QUOTE(pienia @ 2011 02 21, 20:20)
O skamba atvirksciai
Susikūriau paskyrą 2008 metais, kad laukti 2011 metais pasireklamuoti supermamos forume
QUOTE(leone @ 2011 02 18, 21:06)
o kiek iprastai kainuoja?
maximoje teko viena karta isbandyt, tai su vyru nusprendem, kad geriau isvis nevalgyt, nei pirkti is maximos
maximoje teko viena karta isbandyt, tai su vyru nusprendem, kad geriau isvis nevalgyt, nei pirkti is maximos
Kažkaip anksčiau sušiai per daug nežavėdavo, bet prieš mėnesį paragavau jų japonų restorane ir įsimylėjau. Bandysiu savaitgalį pasigaminti, nes trūkš plyš reikia.
Esu valgius ir restorane, ir pačios pagamintų, bet dažniausiai iš Maximos, man skanu tie su daržovėm vadinami ir su sezamais, tik jų dažnai neaptinku Nėra ten jokių E kaip mišrainėse, o ir pigu labai, valgau su sojų padažu, tai visai nesausi Aišku, restoraniniai geriau, bet man ne pagal kišenę
QUOTE(Digse @ 2011 03 08, 20:55)
Esu valgius ir restorane, ir pačios pagamintų, bet dažniausiai iš Maximos, man skanu tie su daržovėm vadinami ir su sezamais, tik jų dažnai neaptinku Nėra ten jokių E kaip mišrainėse, o ir pigu labai, valgau su sojų padažu, tai visai nesausi Aišku, restoraniniai geriau, bet man ne pagal kišenę
Daryk pati. Ir skonis bus žymiai geresnis ir kaina bus prieinama. Sunkaus tame tikrai nieko nėra, tiesiog praktika
QUOTE(GlottisLT @ 2011 03 09, 16:25)
Daryk pati. Ir skonis bus žymiai geresnis ir kaina bus prieinama. Sunkaus tame tikrai nieko nėra, tiesiog praktika
viena kas gazdina tai pirmasis uzsipirkimas, paskui jau tik kokio vieno ingrediento truksta ne taip skaudu piniginei ir tikrai ilgam uztenka
QUOTE(*Rūta* @ 2011 03 10, 09:49)
viena kas gazdina tai pirmasis uzsipirkimas, paskui jau tik kokio vieno ingrediento truksta ne taip skaudu piniginei ir tikrai ilgam uztenka
aha, pirmas uzsipirkimas toks galingas buna as uztat po truputi viska rinkaus ir ruosiaus tam pirmam gaminimui bet ir dabar man ju pasigaminti tai niekad netruksta tik vieno ingrediento lieka tik ryziu, nori ir sezamu
QUOTE(@leja @ 2011 03 10, 09:53)
aha, pirmas uzsipirkimas toks galingas buna as uztat po truputi viska rinkaus ir ruosiaus tam pirmam gaminimui bet ir dabar man ju pasigaminti tai niekad netruksta tik vieno ingrediento lieka tik ryziu, nori ir sezamu
avokado ir kitu darzoviu visada namie yra, lasios irgi viena gabaliuko ilgam uztenka (saldau likucius ir kai reikia atsisildau) kiausinis taip pat visada po ranka
tad tikrai retai ka beperku, nebent kokios "krabu mesos"
QUOTE(*Rūta* @ 2011 03 10, 10:01)
<...> kiausinis taip pat visada po ranka <...>
priminkit, kaip kepat kiaušinį? niekad dar nedariau
QUOTE(Lindra @ 2011 03 10, 21:45)
priminkit, kaip kepat kiaušinį? niekad dar nedariau
imu kiausini labai gerai leksteje isplaku geras ziupsnelis cukraus ir pora kruopu druskos, taip pat gerai isplaku, tada gerai ikaitinta keptuve istepta su vata pamirkyta aliejuje (vos vos) ir pilu labai plonam blynui kiausini, tik ipylus jis jau iskelpes buna ir graziai nuo vieno krasto su pagaliukais po truputu pacioje keptuveje suvynioju i vamzdeli pastumiu i sona ir vel pilu, kol paip i sona suvynioju visa kiausini, tada dedu ant bambukinio padekliuko ir paspaudiu formuodama (panasiai kaip pati suhi) ir viskas, supjaustau i norimo storio juosteles ir dedu i suhi kaskur yotubeja pamaciau pabandziau patiko, dabar neuzmatau filmuko
Aš apskritai prieš porą dienų tesužinojau, kad būna tokie sušiai su omletu... Kažkaip nevilioja, visai sušio neprimena. Kaip ir sūris.