Įkraunama...
Įkraunama...

SUSHI

Labai daug kas klausinėjo dėl ikriukų, tai štai neproblema gauti Sanitexe pasirodo:

http://daugakciju.lt..._...&Itemid=301
Atsakyti
o cia viose, snd buvau kauno bazes sanitexe neradau:(
Atsakyti
QUOTE(Tedanny @ 2011 09 21, 15:57)
jeigu kam idomu, galiu idet linka i video, kaip daroma ta tempura i vidu smile.gif) kaip is SushiExpress "Sake tempura"))

Žinoma įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 09 22, 08:31)
Žinoma įdomu  ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=DriYhhwDeDo vat, prasom smile.gif)
tik va man kilo klausimas koki alieju naudoti smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tedanny: 27 rugsėjo 2011 - 11:23
essen.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fortunata @ 2011 08 24, 15:08)
Vaisinkites  4u.gif

user posted image

Net seile tysta pamacius wub.gif
Atsakyti
sveikos sušių mėgėjos 4u.gif

mes su vyru taip pat prisiekę šio gardėsio gerbėjai. Labai noriu padėkoti merginai ( tikrai nežinau kuriai, tiesiog kuisdama sušių temas radau ir atsispauzdinau ryžių paruošimo receptą), kuri smulkiai aprašė kaip paruošti idealius ryžius- su daši sultiniu ir vėsinimu vėduokle 4u.gif taigi kelios mano įžvalgos, gal kam bus naudinga info:

praėjusią savaitę daši sultinį pirkau Skonio studijoje Vilniuje, pardavinėja dėžėmis po 1 kg, kaina 76 Lt. bet negerai anie daro.. nes dėžėje dar granulės sudėtos į du sandarius pakelius po 0.5 kg. tkrai galėtų pardavinėti po vieną pakelį, kaina būtų normalesnė ir tiesiog namams to 1 kg tikrai perdaug, nes tai ganėtinai intensyvaus skonio pagardas ir laaabai ilgam užteks. beja, sudėtyje puikuojasi nevienas E vitaminas ir vienas iš jų 621.

tenpat pirkau ir ryžius sušiams, vadinasi Diamond, pakuotė 1 kg ir kaina 13 Lt su kapeikom. ankščiau naudojau Skanėjos ryžius ir aišku nėra ką lyginti. prie anų jau nebegrįšim. iš Skanėjos ryžių 0.5 kg susukdavau 4 lapus, iš Diamond - 6, nes visai kita masė ir darbas su ja kurkas lengvesnis, skoninės savybės taip pat aiškiai skiriasi.

prie to pačio pirkome ir stiklainiuką ( 50 gr) ikriukų ( žalių, bet spalva tai verčianti iš koto- tokia sintetinė brrr), kaina 9 lt su centais. bet rytojaus dieną mūsų Maximoje Marijampolėje egzotikos skyrelyje taip pat radau žaliųjų ikriukų, stiklainiukas berodc 80 gr (didesnis) ir kaina sukasi apie 9 Lt. Man ikriukai labai patiko, gera alternatyva kas nenori naudoti wasabi pastos, bet čiut aštrumo nepamaišytų.

sekmadienį taip linksminausi virtuvėje. paskui žinoma viską suskanavom iki paskutinio ritinėlio nestuke.gif ( ši ikona čia labai tinka, nes baisiausiai panaši į mano vyrą biggrin.gif ) ir visgi nusiminiau. pagaminau išties fantastiškus sušius ( skaniausi kokius teko valgyti) ir aplankė suvokimas, kad rytietiškos krypties restoranuose, kuriose skanavom sušių, anie tik labai vidutiniški savo kokybe ir skoniu. maža to, įsigudrino sukti piršto storumo sušiukus doh.gif iš pusės lapo. man gėda į tokius žiūrėti, nesuprantu kaip jiems negėda tokius gaminti.
Atsakyti
Dėl šios priežasties sushi darau namie ir nebeeinu į restoranus smile.gif
Namie man skaniau.
Atsakyti
QUOTE(Oxys @ 2011 10 04, 09:39)
Dėl šios priežasties sushi darau namie ir nebeeinu į restoranus  smile.gif
Namie man skaniau.

ir man namie jau skaniau lotuliukas.gif thumbup.gif
nueinam kartais išbandyt kokio naujo sushi restorano - nu paragaujam, ir vis tik naminiai skanesni biggrin.gif
Atsakyti
jau tikrai dabar tai susiu dydzis tai doh.gif tikrai pirsto storio..sumoki 15 uz 6 ir nei skanu nei daug...skaniausi naminiai smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siandien ir as usmasciau pirma kart pasidaryt kazka tokio. smile.gif Pradzia sakyciau tikrai nebloga gavos smile.gif Daba tik beliks tobulet smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2011 10 04, 16:01)
Siandien ir as usmasciau pirma kart pasidaryt kazka tokio. smile.gif Pradzia sakyciau tikrai nebloga gavos smile.gif Daba tik beliks tobulet  smile.gif

super thumbup.gif
papaskokit, koks įdaras 4u.gif
Atsakyti