Įkraunama...
Įkraunama...

SUSHI

Netyčia užtikau, gal kam bus įdomu paskaityti apie sushi restoranų plitimą vakarų šalyse Restoranų verslas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 15 vasario 2012 - 01:35
Mmmmm... Kaip užsimaniau sushii.. smile.gif Reiks jau turbūt daryt artėjančiom dienom. O šiaip kam nelabai sekasi sukti sushius, tai mes nusipirkom tokį aparačiuką "Perfect roll" vadinasi. Tai gana paprastai padeda susukti tuos sushi, ir gaunasi tokia šlangelė maždaug ant 3 gabaliukų, kai supjaustai. Tai labai liuks, nes mėgstam prisidaryti skirtingų skonių, o kai jau pilną šlangelę prisukam, tai dažniausiai nebesuvalgom... doh.gif
Papildyta:
user posted image
va toks aparačiuks. Bet prie jo irgi reikai priprasti. smile.gif
Atsakyti
sveikos,
sakykit koki sulaistyma ryziams naudojat?turejau tikrai gera receptuka,bet uzsimete kazkur,po ilgo laiko bandziau daryti,bet aiskiai ne taip ir neskanus gavosi doh.gif

ps gal kas turi knyga Sushi nuo a iki z ir is ten receptuka ryziu nusiziureje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2012 02 15, 18:58)
Mmmmm... Kaip užsimaniau sushii.. smile.gif Reiks jau turbūt daryt artėjančiom dienom. O šiaip kam nelabai sekasi sukti sushius, tai mes nusipirkom tokį aparačiuką "Perfect roll" vadinasi. Tai gana paprastai padeda susukti tuos sushi, ir gaunasi tokia šlangelė maždaug ant 3 gabaliukų, kai supjaustai. Tai labai liuks, nes mėgstam prisidaryti skirtingų skonių, o kai jau pilną šlangelę prisukam, tai dažniausiai nebesuvalgom... doh.gif
Papildyta:
user posted image
va toks aparačiuks. Bet prie jo irgi reikai priprasti.  smile.gif

as irgi turiu ta perfect roll, bet man kazkaip neiseina su juo normalus sushiai g.gif gal galetum papasakoti kaip Tu darai? buciau dekinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sentife @ 2012 02 18, 23:15)
as irgi turiu ta perfect roll, bet man kazkaip neiseina su juo normalus sushiai  g.gif  gal galetum papasakoti kaip Tu darai? buciau dekinga blush2.gif

MM.. net nežinau kaip nupasakoti, nes iš pradžių tai irgi ne kažkas gaudavosi, bet po kelių bandymų rezultatai vis geresni gaudavosi. Tiesiog praktika viską sudeda į savas vietas. Tik pastebėjau, kad tiek ryžių, tiek įdaro gal mažiau reikia dėti, nes sukant nesulimpa lapas. smile.gif
Atsakyti
Sushius pamegau jau senokai, o ir namuose jau ne karta dares esu. Galiu pasigirti, kad jau netgi grazus gaunasi (dazniausiai, nors nesekmiu pasitaiko vistiek smile.gif) tai va norejau paklausti gal kas esat bande daryti sushi su samu, nes dabar su drauge labai pamegom sita zuvi ir ketvirtadieni uzsisakem butent sushiam viena rukyta ir kita skrosta tai reiks daryt susiu fiesta... Gal kas turi minciu del recepto? Gal kas esat bande daryti inside out sushi su uzkepta zuvim ant virsaus? Prasau pasidalinkit nuomonem, nes Is dvieju zuvu manau gausis kokiu 150 sushiu tai nesinori visu vienodu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiprushha @ 2012 02 20, 18:28)
Sushius pamegau jau senokai, o ir namuose jau ne karta dares esu. Galiu pasigirti, kad jau netgi grazus gaunasi (dazniausiai, nors nesekmiu pasitaiko vistiek smile.gif) tai va norejau paklausti gal kas esat bande daryti sushi su samu, nes dabar su drauge labai pamegom sita zuvi ir ketvirtadieni uzsisakem butent sushiam viena rukyta ir kita skrosta tai reiks daryt susiu fiesta... Gal kas turi minciu del recepto? Gal kas esat bande daryti inside out sushi su uzkepta zuvim ant virsaus? Prasau pasidalinkit nuomonem, nes Is dvieju zuvu manau gausis kokiu 150 sushiu tai nesinori visu vienodu smile.gif

oho, tikra fiesta nusimato. Gal pakvietimą ir forumo dalyvėms. biggrin.gif Po šamiuko sušiuką paragauti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2012 02 20, 17:54)
oho, tikra fiesta nusimato. Gal pakvietimą ir forumo dalyvėms.  biggrin.gif Po šamiuko sušiuką paragauti. drinks_cheers.gif

As tai su mielu noru, bet kazin ar namai sutalpins jei daryciau open door biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiprushha @ 2012 02 20, 19:00)
As tai su mielu noru, bet kazin ar namai sutalpins jei daryciau open door biggrin.gif

Na tada bent lauksim atsiliepimų kaip gavosi su šamu, nes aš asmeniškai su juo nesu dariusi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2012 02 20, 18:02)
Na tada bent lauksim atsiliepimų kaip gavosi su šamu, nes aš asmeniškai su juo nesu dariusi. smile.gif

Nuotraukos su atsiliepimais tikrai bus smile.gif
Atsakyti
norejau pasiteirauti, is skonio studijos nusipirkau masago tu maziuku oranziniu ikriuku, ir kai i juos apvoliojau susi, man visai nepatiko. nes jie tokio kartumo pridave, net nesupratau nuo ko taip. Ar per mazai atsildziau, ar cia taip ir turetu buti?
Atsakyti
QUOTE(Knopkute3 @ 2012 02 22, 17:51)
norejau pasiteirauti, is skonio studijos nusipirkau masago tu maziuku oranziniu ikriuku, ir kai i juos apvoliojau susi, man visai nepatiko. nes jie tokio kartumo pridave, net nesupratau nuo ko taip. Ar per mazai atsildziau, ar cia taip ir turetu buti?

Nezinau kaip tiksliai su jusu pirktais ikrais, bet pats pastebejau lygiai ta pati kai buvau nusipirkes kazkokiu pigiu dirbtiniu ikru. buvo ziauriai neskanu ir kartu, gal ir jusu ikrai dirbtiniai, o ne tikri? Arba tiesiog kiekis gal but buvo per didelis smile.gif
Atsakyti