na pirkau jau specializuotoje parduotuveje, sioje temoje buvau radusi info apie tai kur galima isigyti masago ikru. gal ir per dau buvo uzdeta, bet stengiausi panasiai kaip sushi kavinese, bet ten jie skanus.
Zadejau nuotraukas sushiu su samu, bet kazko as cia nesuprantu kaip ikelti tas nuotraukeles ir miego trukumas neleidzia pradeti gilintis todel jei kam bus idomu sukeliau foto facebooke su visais receptukais
http://on.fb.me/1sushi
http://on.fb.me/2sushi
http://on.fb.me/3sushi
http://on.fb.me/4-sushi
jei kas nors nepatingetu ikelti foto forume buciau labai dekingas! Parasykit jei reikia, kad atsiusciau geresnes kokybes nuotraukas )
http://on.fb.me/1sushi
http://on.fb.me/2sushi
http://on.fb.me/3sushi
http://on.fb.me/4-sushi
jei kas nors nepatingetu ikelti foto forume buciau labai dekingas! Parasykit jei reikia, kad atsiusciau geresnes kokybes nuotraukas )
mėginu įkelt Kiprushha nuotraukas
mmmmmmmmmmmm... seilėėėėėėėėėė tystaaaaaaaaaaa
QUOTE(*liu @ 2012 02 15, 17:58)
Mmmmm... Kaip užsimaniau sushii.. Reiks jau turbūt daryt artėjančiom dienom. O šiaip kam nelabai sekasi sukti sushius, tai mes nusipirkom tokį aparačiuką "Perfect roll" vadinasi. Tai gana paprastai padeda susukti tuos sushi, ir gaunasi tokia šlangelė maždaug ant 3 gabaliukų, kai supjaustai. Tai labai liuks, nes mėgstam prisidaryti skirtingų skonių, o kai jau pilną šlangelę prisukam, tai dažniausiai nebesuvalgom...
Papildyta:
va toks aparačiuks. Bet prie jo irgi reikai priprasti.
Papildyta:
va toks aparačiuks. Bet prie jo irgi reikai priprasti.
Turiu ir aš tą aparačiuką, bet kol kas tik pasižiūriu į jį kaip Leninas į buržuaziją...
Reiks prisiruošt ir įgyti praktikos. O jau tada!
aplankiau knygu muge ir pataikiau tuo metu kai pristatynedami sushi knyga, moke, rode ir aiskino kaip gaminti sushi. panasiai ir man sekasi daryti, kaip, kad jie ten rode
Kiprushha, labai zavus susiai, tai ir nutyso seile.
Super susiai
Jus man paaiskinkit, jus tuos krienus kaip valgot. Pirmiausia patepat susi i juos ir tada i soja .O man tie imbierai neskanu
Jus man paaiskinkit, jus tuos krienus kaip valgot. Pirmiausia patepat susi i juos ir tada i soja .O man tie imbierai neskanu
QUOTE(edre @ 2012 02 27, 13:04)
Super susiai
Jus man paaiskinkit, jus tuos krienus kaip valgot. Pirmiausia patepat susi i juos ir tada i soja
Jus man paaiskinkit, jus tuos krienus kaip valgot. Pirmiausia patepat susi i juos ir tada i soja
mes tai krienus įsimaišom į sojos padažą ir tada į tokį aštrų mirkom sušiukus - tai čia pagrindinis wasabio naudojimas.
dar labai skanu gaminant sušius į juos įtept vasabio, mmm
QUOTE(DRUNE @ 2012 02 27, 14:55)
na kaip jum sekasi susukt tuos suchiukus kur ryžiai išorėje, nu niekaip nepavyksta/
nu kai ryžiai gerai paruošti - kibūs, juos reikia lygiai taip pat sudėt ant nori lapo, prispaust, gal labiau (nors aš vienodai spaudžiu - tiek vidinius, tiek išvirkštinius) apverst lapą, sudėt įdarą ir susukt įprastai. na, man nebuvo nieko sudėtingo bandykit bandykit - patirties gal tam reikia?