gal zinot kur galima nusipirkti tu maziuku raudonu ikru, i kuriuos yra apvoliojami sushei? Ir kiek jie kainuoja?
Klaipedoj yra Sanitexe zuvies saldytuve. Bonkute gan maza, svorio dabar nepasakysiu, apie 9 lt kainuoja.
Tai galima lapa gal kirpt per puse? Tada ir gautusi tokie ploni? kad nebutu per didelis tas kasnis..
mn is dviejų lapu gaunas trys ritineliai.. ty atkerpu du trecdalius vienam, o tuos lapelius kur po trecdali lieka tai su vandenuku suklijuoju ir viskas..pats tas dydis gaunas
mn is dviejų lapu gaunas trys ritineliai.. ty atkerpu du trecdalius vienam, o tuos lapelius kur po trecdali lieka tai su vandenuku suklijuoju ir viskas..pats tas dydis gaunas
Ir aš taip pat darau
Gaunasi vieno kasnio sushi.
Senokai bedariau, kitą savaitę būtinai bus ant mano stalo.
Klaipedoj yra Sanitexe zuvies saldytuve. Bonkute gan maza, svorio dabar nepasakysiu, apie 9 lt kainuoja.
Dekui, o Vilniuje, kur galima rasti, nes Akropolio didziojoj Maximoj neradau
Maximoj akcija "Rytų vilionės", nuolaida sushių ryžiams, kikkoman sojai, wasabiui ir kt.
Papildyta:
o čia mes sekmadienį su bendradarbiais truputį pasilinksminome
Papildyta:
o čia mes sekmadienį su bendradarbiais truputį pasilinksminome
Matau daug gražių sushių. Papasakokit kokius įdarus dėjot
uzsimaniau ir as ismkat gamint sushi , dabar maximoje akcija SAITAKU kai kuriems produktams, sakykite, ar geri tie ryziai ir kitkas?
dekavoju uzsitavarinau...
ir zaliems ikriukams buvo nuolaida
Matau daug gražių sushių. Papasakokit kokius įdarus dėjot
Idarui pirkome sudyta lasisa, krabu lazdeliu, konservuoto tuno savose sultyse (man asmeniskai labai patiko), ikriuku (tamsiai melyni buvo, bet nelabai patiko, nes kazkoki kartuma suteike), agurka, avokada ir philadelphia suri. viska mixavome isvirkstiniams sushiukams naudojome lasisa ir pakepintus sezamus
Papildyta:
o kokia gerimai prie sushi tinka?
man tai labiausiai zalia arba kokia kita svelni arbata
man tai labiausiai zalia arba kokia kita svelni arbata
aaaa.... ant stalo i butelius supilta zalia arbataaaaa joke