
o man kaip tik su grioveliu sojai labiau patiko. Del plovimo tai koks skirtumas, vistiek padekla plauni tai ir griovelis issiplauna, nereik gi jo atskirai plauti. Tik vat kazin kaip su tuo medziu, ar nepakis jis nuo sojos, neparus ir nepasidarys toks negrazus?

Man taip pat su duobute sojai

QUOTE(jauku_komanda @ 2011 01 14, 14:02)
Ačiū už komentarus 
O jeigu padarius sushi padėkliuke griovelį kur būtų idėdamas keramikinis indelis sojos ipilti?

O jeigu padarius sushi padėkliuke griovelį kur būtų idėdamas keramikinis indelis sojos ipilti?
super

QUOTE(jauku_komanda @ 2011 01 14, 14:02)
Ačiū už komentarus 
O jeigu padarius sushi padėkliuke griovelį kur būtų idėdamas keramikinis indelis sojos ipilti?

O jeigu padarius sushi padėkliuke griovelį kur būtų idėdamas keramikinis indelis sojos ipilti?
ideja gera

QUOTE(jauku_komanda @ 2011 01 14, 15:02)
O jeigu padarius sushi padėkliuke griovelį kur būtų idėdamas keramikinis indelis sojos ipilti?
Butu tikrai super, bet kad dydziai indeliu skiriasi


QUOTE(flyone @ 2011 01 06, 21:38)
Gal kai praimate pakeli ismetate tuos drėgmę sugeriančius pakelius kur buna viduj ideta?
Taip,siuos ismetu


QUOTE(Eima =))) @ 2011 01 15, 22:05)


as niekad neismetu tu pakiuku
Papuosimus tai suvalgyciua o kazin ar pameginciau torto ....
QUOTE(daivasen @ 2011 01 17, 14:50)
Papuosimus tai suvalgyciua o kazin ar pameginciau torto ....
kažin iš ko tas pagrindas. apdengtas tai žuvim: lašiša, sviestažuvė, tunas...
o aš vakar dariausi..



sudėtis panaši, kaip ir visada:
1. įprastas: virta morka+agurkas+lašiša+tepamas tartare varškės-grietinėlės sūrelis
2. įprastas: morka+avokadas+lašiša+tepamas tartare varškės-grietinėlės sūrelis
3. išverstas: viduj: "krabų mėsa" + morka + agurkas + sūrelis, išorėj lašiša
4. išverstas: viduj: lašiša + avokadas + morka + sūrelis, išorėj ikrai (atlantinės silkės su kažkokiais maišyti).