Rožiniai imbierai nuo baltų praktiškai niekuo nesiskiria. Kuo jaunesnė, šviežesnė imbiero šaknis marinuojama tuo didesnė tikimybė, kad jis išskirs rausvą pigmentą. O bet tačiau... labai dažna įvarvinamas vienas kitas lašas rožinių dažų, kurie ir senesnį, ilgiau pastovėjusį imbierą nudažo rausvai
Dekui, paieskosim
Sveikos, šiandien pas mane pietums sušiukai Vadovausi šia instrukcija Galiu pasakyti gavosi labai skanūs, nors ir nenaudojau pačių brangiausių produktų. Ryžiai mane nustebino, pirkau "Valdo" ryžius apvaliuosius žalioje pakuotėje, virimo pakeliais (neradau foto nete), ant pakuotės sušių nuotrauka. Tai parašyta, kad tinka ir jiems. Ir tikrai, geras skonis, nepervirė, bet nebuvo sprangūs, kaip kartais būna sušiai restoranuose. Man pirktiniai patikę iš Tokyo China, tai galiu pasakyti, kad niekuo nenusileidžia, ypač dėl ryžių.
Sukimo dar reikia pasipraktikuoti, bet šiaip gana neblogai gavosi, manau. Kitą kartą bus dar geriau, neabejoju.
Beje, imbierą marinavau pati ir gavosi dar geriau nei pirktinis, tik tiek, kad ne rožinis, bet kiek skaičiau, tai rožinė spalva būna tik tuomet, jei imbieras šviežias ir jaunas, o gamintojai kartais tiesiog nudažo. Žodžiu, namie galima išgauti tikrai neprastą variantą.
Va tiek mano įspūdžių.
Sukimo dar reikia pasipraktikuoti, bet šiaip gana neblogai gavosi, manau. Kitą kartą bus dar geriau, neabejoju.
Beje, imbierą marinavau pati ir gavosi dar geriau nei pirktinis, tik tiek, kad ne rožinis, bet kiek skaičiau, tai rožinė spalva būna tik tuomet, jei imbieras šviežias ir jaunas, o gamintojai kartais tiesiog nudažo. Žodžiu, namie galima išgauti tikrai neprastą variantą.
Va tiek mano įspūdžių.
Gal kas gaminat karstus susius? Kaip juos gamint?
Kokius skanius ikriukus naudojate sushi? kaina nesvarbu, kad tik skanus butu
nu labai skaniai atrodo tavo sushiukai, noreciau tokiu paragauti
QUOTE(Cheeky_B @ 2013 02 01, 22:04)
nu labai skaniai atrodo tavo sushiukai, noreciau tokiu paragauti
Aciu labai
Paskutinieji susiai tikrai atrodo net profesionaliai kaip noreciau paragaut
QUOTE(Fėja* @ 2013 02 02, 09:51)
Paskutinieji susiai tikrai atrodo net profesionaliai kaip noreciau paragaut
Skonis irgi buvo puikus net mano bb kuris neta s ushiu megejes sveite kaip reikalas
Pietums Nors per skubejima truputi kreivoki gavosi
Puikus sushiukai