Ačiū
Kadangi sushiai išvirkštiniai, tai ant nori lapo uždedu ryžių ir ant jų ikriukų (kilimėlį visada apvynioju maistine plėvele). Tada visa lapą apverčių ir dedu ingredientus. O ryžius naudojau raudonoj pakuotėj, maximoj pirkau, nepamenu pavadinimo Mums buvo geresni nei Skanėjos
QUOTE(ELlJA @ 2012 10 04, 18:23)
Pasakykit man, kaip jūs tuos ikriukus ant viršaus prilipdot? ta prasme susukat sushi ir uzdedat tu ikru ar kaip?
Ir kokius ryžius naudojat? Matosi labai gražiai sukibę. Pastarajį kartai kai gaminau, tai gavosi košė, ne ryžiai
Ir kokius ryžius naudojat? Matosi labai gražiai sukibę. Pastarajį kartai kai gaminau, tai gavosi košė, ne ryžiai
pvz aš ikriukus atsargiai išdėlioju ant jau susukto ritinio, tada dar su kilimėlių atsargiai prispaudžiu, kad nenubyrėtų lengvai.
arba esu dar darius taip - kai ant lapo paskleidžiu ryžius, ir išlyginu, tada ant ryžių paskleidžiu ir ikriukus , tada apverčiu, sudedu įdarą, susuku. bet man labiau patinka kai jų ne taip daug. tai sudedu ant jau susukto tik ant viršaus.
o dėl ryžių - labai svarbu juos tinkamai atvėsinti. nes jei jie vėsta ne vėdinami, tai ir gaunasi košė. man neblogai gaunasi ir su paprasčiais apvaliaisiais skanėjos ryžiais geriau, kai mežesnis kiekis, tada lengviau juos vartant atvėsinti. kai daugiau, tada į košę nori virsti.
na, o kad kalbos nebūtų tik kalbos, rodausi: (nežinau, ar iš FB leis čia įkelt)
QUOTE(Lindra @ 2012 10 04, 19:46)
Tobuli sushiukai.
Viskas- pamačiau, savaitgalį ir aš tikrai gaminsiu, taip seniai bedariau namuose. Vis restoraniniai, bet man naminiai vistiek skanesni...
noriu pagalbos, sakykit gal zinot del imbiero marinuoto, kodel kavinese jis toks traskus ir ne toks astrus ir spalva jo zymiai ruzavesne, gal ji kazkaip dar paruosia? na is stiklainiuko jis visai ne tokio skonio
Gal galėtumėt rekomenduoti geriausią wasabi, ryžius ir ryžių actą, dumblių lapus, kad būtų kuo plonesni? Kaina nesvarbi. Įvairovė labai plati, norisi patarimų iš bandžiusių, kad neprašaut
QUOTE(ambicija @ 2012 11 16, 14:24)
Gal galėtumėt rekomenduoti geriausią wasabi, ryžius ir ryžių actą, dumblių lapus, kad būtų kuo plonesni? Kaina nesvarbi. Įvairovė labai plati, norisi patarimų iš bandžiusių, kad neprašaut
Jei kaina nesvarbu- tai Basanvičius g. VLN prieskonių parduotuvėje viskas sushiams tikrai labai geros kokybės. "Skonio studija" berods vadinasi..
QUOTE(kinrozyte @ 2012 12 28, 19:22)
Sveikos sushi gerbejos Perskaiciau dvi temutes ir as uzsimaniau pabandyti Norejau paklausti is "skanejos" ryziu viso kiekio kiek jums gaunasi "desru", man gavosi 4,sakau gal per dideli ryziu sluoksni klojau
O cia mano pirmas blynas
O cia mano pirmas blynas
man tai 7 gavosi
skaniai atrodo pirmas blynas
Jei darau tik vidinius tai dazniausiai 8 gaunasi, o jei darau ir isoriniu - tai maziau
QUOTE(Endži @ 2012 10 19, 10:24)
noriu pagalbos, sakykit gal zinot del imbiero marinuoto, kodel kavinese jis toks traskus ir ne toks astrus ir spalva jo zymiai ruzavesne, gal ji kazkaip dar paruosia? na is stiklainiuko jis visai ne tokio skonio
greičiausiai parduotuvėse parduoda prastesnės kokybės Juk su kitais produktais irgi taip būna Paieškokit specializuotose kulinarams parduotuvėse
QUOTE(Lindra @ 2012 10 04, 17:46)
pvz aš ikriukus atsargiai išdėlioju ant jau susukto ritinio, tada dar su kilimėlių atsargiai prispaudžiu, kad nenubyrėtų lengvai.
arba esu dar darius taip - kai ant lapo paskleidžiu ryžius, ir išlyginu, tada ant ryžių paskleidžiu ir ikriukus , tada apverčiu, sudedu įdarą, susuku. bet man labiau patinka kai jų ne taip daug. tai sudedu ant jau susukto tik ant viršaus.
o dėl ryžių - labai svarbu juos tinkamai atvėsinti. nes jei jie vėsta ne vėdinami, tai ir gaunasi košė. man neblogai gaunasi ir su paprasčiais apvaliaisiais skanėjos ryžiais geriau, kai mežesnis kiekis, tada lengviau juos vartant atvėsinti. kai daugiau, tada į košę nori virsti.
na, o kad kalbos nebūtų tik kalbos, rodausi: (nežinau, ar iš FB leis čia įkelt)
arba esu dar darius taip - kai ant lapo paskleidžiu ryžius, ir išlyginu, tada ant ryžių paskleidžiu ir ikriukus , tada apverčiu, sudedu įdarą, susuku. bet man labiau patinka kai jų ne taip daug. tai sudedu ant jau susukto tik ant viršaus.
o dėl ryžių - labai svarbu juos tinkamai atvėsinti. nes jei jie vėsta ne vėdinami, tai ir gaunasi košė. man neblogai gaunasi ir su paprasčiais apvaliaisiais skanėjos ryžiais geriau, kai mežesnis kiekis, tada lengviau juos vartant atvėsinti. kai daugiau, tada į košę nori virsti.
na, o kad kalbos nebūtų tik kalbos, rodausi: (nežinau, ar iš FB leis čia įkelt)
pritariu labai jau skaniai atrodo,
as namie niekad dar nedariau ju , visada kavineje uzsakynedavau, reiks ismokti ir namie gamintis, einu skityti kaip juos daryti