Įkraunama...
Įkraunama...

SUSHI

QUOTE(Goldy000 @ 2011 05 21, 20:34)
gaila negaliu ideti foto,nesigauna g.gif

per www.part.lt pabandyk, viskas lietuviskai 4u.gif
Atsakyti
aciu ruta drinks_cheers.gif

mano sushi atrodo taip bigsmile.gif

user posted image
Papildyta:

http://www.part.lt/i...91dbaaab529.JPG va taip
bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Goldy000: 22 gegužės 2011 - 22:07
Na saunuoliai as irgi prie sushi valgytoju ir siuo metu dar tik eksperimentuoju...gal padesit?
ryzius virti sekasi dar nekaip...vis nerandu to aukso viduriuko.
Noriu paklaust is kur pirkti ta jau paruosta misinuka su actu ryziams?gal kas zinot pavadinima?ir kokia soja skaniausia?kazkur radau parasyta bet neuzsirasiau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškutex @ 2011 06 06, 17:46)
Na saunuoliai as irgi prie sushi valgytoju ir siuo metu dar tik eksperimentuoju...gal padesit?
ryzius virti sekasi dar nekaip...vis nerandu to aukso viduriuko.
Noriu paklaust is kur pirkti ta jau paruosta misinuka su actu ryziams?gal kas zinot pavadinima?ir kokia soja skaniausia?kazkur radau parasyta bet neuzsirasiau... rolleyes.gif

maximoj, iki, ar rimi, ten kur būna sushi ryžiai ir nori lapai sudėti, ten būna ir tas acto mišinukas. pradžioj turėjau mišinį, sėkmingai sunaudojau, tik brangokas.
pirkau tokį
user posted image

dabar nusipirkau ryžių acto ir gaminu pati, bet mano vaikas neperneša to kvapo (pykina vargšiuką tuose pat namuose būnant sad.gif ) tai kai tą sunaudosiu, pirksiu vėl paruoštą mišinį..

soja, man atrodo geriausia kikkoman su žaliu dangteliu. bet turbūt čia skonio reikalas

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 06 birželio 2011 - 20:21
Lindra, niamyyyyyyy 4u.gif fantastiškai atrodo Jūsų sushiukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 06 07, 18:44)
Lindra, niamyyyyyyy  4u.gif  fantastiškai atrodo Jūsų sushiukai  thumbup.gif

ačiū biggrin.gif ir buvo skanu drinks_cheers.gif ir pažiūrėjus vėl norisi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 06 06, 21:17)
soja, man atrodo geriausia kikkoman su žaliu dangteliu.

Aš ir šią perku, bet man nesigauna nei kiek panaši į tokią, kokią pateikia Sushi Express. Šita soja tokia labai jau stipri.. kaip jūs "sunormalinat" jos skonį? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 06 07, 21:37)
Aš ir šią perku, bet man nesigauna nei kiek panaši į tokią, kokią pateikia Sushi Express. Šita soja tokia labai jau stipri.. kaip jūs "sunormalinat" jos skonį? biggrin.gif

niekaip "nenormalinu" lotuliukas.gif susimaišom su vasabiu ir tinka. ne ką prasčiau nei sushi exprese gaunasi smile.gif nebent neatkreipiau dėmesio būtent į sojos padažo skonį.. reiks kada apsilankius atkreipt dėmesį smile.gif

kai buvau kažkada s. exprese - tai man nelabai patiko, nors keletą rūšių užsisakėm, bet negalėjau pajust pačio TO sušio skonio, permušė majonezas.. unsure.gif gal tiesiog tada taip pasitaikė, nes kiek kitų girdėjau, tai visi gyrė..
Atsakyti
bandau sužadint apetitą biggrin.gif

user posted image

šį kartą tik dviejų rūšių, ir tai skiriasi sudėtis tik tuom, kad išvirkštiniai sezamais pabarstyti smile.gif

standartiškai: lašiša, sūrelis, agurkas, morkytė..
Papildyta:
QUOTE(Fanfanė @ 2011 06 07, 21:37)

beje, pamėginau per pus pigesnę soją - blue dragon - light soy souce - tai, žinokit, man visai patiko - žymiai švelnesnė, ne tiek sūri.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 16 birželio 2011 - 21:42
QUOTE(Lindra @ 2011 06 16, 21:47)
beje, pamėginau per pus pigesnę soją - blue dragon - light soy souce  - tai, žinokit, man visai patiko - žymiai švelnesnė, ne tiek sūri..  smile.gif

Man irgi ši labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 05 09, 09:59)
Lindra, ką galima dėti į vidų, galima 'nusižiūrėti' nuo Sushi Express meniu: http://www.sushiexpress.lt/sushimenu1  mirksiukas.gif
Matau dar nesi bandžiusi tuno, keptos lašišos (man labai skanu), avokado, pomidoro, paprikos (nors man asmeniškai pastarieju du  schmoll.gif ), galima dar  tempura į vidų dėti (pvz., sake tempura Nr.17)  - man labai patinka, nors pati dar nesu taip dariusi  4u.gif

Pritariu, kad pavartai restoranu meniu ir gali pasidaryti taip kaip tiekia ten, o kai nera laiko galima pasiimti i namus, mano ispudziai apie Sushi express:

http://maistodiletan...s-ir-dabar.html
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 05 09, 09:59)
Lindra, ką galima dėti į vidų, galima 'nusižiūrėti' nuo Sushi Express meniu: http://www.sushiexpress.lt/sushimenu1  mirksiukas.gif
Matau dar nesi bandžiusi tuno, keptos lašišos (man labai skanu), avokado, pomidoro, paprikos (nors man asmeniškai pastarieju du  schmoll.gif ), galima dar  tempura į vidų dėti (pvz., sake tempura Nr.17)  - man labai patinka, nors pati dar nesu taip dariusi  4u.gif

ir kaip aš čia šią žinutę praleidau? unsure.gif pirmą kart matau biggrin.gif

taip, ir aš sėmiausi receptų iš restoranų meniu. pvz čia bet dažniausiai atsiremia į tai - ką turiu šaldytuve biggrin.gif Su avokadu mėginau ne kartą, bet žiemą keletą kartų nepataikiau ant skanaus avokado ir visiškai perėjau prie agurkų (nors restorane mieliau renkuosi avokadus)
Tuną mėginau, bet tik konservuotą - skanu, bet dėl vieno šaukštelio tuno neapsimoka atidarinėti visos skardinės tuno - čia iš patirties. na, žinoma, neprapultų ir ta skardinė essen.gif
Vat vis galvoju su kiaušiniu keptu pamėgint, bet niekaip neprisiruošiu., paprikos nevilioja dėt schmoll.gif dėl jos stipraus permušamo skonio.

beje, Bugyte, o kaip jūs paruošiat keptą lašišą? kur kepat? smile.gif

jaatau, prisižiūri tų sushi expres ir taip nori nori nori nori essen.gif biggrin.gif
Atsakyti