Įkraunama...
Įkraunama...

SUSHI

Mano vakarykščiai pietūs thumbup.gif
Atsakyti
Kaip skaniai atrodo sushiai... thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kokia tema radauuuuuuuuuuuuuuuu bigsmile.gif thumbup.gif

tik kazi ar as gaminsiu doh.gif blush2.gif bet jau perku juos daznai,kaaip man skanu wub.gif

reik paskaityt jusu visa temuke,gal susigundysiu ir as pasigamint biggrin.gif

kazi nuo ko cia pradet g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nuo produktų susipirkimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2012 01 13, 20:36)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif kokia tema radauuuuuuuuuuuuuuuu bigsmile.gif  thumbup.gif

tik kazi ar as gaminsiu doh.gif  blush2.gif bet jau perku juos daznai,kaaip man skanu wub.gif

reik paskaityt jusu visa temuke,gal susigundysiu ir as pasigamint biggrin.gif

kazi nuo ko cia pradet g.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Bonpari @ 2012 01 13, 21:02)
nuo produktų susipirkimo  biggrin.gif

lotuliukas.gif lygiai tą patį norėjau parašyt biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2012 01 13, 21:40)
lotuliukas.gif lygiai tą patį norėjau parašyt  biggrin.gif
drinks_cheers.gif

bet ale kas iš to biggrin.gif pas mane lyg ir viskas supirkta, neskaitant įdaro, bet vis neprisiruošiu jiems doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisine @ 2011 12 27, 17:10)
Visas su praejusiom ir ateinanciom:)
Pasirodau ir as savo vakaryksti darbeli:) 154 sushiai:)
user posted image

thumbup.gif essen.gif
Atsakyti
ragaut ragavau (nezinau ar tikrus smile.gif ), bet niekada negaminau. reikes pameginti. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2012 01 13, 22:02)
nuo produktų susipirkimo  biggrin.gif

norejau,ale vyras partyso tris dezutes jau gatavu doh.gif lotuliukas.gif tai va vienus valgau ir kokie neskanus unsure.gif ypac ryziai,jau tokie guminiai,fe doh.gif kitur kur valgiau tai labai skanus tie ryziai buvo,kazi nuo ko cia priklauso? g.gif

eisiu ir as produktu pirkt,gl koks sarasiukas yra ka reik pirkt? g.gif
Papildyta:
QUOTE(irisine @ 2011 12 27, 17:10)
Visas su praejusiom ir ateinanciom:)
Pasirodau ir as savo vakaryksti darbeli:) 154 sushiai:)
user posted image

blink.gif blink.gif blink.gif omg kaip skaniai atrodo blink.gif blink.gif blink.gif gal galit pasakyt kokie idarai buvo,noriu ivairesniu kad butu ir kokius ryzius naudojot? blush2.gif
Atsakyti
na pagaliau ir as prisiruosiau pasidaryt labai juos dievinu wub.gif
user posted image 4u.gif
Atsakyti
O sakykit, kaip baruose ar parduotuvej daro juos? is viso lapo? nes is viso lapo suvyniojus bisk tokie nemenki gaunas sakyc. Sake per didelis yr visa sukramtyt unsure.gif o ten, kur prekiauja juo, maciau tokie mazi suktinukai, nu ploni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 01 14, 21:39)
O sakykit, kaip baruose ar parduotuvej daro juos? is viso lapo? nes is viso lapo suvyniojus bisk tokie nemenki gaunas sakyc. Sake per didelis yr visa sukramtyt  unsure.gif o ten, kur prekiauja juo, maciau tokie mazi suktinukai, nu ploni  unsure.gif

galima daryt mazesnius, gal nukerpa kakziek to lapo ax.gif
Atsakyti