Įkraunama...
Įkraunama...

SUSHI

QUOTE(Fanfanė @ 2011 03 24, 17:51)
Oi atleiskit, kad jų meniu po ranka neturiu  lotuliukas.gif Artistė  biggrin.gif

Kiek triukšmo dėl nieko g.gif

Merginos, ryt žadu daryti sushi ir norečiau pabandyti su tais smulkiais ikriukais, tik nežinau kaip jie vadinasi ir kur jų pirkti ir dar prisiskaičiau su tuo Fladelfijos sūriu kad gaminate, įdomu, koks jo skonis ir ką jis suteikia sushiui, nes jei nusipirksiu ir niekas paskui nevalgys - gaila išmest bus. Nes iki tol darydavau tik tradicinį sushi (lašiša, agurkas, paprika).
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 03 25, 09:13)
Merginos, ryt žadu daryti sushi ir norečiau pabandyti su tais smulkiais ikriukais, tik nežinau kaip jie vadinasi ir kur jų pirkti ir dar prisiskaičiau su tuo Fladelfijos sūriu kad gaminate, įdomu, koks jo skonis ir ką jis suteikia sushiui, nes jei nusipirksiu ir niekas paskui nevalgys - gaila išmest bus. Nes iki tol darydavau tik tradicinį sushi (lašiša, agurkas, paprika).

na lietuvoj as ikriuku niekur nerandu, o man jie tooooookie skanus wub.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 03 25, 09:13)
Kiek triukšmo dėl nieko  g.gif

del pfiladepfijos nepegyvenk, nepatiks susyje ant duonos vietoje sviesto uzsitepsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 25 kovo 2011 - 09:43
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 24, 16:17)
ale kad ir pati sakyciau nebloga akcija uztikau,kaip Jus manot?  g.gif  http://www.rytuvalgi...i.php?preke=542

Aš turbūt tokio didelio kiekio nesiryžčiau pirkti, nes nori lapai kurį laiką pastovėję atidaryti man jau nebe tokie skanūs būna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2011 03 25, 10:24)
na lietuvoj as ikriuku niekur nerandu, o man jie tooooookie skanus  wub.gif  verysad.gif

drinks_cheers.gif ir man skanūs... Bet niekur nemačiau pirkti.

QUOTE(*Rūta* @ 2011 03 25, 10:43)
del pfiladepfijos nepegyvenk, nepatiks susyje ant duonos vietoje sviesto uzsitepsi  mirksiukas.gif

Bet kur tuos sushius dėti reiktų, jei nepatiks niekam tas sūris. ax.gif Įdomu ką jis duoda, "šlapumą" ar kokį specifinį skonį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 03 25, 11:11)
drinks_cheers.gif  ir man skanūs... Bet niekur nemačiau pirkti.
Bet kur tuos sushius dėti reiktų, jei nepatiks niekam tas sūris.  ax.gif  Įdomu ką jis duoda, "šlapumą" ar kokį specifinį skonį  smile.gif

labiau slapuma, jei dedi paprasta be priedu, jo skonis kaip varskes surelio gerai sutrinto ir truputeli grietines 4u.gif

man tai nebutinas priedas susiams ax.gif karta pabandziau ir nebedarysiu
Atsakyti
smulkiu ikriuku maciau pramones maksimoj kaune, ten kur zuvies skyrius, tuose saldytuvuose kur konservai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naguciu_feja: 25 kovo 2011 - 11:50
QUOTE(*Rūta* @ 2011 03 25, 11:44)
man tai nebutinas priedas susiams  ax.gif  karta pabandziau ir nebedarysiu

as ir pabandziau, bet daugiau nedesiu, nes man jo beveik nesijaute, taspats ar su juo ar be. aisku as dejau naturalu be skoniu, jei su kokiu priedu butu gal kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2011 03 25, 12:12)
as ir pabandziau, bet daugiau nedesiu, nes man jo beveik nesijaute, taspats ar su juo ar be. aisku as dejau naturalu be skoniu, jei su kokiu priedu butu gal kitaip  g.gif

kad neziinua kokio skonio as noreciau, tada jau geriau deti http://www.gaspadine..._majonezas.html

ypatingai skanu su kiausiniu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 25 kovo 2011 - 14:19
Mano pirmas blynas.

user posted image

Bet ir prisvilo verysad.gif , kai vyriau ryzius jie man prisvilo, nesupratau ka negerai dariau. Viska dariau pagal aprasyma is sio adresiuko: http://vitossandeliu...-maki-roll.html
Na ka dar tobulesim.
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2011 04 14, 15:53)
Bet ir prisvilo  verysad.gif , kai vyriau ryzius jie man prisvilo, nesupratau ka negerai dariau. Viska dariau pagal aprasyma is sio adresiuko:
Na ka dar tobulesim.

svarbiausia yra nemaisyti ir nekelnoti dangcio kai verda ryziai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2011 04 14, 20:19)
svarbiausia yra nemaisyti ir nekelnoti dangcio kai verda ryziai  mirksiukas.gif

ir nekilnojau ir nemaisiau, tik uzjauciau kvapa kad pradejo svilti. toks jausmas kad mazai vandens buvau pripilusi. Bet bijojau kad nepadauginciau jo. Emiau 400gr. ryziu, o vandens pagal instrukcija 440ml. O pasirodo ju buvo mazai. Na bet nieko, pirmas blynas prisviles bet namiskiai patenkinti.
Atsakyti