Del ikriuku tai vasabi (zalius) ikriukus radau Kaune (hyper) Maximoj savanoriuose. Jie tokie astroki kaip vasabi Tad savo gimtadieniui i darba dariau su vasabi ikriukais, sezamais ir vidinius... Garnyras lasisa, krabu mesa, morka, agurkas, filadelfijos suris. Juos miksavau ivairiai Buvo super gimtadienis ir visom uzteko Deja foto neturiu
QUOTE(Cheeky_B @ 2011 10 04, 11:35)
jau tikrai dabar tai susiu dydzis tai tikrai pirsto storio..sumoki 15 uz 6 ir nei skanu nei daug...skaniausi naminiai
bent jau SushiExpress tai jau tokie gabalia , kad i burna netelpa ir tikraaai yra labai skanus ) beveik kaip naminiai
http://www.sanitex.e...a...=0&plid=436
visi ikrai ) ir oranziniai, ir juodi, ir zali 80 gr ir 500 gr
QUOTE(Lindra @ 2011 10 04, 17:16)
Vieni buvo su lasisa ir citrina, kiti su lasisa citrina ir agurkeliu, treti buvo su desrele (kad vaikas valgytu) ir agurku, ar desrele agurku ir krabu lazdeles, dar kitur kur su desrele dadejau ir marinuoto agurko. Dejau ta ka radau saldytuve Kita kart jau reiks kanors sustriau isidet kokiu ikriuku, kaip pirmam kartui manau ir paprasti tiko. Bet aisq mums su vyru pirmi dingo kurie buvo su lasisa
Sveikos merginos,
šiandien susipirkau viską sušiams, savaitgalį bandysiu, iš vis valgiau du kart tik gyvenime, nesu darius, bet labai pabandyt noriu...
bet man toks klausimukas iškilo, tiek ant sojų padažo, tiek ant ryžių acto, wasabi, rašo, kad pradarytą laikyti vėsiai ir suvartoti per 4 sav
ar jūs per tiek ir sunauudojat viską? nu sakyčiau labai mažas laikas, reikia jau dažnai daryt
ir dar klausimas, kur ir kaip laikyti pradarytą pakuotę nori lapų? nes visos ant karto tai nesunaudosiu 10 lapų..
šiandien susipirkau viską sušiams, savaitgalį bandysiu, iš vis valgiau du kart tik gyvenime, nesu darius, bet labai pabandyt noriu...
bet man toks klausimukas iškilo, tiek ant sojų padažo, tiek ant ryžių acto, wasabi, rašo, kad pradarytą laikyti vėsiai ir suvartoti per 4 sav
ar jūs per tiek ir sunauudojat viską? nu sakyčiau labai mažas laikas, reikia jau dažnai daryt
ir dar klausimas, kur ir kaip laikyti pradarytą pakuotę nori lapų? nes visos ant karto tai nesunaudosiu 10 lapų..
QUOTE(grange @ 2011 10 06, 21:27)
Sveikos merginos,
šiandien susipirkau viską sušiams, savaitgalį bandysiu, iš vis valgiau du kart tik gyvenime, nesu darius, bet labai pabandyt noriu...
bet man toks klausimukas iškilo, tiek ant sojų padažo, tiek ant ryžių acto, wasabi, rašo, kad pradarytą laikyti vėsiai ir suvartoti per 4 sav
ar jūs per tiek ir sunauudojat viską? nu sakyčiau labai mažas laikas, reikia jau dažnai daryt
ir dar klausimas, kur ir kaip laikyti pradarytą pakuotę nori lapų? nes visos ant karto tai nesunaudosiu 10 lapų..
šiandien susipirkau viską sušiams, savaitgalį bandysiu, iš vis valgiau du kart tik gyvenime, nesu darius, bet labai pabandyt noriu...
bet man toks klausimukas iškilo, tiek ant sojų padažo, tiek ant ryžių acto, wasabi, rašo, kad pradarytą laikyti vėsiai ir suvartoti per 4 sav
ar jūs per tiek ir sunauudojat viską? nu sakyčiau labai mažas laikas, reikia jau dažnai daryt
ir dar klausimas, kur ir kaip laikyti pradarytą pakuotę nori lapų? nes visos ant karto tai nesunaudosiu 10 lapų..
Kadangi vsiko iš karto nesunaudoju, tai laikau ilgai šaldytuve ir nieko nenutinka, o del nori lapų, tai idedu likusius lapus su visa pakuote į užspaudžiamą maišelį ir nieko nenutinka.
QUOTE(Bananamio @ 2011 10 07, 13:00)
Kadangi vsiko iš karto nesunaudoju, tai laikau ilgai šaldytuve ir nieko nenutinka, o del nori lapų, tai idedu likusius lapus su visa pakuote į užspaudžiamą maišelį ir nieko nenutinka.
dĖKUI!
Mano pirmasis bandymas, su rukyta lasisa, agurkais, ir alyvuogemis, dariau su skanejos ryziais, ryziai puikiai tiko.
Siandien bandysiu su zalia lasisa, avokadu, ir apvaliaisiais "granum" ryziais, kazin ar jie tinka...
Siandien bandysiu su zalia lasisa, avokadu, ir apvaliaisiais "granum" ryziais, kazin ar jie tinka...
mano pirmasis bandymas
kiek blankoki, bet neblogi..
su avokadu, agurku, filadeelphia ir "krablazdėm".
man skanu buvo užsilašint dar citrinos sulčių...
dariau pirmą kart, valgiau trečią.
kiek blankoki, bet neblogi..
su avokadu, agurku, filadeelphia ir "krablazdėm".
man skanu buvo užsilašint dar citrinos sulčių...
dariau pirmą kart, valgiau trečią.
na dabar ragauju, siandien darytus. Man skanejos ryziai buvo skanesni, nei dabar "granum", ir rukyta lasisa skaniau, nei zalia, tik sudyta. Kita kart su tunu, krabais ir ikrais bandysiu.
Kokius perkate ryzius?
aš irgi ilgą laiką dariau iš Skanėjos ryžių, bet va pabandžiau iš Diamond ( Skonio studijoje pirkom) tai visai nėra ką lyginti, daugiau Skanėjos nepirksim ir kaina ne kažin ką skiriasi: Skanėjos pusė kg kaina 4 lt su centais, Diamond- 1 kg 13 Lt. o skirtumas tikrai yra. ir skonio, ir dengimosi
Nuo siandien IKI akcija - 30% sushi ruosimo produktams