
O įdarui naudojau sniegines krabų lazdeles, rūkytą lašišą, vėžių uodegėles, keptą vištieną, vietoj Philadelfijos kremo- Rama creme bonjour, Helmann's majonezą, avokadą, agurką, papriką, rukolos salotas.
Apibarstymui baltus ir juodus sezamus, Masago ikrus (stintenių rašo- jų beje galima net nedidelėj Maximoj rasti prie krabų lazdelių, ikrų ir pan. Stiklainiukas mažiukas kainuoja apie 7lt, yra oranžinių, žalių, raudonų) ir vienus (su rukyta lašiša) aplipdžiau tarkuota apelsino žievele bei smulkinta rukola- labai įdomus skonis gavosi.
Nei karto nufotkint nespėjau, nes labai jau skanūs išėjo, staigiai neliko

Ryžių actą pirkau tailandietišką, pigesnis jis, TOKĮ Gal tie brangesni japoniški skanesni? Ar bandėt kas skirtingus actus?