Įkraunama...
Įkraunama...

SUSHI

Visoms gražių ir jaukių švenčių 4u.gif

Tei va, gaminom mes šią savaitę sushi, pradžioj nepalikau krašto nepadengto tai ne taip susisuko, paskiau viskas gavosi gerai. Ir pyliau į ryžius to acto, man visai pagerino skonį, dėjau jo į išvirtus ryžius jau. Bet aš ir šiaip paprastą actą daug kur mėgstu.. Naudojau žalią lašišą, marinuotą papriką, avokadą ir cukiniją. Į kitus krabų lazdeles ir agurką. Tik man vyniojant biškį lipa per kraštus, gal irgi reiktų palikt kažkiek nepadengtus ryžiais?
user posted image
Atsakyti
Visas su praejusiom ir ateinanciom:)
Pasirodau ir as savo vakaryksti darbeli:) 154 sushiai:)
user posted image
Atsakyti
Kaip viskas gražiai atrodo. wub.gif
Užsimaniau ir aš sushi.
Teks daryti. Viskas supirkta, tik laiko vis nerandu. smile.gif
Atsakyti
irisine,super vaizdas ir skaičius thumbup.gif

aš jau išprievartauta naujiems metams daryti krūvą šių skanėstų doh.gif
Atsakyti
Naujiem ir as zadu daryt, ale ta lasisa nepigi.. kiek zvalgiaus visur ta kaina panasi. dejau sviezia , zalia.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2011 12 27, 19:13)
irisine,super vaizdas ir skaičius  thumbup.gif

aš jau išprievartauta naujiems metams daryti krūvą šių skanėstų  doh.gif

Aciu uz pagyras:)
Atsakyti
Laba diena, sušių megėjos 4u.gif
Dievinu ir ir aš juos wub.gif Porą kart dariau-visai nieko gavosi. Va ir dabar darau, tiksliau-ruošiuosi-verda ryžiai. Man kilo toks klausimas, nebeturiu to ryžių acto. Kažin ar pakeistus balzaminiu actu (jis rudos spalvos...) nesugadinisiu reikalo??
Atsakyti
Skaiciau, kad galima keist paprastu, bet manau ir balzaminis gal tiks. Dar cukraus reik idet.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 12 31, 16:51)
Skaiciau, kad galima keist paprastu, bet manau ir balzaminis gal tiks. Dar cukraus reik idet.

Ačiū smile.gif Reikėjo padrąsinimo ax.gif
Viskas puiku ir su balzaminiu. tik ryžiai nusidažė-dera prie nor ax.gif io spalvos lotuliukas.gif Na, ne visai toks atspalvis, žinoma tongue.gif
Atsakyti
sveikos susiu myletojos,as irgi uzsikreciau,ryt meginsiu gaminti,gal kuri galit pasidalint,ka i vidu dedat? 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau,bet nelabai zinau kur dedamas marinuotas imbieras ...?I soja ar i pati sushi? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2012 01 09, 17:08)
nusipirkau,bet nelabai zinau kur dedamas marinuotas imbieras ...?I soja ar i pati sushi? blush2.gif  ax.gif

Jis dedamas šalia sušiu.Suvalgai sušį, tada užkandi imbieru smile.gif
Atsakyti