Įkraunama...
Įkraunama...

SUSHI

QUOTE(Lindra @ 2011 08 22, 09:51)
manau, kad ir man 500 g būtų per daug. bet kaži ar nesunku ten tuos sušaldytus ikrus padalint? biggrin.gif būtų įdomu, kad kas parašytų, jau gal kas nusipirkote?

QUOTE(_Saule_ @ 2011 08 22, 12:40)
as is Klaipedos irgi  bigsmile.gif
o kurios spalvos induka jus labiau noretumet?  ax.gif Man visi traukia, net negaliu issirinkti  doh.gif
biggrin.gif
Kazin ar tuos sushaldytus indukus ir pristato? ar jie atsyla siunciant? juk per pasta siustumem..  g.gif

tai kooperuoojames? o laikyt kameroj baisoka ax.gif gal nesivynios visai su jais, ne bet kaip norite, man butu idomu pabandymui susimesti ax.gif
del atsilimo reiketu jiems pasukti, jei per kurjerius tai i saltkrepsius gal ideda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Saule_ @ 2011 08 22, 15:14)
o as kaip tik noreciau juodu arba zaliu,nes spalvu reikia paivairinimui sushiu serviravime.. na bendram vaizdui... Rausva-morkine juk lasisa buna... juodas - dumblis, nors jis tiek tesimato kai isvirkscius labiau megstam.. o zalios tai labai truksta (tik nebent ta spalva nekelia apetito,nes labai jau sintetine atrodo)..
Kazkaip man idomu pasidare kaip mes pasidalintume tuos ikriukus,rimtai? Nu tipo as atkrapstau saukstu puse pakelio tu ikru ir isidedu sau,ar kaip?!  biggrin.gif Kazkaip nesterilu man atrodo..  o kaip kitom atrodo?  lotuliukas.gif Ar skanu butu valgyt atrapstytus,perdetus is pakelio i pakeli?..
Siulyciau gal visgi uzsisakyt atskirai ir laikyt kameroj,juk per laika ir sunaudotumem.  4u.gif

Del sterilimo tai padalinti paprasta, tiesiog plastikine mentele svaria perskiriat ir issims jie, bet manau issinaudos jie tikrai ir kameroj nieko jiems neatsitiks, nes jie jau ir taip saldyti juk. Manau su tais ikriukais galima papuosti ir sumustinius ir kokias vieno kasnio uzkandeles mirksiukas.gif
Esu pirkus paprastus lasisinius ikrus uzsaldytus 1kg. tai susivalge greitai, o kameroj jie puikiausiai buvo, kiek reikia atskeli ir atsildai thumbup.gif

Ka tik bandziau uzsakyti tai tik Vilniuje galima blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 22 rugpjūčio 2011 - 19:09
QUOTE(_Saule_ @ 2011 08 18, 17:46)
gal tu tuos lapus naudojai antra karta is pakuotes (ta prasme praplesei pakuote,visu neisnaudojai ir kitam kartui pasilikai) o juos laikei ne sandariai gal?..  jei nori lapai gauna oro, gali tapti nebegeri naudojimui. Na nezinau, bet variantas galimas..

nu nezinau, as pakuote lapu sunaudoju 2 kartam, ir buna praviras pokutis, ir jie tikrai geri 2 kartui paguleje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 08 22, 20:02)

Ka tik bandziau uzsakyti tai tik Vilniuje galima  blink.gif

tai reik draugu prasyt kas Vilniuj gyvena.... ne,nu bet nesamone kazkokia doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Buvau jau pamirsusi sita jegiska forumiuka smile.gif va ir vel apsilankiau.. zinokit ir man sushi manija, nebegaliu biggrin.gif pati dar negaminau , bet jau turiu kilimeli, lapu tu , lasisos nusipirkus tai prisiruosiu kada pasigaminti tik kazkaip baisu pirma karta smile.gif beje kur Vilniuje ar kitame mieste Jums skaniausis sushi? Nes man asmeniskai kur esu valgiusi (valgiusi nemazai), kainos ir kokybes santykis geriausias pasirode Sushi express prie radison blu vilniuje.. Nu ten pasakiski tie sushiukai smile.gif Taip pat norejau paklausti kaip megstate juos valgyti? nes as sushiu neisivaizduoju be vasabi, daaaaug sojos ir marinuoto imbiero, jis fantastiskas. Dar kai valgiau viena karta sushi house tai ten buvo kazkokio ridiko balto patarkuota, patiko irgi smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vaisinkites 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Fortunata, fantastiškos vaišės...paragaučiau visų po vieną blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortunata @ 2011 08 24, 14:08)
Vaisinkites  4u.gif

mmmmhm..skanumynai bigsmile.gif o kokie grazus!
Atsakyti
QUOTE(Ruggiagele @ 2011 02 03, 22:56)
Beje, kepti sushi nelabai primena tuos tikruosius sushi, bet vistiek skanu. Tuo tarpu ta tempura, kuri dedama i tradicinio salto sushi vidu ar pabarstomas sushi virsus yra ta pati tempuros tesla, tik is anksto iskepta ir paruosta atitinkamai. gal nelabai nuosekliai cia paaiskinau, bet tikiuosi suprantamai  4u.gif

gal kas zinote kaip ta tempuros tesla pagaminti?smile.gif) dekui smile.gif) nes as jau kiek laiko galvoju kaip tai padaryti:))
Atsakyti
QUOTE(Fortunata @ 2011 08 24, 14:08)
Vaisinkites  4u.gif

thumbup.gif neblogos vaišės smile.gif kiek čia žmonių jomis vaišinosi? ir kiek čia ryžių sunaudojot? aš kai gaminu, tai vis mudviem su vyru pasmaguriaut (4 ritinėliai), daugiau esu darius - na dvigubai (8 ritinėliai), tai nelabai kaip gavosi - nepavyko ryžių tinkamai atvėsint, sulipo perdaug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 24 rugpjūčio 2011 - 18:27
QUOTE(Tedanny @ 2011 08 24, 17:17)
gal kas zinote kaip ta tempuros tesla pagaminti?smile.gif) dekui smile.gif)  nes as jau kiek laiko galvoju kaip tai padaryti:))

As buvau nusipirkusi tempuros miltelius Maximoje, bet taip ir neisbandziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 08 25, 08:16)
As buvau nusipirkusi tempuros miltelius Maximoje, bet taip ir neisbandziau  blush2.gif

gaila-gaila, nes labai jau man tai skanu smile.gif) kada viduje smile.gif) o kurioj cia maximoj? nes as ir nemaciau smile.gif)
Atsakyti