Įkraunama...
Įkraunama...

SUSHI

QUOTE(himalaia @ 2012 03 04, 02:39)
Kol kelis mėnesius iš eilės du kartus per savaitę nepradėjau gaminti. Tada taip atsibodo, kad pusę metų nebesinorėjo  smile.gif

mes keli metai iš eilės sushi darom tik per naujuosius metus lotuliukas.gif tai taaaaaip išsiilgstam... bet paskutiniu metu jaučiu kad nedatemsiu iki naujų lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tikrai nuoširdžiai visą temą ot-do perskaičiau, bet tiksliai, kur parduodami skraiduolių žuvų ikrai ir neįsidėmėjau. mastau.gif
Šiaip žinau Vilniuje Basanavičiaus g. yra parduotuvė "Prieskoniai profesionalams", ten kiek girdėjau visko yra, ko reikia rimtiems sušiams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prekestolen: 05 kovo 2012 - 08:07
Ach, kokia gera temutė: turiu 2 savaites išmokti pagaminti suši- grįšta studentė dukra iš Danijos- o ji juos labai mėgsta biggrin.gif
Atsakyti
Savaitgalį šeimoje darėme akciją "Atsivalgyk sushi".
Tą dieną pavyko, bet dabar vėl mielai prie šios lėkštės prisėsčiau.
Fotografuota skubiai, kol nesuvalgyta, todėl foto nelabai jau meniškos išraiškos.. rolleyes.gif

user posted image

Pirmą kartą bandžiau daryti išvirkščius, tai šiek tiek didoki gavosi. Taip pat gaminau iš Skonio studijoje pirktų prof. sušinių ryžių- skirtumas nuo Skanėjos ryžių tikrai yra.
Atsakyti
aš paprastai darau suši iš Diamond ryžių, vyras iš Vilniaus vis parveža. Bet šį savaitgalį zapaskės neturėjau, o MB jau gryžęs norėjo valgyti savo patiekalą tai pirkau ryžius IKInėje, yra toki baltoje dėžutėje 1 kg vakumuoti maišelyje kaina ~13 lt. tai irgi labai geri, man gal netgi už Diamond labiau patiko. Na o Skanėjos tinka pačiai pradžiai, kai dar nebūni atradęs geresnių smile.gif

o pas prekestolen matosi labai šauni puota buvo thumbup.gif
aš tai niekaip neišlipu iš : lašiša, philadelphia, agurkas, krabų mėsa derinių. jau pradeda atsibosti po truputį. kažkada dariau su keptom daržovėm ir philadelphia tai tik man vienai patiko, o mandresnių var. nedrystu bandyti.

aij, mes taip pat bandėme daryti atsivalgymo akciją smile.gif per kažkokią internetinę akciją nusipirkome 56 gabalėlių suši tortą, dviem. buvo pora var. tikrai gardžių, bet dauguma tik labai šiaip sau. na ir vienu prisėdimu mes juos praktiškai ir įveikėm, bet neatsivalgėm, nors jau rodės, kad pirštu tuoj pasieksim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 13 kovo 2012 - 10:12
Na vienas dalykas naminiai sushi man kažkokie sotesni. bigsmile.gif Ir kaip man- tai ir didesni gavosi hihihi.gif
Esu ir aš pirkusi sushi tortą per akcijas. Na iki atsivalgymo mums toli buvo... rolleyes.gif Nors ir tik keliese valgėm....

Philadelfija man nepatiko, aš imu paprastą lietuvišką tepamąjį sūrį su krevetėm, ar lašiša.
Šį kart be lašišos, krabų mėsos dar naudojau stintenės ikriukus. Na ir agurkas, avokadas, paprika...

Ir sojų padažą 25 lt pirkau iš skonio studijos, tai irgi gerokai skiriasi nuo maximines vitanos už 10 lt.
Atsakyti
aha, man patinka tas pastebėjimas, kad didesni. O tai nuėjom į gambėjų ir ten tokius špirgelius atnešė, su kaina lyg už dėžę sušių. Išvada: nekiškt nosies į 'restoranus' ir namie pašeimininkaut.
Atsakyti
mano pirmas sedevras ax.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(alioska @ 2012 03 18, 12:00)
mano pirmas sedevras  ax.gif

Na, jei pirmas.... tai LIUKS. Niam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alioska @ 2012 03 18, 11:00)
mano pirmas sedevras  ax.gif

thumbup.gif super , ryt darysiu ir as smile.gif
Atsakyti
Laba diena, atsiprašau, visos temos neperskaičiau, tačiau paklausti noriu, gal žinote, kur yra pirkti tempuros traškučių sushi gamybai? Labai norisi to traškesio, kuris jaučiasi valgant sushi restorane smile.gif Šiauliuose jau galvą baigiam nusisukti beieškodami. Kyla įtarimas, kad ieškom ne ten, kur reikia.
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2012 03 28, 09:59)
Laba diena, atsiprašau, visos temos neperskaičiau, tačiau paklausti noriu, gal žinote, kur yra pirkti tempuros traškučių sushi gamybai? Labai norisi to traškesio, kuris jaučiasi valgant sushi restorane smile.gif Šiauliuose jau galvą baigiam nusisukti beieškodami. Kyla įtarimas, kad ieškom ne ten, kur reikia.

Gal cia Tempura miltai? Maximoje tikrai yra.
Atsakyti