Visoms gražių ir jaukių švenčių
Tei va, gaminom mes šią savaitę sushi, pradžioj nepalikau krašto nepadengto tai ne taip susisuko, paskiau viskas gavosi gerai. Ir pyliau į ryžius to acto, man visai pagerino skonį, dėjau jo į išvirtus ryžius jau. Bet aš ir šiaip paprastą actą daug kur mėgstu.. Naudojau žalią lašišą, marinuotą papriką, avokadą ir cukiniją. Į kitus krabų lazdeles ir agurką. Tik man vyniojant biškį lipa per kraštus, gal irgi reiktų palikt kažkiek nepadengtus ryžiais?
irisine,super vaizdas ir skaičius
aš jau išprievartauta naujiems metams daryti krūvą šių skanėstų
Naujiem ir as zadu daryt, ale ta lasisa nepigi.. kiek zvalgiaus visur ta kaina panasi. dejau sviezia , zalia.
QUOTE(axioma @ 2011 12 27, 19:13)
irisine,super vaizdas ir skaičius
Aciu uz pagyras:)
Laba diena, sušių megėjos
Dievinu ir ir aš juos Porą kart dariau-visai nieko gavosi. Va ir dabar darau, tiksliau-ruošiuosi-verda ryžiai. Man kilo toks klausimas, nebeturiu to ryžių acto. Kažin ar pakeistus balzaminiu actu (jis rudos spalvos...) nesugadinisiu reikalo??
Dievinu ir ir aš juos Porą kart dariau-visai nieko gavosi. Va ir dabar darau, tiksliau-ruošiuosi-verda ryžiai. Man kilo toks klausimas, nebeturiu to ryžių acto. Kažin ar pakeistus balzaminiu actu (jis rudos spalvos...) nesugadinisiu reikalo??
Skaiciau, kad galima keist paprastu, bet manau ir balzaminis gal tiks. Dar cukraus reik idet.
QUOTE(Ragany @ 2011 12 31, 16:51)
Skaiciau, kad galima keist paprastu, bet manau ir balzaminis gal tiks. Dar cukraus reik idet.
Ačiū Reikėjo padrąsinimo
Viskas puiku ir su balzaminiu. tik ryžiai nusidažė-dera prie nor io spalvos Na, ne visai toks atspalvis, žinoma
sveikos susiu myletojos,as irgi uzsikreciau,ryt meginsiu gaminti,gal kuri galit pasidalint,ka i vidu dedat?
nusipirkau,bet nelabai zinau kur dedamas marinuotas imbieras ...?I soja ar i pati sushi?
QUOTE(tytte... @ 2012 01 09, 17:08)
nusipirkau,bet nelabai zinau kur dedamas marinuotas imbieras ...?I soja ar i pati sushi?
Jis dedamas šalia sušiu.Suvalgai sušį, tada užkandi imbieru