Įkraunama...
Įkraunama...

SUSHI

QUOTE(Karklas @ 2012 01 09, 19:09)
Jis dedamas šalia sušiu.Suvalgai sušį, tada užkandi imbieru  smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
o kokie jum ryziai skaniausiai gaunasi sushiam? pabandziau su rimi sushiams, nu baisu gavosi, panasiai baisiai buvo gavesi ir su ekologiskais... kol kas geriausiai gaunasi su skanejos, nu bet vis tiek ne tokie jie skanus kaip buna kavinese... smile.gif
Atsakyti
Sakykit, o galima det lasisa atlaidinta is saldiklio? Ar butinai turi but svieziai pirkta?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 01 10, 20:10)
Sakykit, o galima det lasisa atlaidinta is saldiklio? Ar butinai turi but svieziai pirkta?

Manau galima. Šviečia gal sveikiau, bet ir šaldytos skonis toks pat ( bent man).
Papildyta:
QUOTE(minute_ @ 2012 01 09, 21:21)
o kokie jum ryziai skaniausiai gaunasi sushiam? pabandziau su rimi sushiams, nu baisu gavosi, panasiai baisiai buvo gavesi ir su ekologiskais... kol kas geriausiai gaunasi su skanejos, nu bet vis tiek ne tokie jie skanus kaip buna kavinese... smile.gif

Man skaniausia su OKOMESAN ryžiais.Yra Iki , Rimi.
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2012 01 10, 21:29)
Manau galima. Šviečia gal sveikiau, bet ir šaldytos skonis toks pat ( bent man).

Aciu, 4u.gif Sian uzmaciau maximoj akcija lasisai, tai pasiemiau 2 kartam pasidaryt, tai tada mesiu i saldikli, ir pasidarysiu, kai noresiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2012 01 10, 22:29)
Papildyta:

Man skaniausia su OKOMESAN ryžiais.Yra Iki ,  Rimi.

na reikes isbandyti smile.gif nes ka tik pribaigiau vakarykscius sushi su neskaniaisiais ryziais brr schmoll.gif ir jau noriu nauju, jau koki gera pusmeti niekaip neatsivalgiau sushi.... mmm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2012 01 10, 22:47)
na reikes isbandyti smile.gif nes ka tik pribaigiau vakarykscius sushi su neskaniaisiais ryziais brr  schmoll.gif ir jau noriu nauju, jau koki gera pusmeti niekaip neatsivalgiau sushi.... mmm  ax.gif

O tai su kokiais vakar daret? As dariau su skanejos, man tiko, patiko. Dariau ir su apvaliaisiais skanejos, kazkaip ne taip bisk, ale gal per mazai isploviau. Daba kai darysiu plausiu ilgiau.
Kiek jus laiko plaunat ryzius arba kiek kartu?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 01 10, 23:56)
O tai su kokiais vakar daret? As dariau su skanejos, man tiko, patiko. Dariau ir su apvaliaisiais skanejos, kazkaip ne taip bisk, ale gal per mazai isploviau. Daba kai darysiu plausiu ilgiau.
Kiek jus laiko plaunat ryzius arba kiek kartu?

dariau su Rimi ryziais sushiam..nepalyginsi su skanejos, nors ir uz juos noriu ko nors skaniau smile.gif plaunu tai daug kartu, kol vanduo jau nebebaltuoja. Nors su skanejos esu per skubejima plovus tik pora kartu ir po to nebuvo kada nudziovint, tai irgi gavosi gana neprasti smile.gif

o gal kur esat uzmaciusios masago ikriuku? man taip patinka su jais sushiukai mmm smile.gif noretusi ir paciai pasigaminti su jais, prigooglinau ir radau pirkt tik 0,5 kg doh.gif o maximose ir pan. nerasta..
Atsakyti

Man skaniausi IKI parduotuveje ryziai, tokia balta pakuote... wub.gif O Wasabi ikriukus Kaune hyper MAXIMA pirkau thumbup.gif Deja kitu rusiu nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2012 01 11, 13:36)
o gal kur esat uzmaciusios masago ikriuku? man taip patinka su jais sushiukai mmm smile.gif noretusi ir paciai pasigaminti su jais, prigooglinau ir radau pirkt tik 0,5 kg  doh.gif  o maximose ir pan. nerasta..

Juos laisvai užsišaldyti galima didesnį kiekį nusipirkus mirksiukas.gif Arba su forumietėmis pasidalinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2012 01 11, 21:36)
dariau su Rimi ryziais sushiam..nepalyginsi su skanejos, nors ir uz juos noriu ko nors skaniau smile.gif plaunu tai daug kartu, kol vanduo jau nebebaltuoja. Nors su skanejos esu per skubejima plovus tik pora kartu ir po to nebuvo kada nudziovint, tai irgi gavosi gana neprasti smile.gif

o gal kur esat uzmaciusios masago ikriuku? man taip patinka su jais sushiukai mmm smile.gif noretusi ir paciai pasigaminti su jais, prigooglinau ir radau pirkt tik 0,5 kg  doh.gif  o maximose ir pan. nerasta..

Pramones Maximoj irgi maciau ikriuku pirkt, zaliu ir oranziniu mazi indeliai. Dar yra Sanitexe.
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2012 01 12, 17:24)
Pramones Maximoj irgi maciau ikriuku pirkt, zaliu ir oranziniu mazi indeliai. Dar yra Sanitexe.

tai reiks praplest lankomu parduotuviu asortimenta biggrin.gif aciu mergaites, bandysiu ieskoti wink.gif
Atsakyti