Įkraunama...
Įkraunama...

SUSHI

Nuo siandien RIMI akcija thumbup.gif

user posted image

As jau viskuo pripirkau, vakare darysiu sushi essen.gif
Atsakyti
Nerandu savo recepto sad.gif pagal kuri dariau 3-4 kartus unsure.gif
Gal kas iki vakaro imes savo isbandyta receptuka blush2.gif
Atsakyti
Vakar buvau "Skonio studijoje" ax.gif DASI tik po 1 kg, kaina 80 Lt doh.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kaip tie ryziai susiams rimi akcijiniai? Dariau su skanejos ryziais, man labai nepatiko. Nenoreciau vel ant tokiu uzsirauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2012 08 01, 12:14)
Rykute, negadinkit tokių fainų sushiukų tokiu prastu sojos padažu ax.gif

o kodel prastas? is visu ragautu pirktu mazoje maximoje sis skaniausias, bent jau su ryziais , kiti kazkoks muilas unsure.gif ......
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 09 30, 15:01)
o kodel prastas? is visu ragautu pirktu mazoje maximoje sis skaniausias, bent jau su ryziais , kiti kazkoks muilas  unsure.gif ......

As pirma irgi nodojau toki pat, na valgiau, ir tiko smile.gif bet paragavus to zaliame buteliuke, kur druskos zymiai maziau, tai rankos nekiltu pirkti to pirmojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2012 10 01, 10:40)
As pirma irgi nodojau toki pat, na valgiau, ir tiko smile.gif bet paragavus to zaliame buteliuke, kur druskos zymiai maziau, tai rankos nekiltu pirkti to pirmojo  biggrin.gif

O kur galima nusipirkti tų žalių krienų? Sojos padažo, bent aš esu labai daug prisitaupiusi iš kavinių, kai duoda maišeliais. Kažkaip lieka, lieka... Dabar sumąsčiau daryti pati. Nu jeigu yra pavykęs kažkada Napaleonas, iškept/sutept, tai gal ir sušį suvyniosiu... Jaučiuosi neužtikrinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šel @ 2012 10 02, 14:31)
O kur galima nusipirkti tų žalių krienų? Sojos padažo, bent aš esu labai daug prisitaupiusi iš kavinių, kai duoda maišeliais. Kažkaip lieka, lieka... Dabar sumąsčiau daryti pati. Nu jeigu yra pavykęs kažkada Napaleonas, iškept/sutept, tai gal ir sušį suvyniosiu... Jaučiuosi neužtikrinta smile.gif

wasabis buna visiuose didesnese parduotuvese azijos virtuves skyriuje.
Atsakyti
Kažkokia nepopuliari tema, negi neikas suhi negamina g.gif

QUOTE(Rykute @ 2012 08 01, 15:17)
Oi cia tai tiesa, bet pasirodo gauti normalios sojos mazesnese parduotuvese kaimo yra sunku  doh.gif  Siaip dazniausiai naudoju tokia kur maziau druskos  4u.gif

user posted image

Mes irgi tik šį sojų padažą naudojam, įperkam dar, tikrai buteliuko užtenka 3-4 ar net daugiau kartų mirksiukas.gif

Gal kas man padės, kaip sushiam pagaminti ta traškią tempūra, kur deda ir į vidų ir ant išorės. Nusipirkau tempūros miltelių, bet ten aprašymas kaip mėsa su jais apvirti aliejuje doh.gif

QUOTE(prekestolen @ 2012 08 02, 10:19)
Aš taisushiams  perku viską Basanavičiaus g. prieskonių parduotuvėje.
o Sushi jūros dumblių lapų atsivežiau iš UK, iš kiniečių parduotuvėlės, kur radome ir japoniško maisto skyrių. Tai kas nustebino- lapai daug minkštesni, lankstesni, ne tokie kaip LT. O ir kaina tai jau gerookai skiriasi, ten pigesni.

Oooo, ačiū už mestą puikią idėja, kitą savaitė svečiuosimės Londone, reikės pasižvalgyti, nes mes jau sushi gurmanai pasidarėm, tik kad iš tų gurmanų aš viena ikirtau kaip juos gaminti, visi kiti tik valgo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazu-le: 02 spalio 2012 - 17:49
As gaminau, siandien pirma karta gyvenime. Viskas pavyko kuo puikiausiai, tik nezinau ar patiko, dar galvoju:)
Atsakyti
Mano tretieji sušiukai blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Labai nuostabiai atrodo wub.gif šaunuolė 4u.gif
Pasakykit man, kaip jūs tuos ikriukus ant viršaus prilipdot? ta prasme susukat sushi ir uzdedat tu ikru ar kaip?
Ir kokius ryžius naudojat? Matosi labai gražiai sukibę. Pastarajį kartai kai gaminau, tai gavosi košė, ne ryžiai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 04 spalio 2012 - 17:24