Sveikutes, jungsiuos ir aš i Jūsų būrį.
Prieš savaitę teko pirmą kartą paragauti Sushi (iš Pizza Arena), svaigau kelias dienas, skaičiau, žiūrėjau video ir pasiryžau pati pasigaminti. Išėjo tikrai gan neblogi, patiko šeimynai
O šeštadienį vaišinau ir svečius, liko ir sužavėti
Papasakosiu, kaip man sekėsi.
Aš naudojau Skanėjos Sushi ryžius, perploviau tris kartus, nes kažkur skaičiau kad visiškai iki skaidraus vandens išplauti ir negalima, nes nebus ryžių skonio.
išėjo tikrai viskas gerai, tik pirmą kartą per mažą puodą pasirinkau, tai labai buvo sunku atsispirt atidengt dangtį, kai per kraštus bėgo, ale...neatidengiau.
Pirmą dieną dariau naudodama visą lapą, tai tikrai, man jo pasirodė per daug. Kitą su mažesniu kiekiu, tada problema ta, kad sunku sutvirtinti gerai, darant ta išverstą sushi, kur lapas būna viduje, o ryžiai išorėje.
Skaniausias įdaras man: koncervuoto tuno gabaliukai, daug smulkinto poro, ir sūrio Philadelhia.
Kas dar... ryžiai baigės... ir mūsų IKI nėra, nukeliam gamyba tik savaitgaliui.
Ir dar labai norėčiau įsigyti Tupperware Sushi Maker, su juo atrodo taip viskas paprasta, gal net be to lapo daryčiau. Arba...reikai išmokti dar omletą išsikepti..ir būt gerai.
Beje tų ikriukų ir aš labai noriu, mačiau rašėt jog Hyper Maximo yra, ieškosiu.
o šįkart išverstiems sushiam, naudojau kepintą sezamą, geras ir skonis, ir vaizdas. O gal žinot kur juodo sezamo gauti?
Tokia mano pirma patirtis