taip ka dariau g.gif ir tu isvirkstiniu nedrystu daryt, atrodo kad sunkiai gautus,,, blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 02 14, 14:36)
man tai skaniausi gaunas su lasisa/krabu lazdele/krevete (avokadas/agurkas) bet nepatiko su tunu, man per riebu, gal ne taip ka dariau  g.gif ir tu isvirkstiniu nedrystu daryt, atrodo kad sunkiai gautus,,, blush2.gif


Isdryskite ir pamatysite, kad nera sunku, beveik tas pats kaip ir vidiniu tik is kitos puses biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 02 14, 22:52)
Isdryskite ir pamatysite, kad nera sunku, beveik tas pats kaip ir vidiniu tik is kitos puses  biggrin.gif


Aš išdrįsau tai man dar net lengviau ir man skanesni išvirkštiniai. Tuos su lapu išviršaus darau vyrui, nes jis tokius labiau mėgsta.
Papildyta:
QUOTE(cola @ 2013 01 13, 14:46)
Labuka wink.gif

O tuos ruzavus imbierus kurioj vietoj maximoj galima juos rasti?
ir sake yra parduodama tesla ta milteliais (kaip ti ne, tempura ar kaip vadinas), tai ir jos nerandu (bent jau iki kokioj)
gal patarsit?  4u.gif


Na kaip tik šiandien pirkau ir tuos pačius rožinius imbierus, man patinka kad jie ne itin didele talpa ir kaina nedidelė. Ir tempūros, buvo net dviejų rūšių thumbup.gif Pirkau Klaipėdoj, Akropolio Maximoj, prie azijietiškų valgių skyrelio.

Sakykit kas nors darot karštus sushi su temoūra iš viršaus, gal kokia instrukciją būtų galima g.gif
Atsakyti
Vakar vakaro rezultatas 4u.gif

user posted image

Dešinėje viršuje pasižaidimas su tempūra, bet tikrai gavosi skanūs karšti sushi thumbup.gif

Pradedu pykti ant dabar naudojamų ryžių, man juose trūksta lipnumo, reikės keisti naujais. Tik kad va jų skonis geras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazu-le: 17 vasario 2013 - 22:25
Ar esat bandziusios naudoti sushiam paprastus ryzius? kaip manot ar jie tiktu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HFT @ 2013 03 29, 13:10)
Ar esat bandziusios naudoti sushiam paprastus ryzius? kaip manot ar jie tiktu? smile.gif

o kokie Jūsų manymu yra paprasti ryžiai?
plikyti? ilgagrūdžiai? apvalieji? laukiniai? smile.gif


aš kartais darau iš apvaliųjų ryžių - jie taip pat sulimpa, kaip ir sušių ryžiai smile.gif tik juos reikia teisingai paruošti 4u.gif

čia daugiau (antras pasitaikęs straipsniukas) apie ryžių rūšis ir kam jie tinka -
http://receptai.iki....pasirinkti-/529
Atsakyti
QUOTE(HFT @ 2013 03 29, 13:10)
Ar esat bandziusios naudoti sushiam paprastus ryzius? kaip manot ar jie tiktu? smile.gif


Dažnai gaminam su basmati ryžiais, puikiai gaunasi viskas ax.gif
Atsakyti
Dekui uz info, bandziau daryti is paprastu (ne sushiui skirtu ryziu, ilguju) jei is karto dar su siltais padarius visai nieko bet jei ilgiau pabuna, pravesta ir tada biret pradeda ir nebeiseina valgyt... :/
Atsakyti
Nesuprantu, kaip galima gaminti sushi is paprastu ryziu, juk jie neturi lipnumo g.gif
Atsakyti
As naudoju skanejos apvalius ryzius:)
Atsakyti
mano pirmas bandymas blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif dabar jau patobulejau biggrin.gif biggrin.gif dabar noriu ismokti tuos isvirkscius daryti bigsmile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(mazu-le @ 2013 02 17, 23:24)
Vakar vakaro rezultatas  4u.gif

user posted image


super thumbup.gif labai skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti