QUOTE(bugyte @ 2011 05 09, 09:59)
Lindra, ką galima dėti į vidų, galima 'nusižiūrėti' nuo Sushi Express meniu:
http://www.sushiexpress.lt/sushimenu1
Matau dar nesi bandžiusi tuno, keptos lašišos (man labai skanu), avokado, pomidoro, paprikos (nors man asmeniškai pastarieju du

), galima dar tempura į vidų dėti (pvz., sake tempura Nr.17) - man labai patinka, nors pati dar nesu taip dariusi
ir kaip aš čia šią žinutę praleidau?

pirmą kart matau
taip, ir aš sėmiausi receptų iš restoranų meniu. pvz
čia bet dažniausiai atsiremia į tai - ką turiu šaldytuve

Su avokadu mėginau ne kartą, bet žiemą keletą kartų nepataikiau ant skanaus avokado ir visiškai perėjau prie agurkų (nors restorane mieliau renkuosi avokadus)
Tuną mėginau, bet tik konservuotą - skanu, bet dėl vieno šaukštelio tuno neapsimoka atidarinėti visos skardinės tuno - čia iš patirties. na, žinoma, neprapultų ir ta skardinė
Vat vis galvoju su kiaušiniu keptu pamėgint, bet niekaip neprisiruošiu., paprikos nevilioja dėt

dėl jos stipraus permušamo skonio.
beje,
Bugyte, o kaip jūs paruošiat keptą lašišą? kur kepat?
jaatau, prisižiūri tų sushi expres ir taip nori nori nori nori