Įkraunama...
Įkraunama...

SUSHI

QUOTE(guziukas @ 2012 01 14, 20:38)
norejau,ale vyras partyso tris dezutes jau gatavu doh.gif  lotuliukas.gif tai va vienus valgau ir kokie neskanus unsure.gif ypac ryziai,jau tokie guminiai,fe doh.gif kitur kur valgiau tai labai skanus tie ryziai buvo,kazi nuo ko cia priklauso? g.gif

Jei pirkot iš Rimi ar Maximos tai tikiu, kad neskanus schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes, jungsiuos ir aš i Jūsų būrį.
Prieš savaitę teko pirmą kartą paragauti Sushi (iš Pizza Arena), svaigau kelias dienas, skaičiau, žiūrėjau video ir pasiryžau pati pasigaminti. Išėjo tikrai gan neblogi, patiko šeimynai smile.gif O šeštadienį vaišinau ir svečius, liko ir sužavėti smile.gif
Papasakosiu, kaip man sekėsi.
Aš naudojau Skanėjos Sushi ryžius, perploviau tris kartus, nes kažkur skaičiau kad visiškai iki skaidraus vandens išplauti ir negalima, nes nebus ryžių skonio.
išėjo tikrai viskas gerai, tik pirmą kartą per mažą puodą pasirinkau, tai labai buvo sunku atsispirt atidengt dangtį, kai per kraštus bėgo, ale...neatidengiau.
Pirmą dieną dariau naudodama visą lapą, tai tikrai, man jo pasirodė per daug. Kitą su mažesniu kiekiu, tada problema ta, kad sunku sutvirtinti gerai, darant ta išverstą sushi, kur lapas būna viduje, o ryžiai išorėje.
Skaniausias įdaras man: koncervuoto tuno gabaliukai, daug smulkinto poro, ir sūrio Philadelhia.
Kas dar... ryžiai baigės... ir mūsų IKI nėra, nukeliam gamyba tik savaitgaliui.
Ir dar labai norėčiau įsigyti Tupperware Sushi Maker, su juo atrodo taip viskas paprasta, gal net be to lapo daryčiau. Arba...reikai išmokti dar omletą išsikepti..ir būt gerai.
Beje tų ikriukų ir aš labai noriu, mačiau rašėt jog Hyper Maximo yra, ieškosiu.
o šįkart išverstiems sushiam, naudojau kepintą sezamą, geras ir skonis, ir vaizdas. O gal žinot kur juodo sezamo gauti?
Tokia mano pirma patirtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavvv @ 2012 01 16, 15:09)
Pirmą dieną dariau naudodama visą lapą, tai tikrai, man jo pasirodė per daug...

Ir dar labai norėčiau įsigyti Tupperware Sushi Maker, su juo atrodo taip viskas paprasta, gal net be to lapo daryčiau...

O gal žinot kur juodo sezamo gauti?

Valgome sushi kartą per savaitę (suku su Tupperware Sushi Maker- man taip gaunasi kur kas greičiau). Mums asmeniškai sushi susukti iš vieno nori lapo per dideli. Su TW Sushi Maker ritinėlį gaunu sukarpius nori lapus per pusę (lieka dar ~0,5-0,7 cm suklijavimui). Vienas iš mūsų daro ryžius su įdaru, o kitas- susuka į nori, užklijuoja ir supjausto.
Jei turime draugų kompanija- visi dalyvauja gaminimo procese.

Juodojo sezamo sėklų galite įsigyti Delonoje, atrodo dar IKI mačiau.
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2012 01 12, 15:24)
Pramones Maximoj irgi maciau ikriuku pirkt, zaliu ir oranziniu mazi indeliai. Dar yra Sanitexe.

O kokioj vietoj tie ikriukai buna padeti- prie zuvies?
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2012 01 16, 17:30)
Valgome sushi kartą per savaitę (suku su Tupperware Sushi Maker- man taip gaunasi kur kas greičiau). Mums asmeniškai sushi susukti iš vieno nori lapo per dideli. Su TW Sushi Maker ritinėlį gaunu sukarpius nori lapus per pusę (lieka dar ~0,5-0,7 cm suklijavimui). Vienas iš mūsų daro ryžius su įdaru, o kitas- susuka į nori, užklijuoja ir supjausto.
Jei turime draugų kompanija- visi dalyvauja gaminimo procese.

Juodojo sezamo sėklų galite įsigyti Delonoje, atrodo dar IKI mačiau.

Tai galima lapa gal kirpt per puse? Tada ir gautusi tokie ploni? kad nebutu per didelis tas kasnis..
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2012 01 16, 17:43)
O kokioj vietoj tie ikriukai buna padeti- prie zuvies?

Taip, ten kur visa vakumuota zuvis, silke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2012 01 16, 14:20)
Jei pirkot iš Rimi ar Maximos tai tikiu, kad neskanus schmoll.gif

nene,valgem is spec pardes,kur juos gamina,pamirsaukaip vadinasi doh.gif

o siandien valgiau kitam bariuke,tai niam niam,ryziai kokie skanus thumbup.gif

ale pati dar nepribrendau visko susipirkt doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2012 01 14, 19:38)
norejau,ale vyras partyso tris dezutes jau gatavu doh.gif  lotuliukas.gif tai va vienus valgau ir kokie neskanus unsure.gif ypac ryziai,jau tokie guminiai,fe doh.gif kitur kur valgiau tai labai skanus tie ryziai buvo,kazi nuo ko cia priklauso? g.gif

eisiu ir as produktu pirkt,gl koks sarasiukas yra ka reik pirkt?  g.gif
Papildyta:

blink.gif  blink.gif  blink.gif omg kaip skaniai atrodo blink.gif  blink.gif  blink.gif gal galit pasakyt kokie idarai buvo,noriu ivairesniu kad butu ir kokius ryzius naudojot? blush2.gif

dekui dekui, jie netik skaniai atrode, bet tokie ir buvo:) o idarus tai darem visokius:
lasisa sudyta+krabu lazdele+philadelphija suris+avokadas
lasisa rukyta+lasisa sudyta+philadelphija suris+krabu lazdele
lasisa rukyta+ikriukai+avokadas
marinuotas ananasas+apelsinas
krabu lazdele+krevetes+phildalephija suris+avokadas
tunas savo sultyse+svogunas+majonezas
krevetes+smulkintas pomidoras
na ir dar neatsimenu ko mes ten buvom primakalave:D
tiesa dar darem ir su omletu:)
Atsakyti
Na Figuringa tu ir padirbejai artimiausiuose planuose ir as ketinu daryti sushi mmm kaip skanu net seile varva wink.gif
Atsakyti
Pirma foto forumo skaniai nuteikia thumbup.gif Nekartą ir aš ragavus sushi ir visad atrodo permažai būna,nes tookie skanūs ypač Vilniaus Panoramoj Gan Bey city restorane smile.gif Dar gyva muzika ten kartais skamba bigsmile.gif
Galvoju namuos pasidaryti sushi,bet nežinau nuo ko pradėt, kur perkate visus tuos ingridientus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gromlinas @ 2012 01 27, 19:06)
Pirma foto forumo skaniai nuteikia thumbup.gif  Nekartą ir aš ragavus sushi ir visad atrodo permažai būna,nes tookie skanūs ypač Vilniaus Panoramoj Gan Bey city restorane smile.gif Dar gyva muzika ten kartais skamba bigsmile.gif
Galvoju namuos pasidaryti sushi,bet nežinau nuo ko pradėt, kur perkate visus tuos ingridientus?  rolleyes.gif

as IKI pardedj viska suprikau, taip pat buna maxima xx ir xxx
Atsakyti
Super video thumbup.gif ziuredama galvojau, kad paspringsiu biggrin.gif

Кто ест суши, "Смотреть Всем!!!"
Atsakyti