Įkraunama...
Įkraunama...

SUSHI

QUOTE(micefee @ 2011 03 12, 00:15)
Aš apskritai prieš porą dienų tesužinojau, kad būna tokie sušiai su omletu... Kažkaip nevilioja, visai sušio neprimena. biggrin.gif Kaip ir sūris.

na kiekvienam savo, o ta radau ir pavaizdavo kaip nekeista japone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 03 12, 00:15)
Aš apskritai prieš porą dienų tesužinojau, kad būna tokie sušiai su omletu... Kažkaip nevilioja, visai sušio neprimena. biggrin.gif Kaip ir sūris.

Tai gi nieko čia keista. Rūta tik aprašė Tamago Sushi, kuris yra tikrai populiarus Japonijoje. O ir mėgstamas visame pasaulyje. Tamago maki, tamago sushi. o ir šiaip į nemažai makių įvyniojamas ir tamago (salstelėjęs japoniškas omletas) kartu su kitais ingredientais. Ir sakyčiau yra netgi labai sušiška biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 12 kovo 2011 - 09:18
Sveikos, as irgi si savaitgali meginsiu pasidaryt sushi... O sakykit, kur geriausia kainos ir kokybes atzvilgiu pirkt ingriedientus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 02 18, 21:18)
drinks_cheers.gif man maximos sushi visai nepanasus i sushi, tik kad sudetis ta pati  lotuliukas.gif

tikra tiesa, jie man net slykstus, isteze tokie, beskoniai, fui cool.gif
Atsakyti
filmukas kaip daryti Tamago
Atsakyti
suchi pati dariau, tai man visai patiko. ir nesudėtinga pasidaryt smile.gif
Atsakyti

! 
Primenu, kad bet kokios komercinio  ar reklaminio / savireklaminio pobūdžio žinutės yra DRAUDŽIAMOS !
Pakartotinai radus panašaus pobūdžio žinutes, jos bus ištrintos be išankstinio perspėjimo, o dalyviams skirtos atitinkamos nuobaudos.
Atsakyti
na stai, savaitgali darem sushi, pavyko puikiai, net ir nelabai atidziai sekant tas ryziu virimo instrukcijas biggrin.gif Ir skonis superinis, beveik toks pat kaip japonu restorane, tik nepalyginamai pigiau ir dar pats procesas liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2011 01 09, 23:01)
Vienas dalykas ko neturiu, o labai noriu, tai pagaliuku valgymui. Nes su šaukštu ar šakute labai nepatogu.

Aš atsiprašau už netaktišką klausimą, bet ar yra dar valgančių sushi su šaukštu ar šakute??? ax.gif
Jei nemokate pagaliukais, patogiausia pirštais imti...
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 03 23, 15:31)
Aš atsiprašau už netaktišką klausimą, bet ar yra dar valgančių sushi su šaukštu ar šakute???  ax.gif
Jei nemokate pagaliukais, patogiausia pirštais imti...

manau kad nedaug tokiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano sveciai is reciau apgyvendintu vietoviu bijodami pagaliuku su rankomis skanaiai valgo, bet ne su sakute ir peiliu, ar saukstu doh.gif
Atsakyti
O tai tau kaip baisu doh.gif Tuose pačiuosi Gan Bei'juose ar Sushi Express'uose jeigu pagaliukais nemoki naudotis, paprašius duoda šakutes, o ne su rankom valgyt liepia.
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 03 23, 16:46)
O tai tau kaip baisu  doh.gif Tuose pačiuosi Gan Bei'juose ar Sushi Express'uose jeigu pagaliukais nemoki naudotis, paprašius duoda šakutes, o ne su rankom valgyt liepia.

Mieloji, mes kalbam apie sushiu valgymą rankomis, o ne apie vištienos/žuvies/kiaulienos/ daržovių karštuosius patiekalus. Tad pirma prašau paskaityti, o paskui reikšti emocijas, nes kiek skaičiau temą, tai Jūs čia vienintelė nepatenkinta kažkuom.
Atsakyti