Įkraunama...
Įkraunama...

SUSHI

QUOTE(-Anna- @ 2011 10 14, 06:43)
Sveikos sushi gerbejos,
na ka buvau pamokeleje sushi gaminimo, paskaiciau cia jusu temele ir dariau ryzius pagal cia imesta receptuka (keli puslapiai atgal). Sushiai, kur ryziai viduje gavosi puikiai (gautusi dar puikiau, bet lieva kilimeli nupirkau, labai jau masyvus jis  g.gif ), lyg ir ryziai atrode pakankamai lipnus. Bet kai nusprendziau susukti sushius su ryziais isoreje, deja ryziai nesilaike taip puikiai, truko sakyciau lipnumo, labai minimaliai  g.gif kazin kame problema?

Drėgmės ryžiuose per daug buvo turbūt. Ar verdant vandens per daug buvo, ar vėstant per mažai "nugaravo".

Aš ryžius virdama pilu per piršto sąnarį vandens. T.y. puode subertus ryžis baksteliu- vanduo turi pasibaigti ties rodomojo piršto pirmu sąnariu.
Dar būtinai gerai praplaunu labai šaltu vandeniu daug sykių, padžiovinu ryžius, kol jie pasidaro permatomi (kokių 15-30 min). Išvirus nukėlus nuo ugnies palaikau 5 min neatidengus. Tada vėsinu mediniame puode su vėduokle, atsargiai vartydama/ "pjaustydama" medine mentele (šitas procesas vadinamas "Budos kaulų pjaustymas" smile.gif). Kai vos pravėsta ir nebegaruoja- po truputį pilu acto mišinį, toliau vėsinu. Tokiu būdu visada idealūs ryžiai išeina.
Atsakyti
QUOTE(Cheeky_B @ 2011 11 04, 00:15)
Oksana,
na tikiu kad tokio grozio greit nebeliko smile.gif , labai grazus, neabejoju kad ir skanus!

Aciu ax.gif . Jo, greitai dingo mirksiukas.gif
Atsakyti
Štai mano vakarykščiai sushiukai ax.gif
Gaminau antrą sykį, tai sakyčiau, kad visai nieko gavosi smile.gif Kitą sykį bandysiu išversti juo į kitą pusę bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Vaida, atrodo super thumbup.gif O ka dejot ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wika 111: 06 lapkričio 2011 - 14:16
QUOTE(Wika 111 @ 2011 11 06, 14:15)
Vaida, atrodo super  thumbup.gif O ka dejot ?
Ačiū labai 4u.gif Viduje lašiša, snieginės krabų lazdelės, agurkas ir avokadas. Įvairiai derinau viską, skanu net ir kai dedi vien tik agurką ir avokadą thumbup.gif
Kitą sykį ruošiuosi išbandyti tuną, kitokias žuvis ax.gif
Atsakyti
Oksana76 - o kokie čia ikrai naudojami?

O čia mano pirmas kartas 4u.gif laaabai skanu ax.gif

user posted image
Atsakyti
Sultone , koks pateikimas bigsmile.gif
Ka ir su kuo daret? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultone @ 2011 11 17, 20:21)

Masago ikrai. Pirkau Klaipedos Sanitexe.
Atsakyti
Sveikos, mergaites:) Jeigu nesunku, gal galite pabalsuoti uz mano sushius:)
http://www.facebook....0...e=1
Atsakyti
[quote=Oksana76,2011 11 17, 22:59]
Masago ikrai. Pirkau Klaipedos Sanitexe.

Aciu smile.gif

As dariau tradicinius lietuviskus smile.gif lasisa, krabas, krevetes su agurkais/avakadu ir Filadelfijos kremu. Padariau 56 vnt. 4 asmenims - BUVO MAZAI biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultone @ 2011 11 17, 20:21)

O čia mano pirmas kartas  4u.gif laaabai skanu  ax.gif

Čia tikrai pirmas kartas??? blink.gif nieko sau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 11 18, 15:20)
Čia tikrai pirmas kartas???  blink.gif nieko sau  thumbup.gif

Tikrai, tikrai! Tokie forumai kaip SM padeda is pirmo karto taip padaryti biggrin.gif
Atsakyti