Kvieciu visas i naujaja tema apie sushi
Sena tema :
http://www.supermama...?...414187&st=0
Siandien pas mane vel sushi ot patapau gerbeja....
QUOTE(agneseee @ 2010 12 17, 17:59)
O su kokiu tunu žadate daryti? Kai dariau suhius su krevetėmis ir krabais, tai skonis jautėsi: buvo ir skanu, ir gražu.
dariau su konservuotu tunu maisytu su majonezu ir dar agurko dejau. I pora pabandziau dar kreveciu isukti, visai skanu gavos
Sveikos zadu ryt daryti, bet va ryziu acto neturiu galima be jo daryti? ar kuo nors ymanomo jy pakeisti?
mėginau daryti suši su "skanėjos apvaliaisiais ryžiais" - tai gavosi tikrai prasčiau nei su "skanėjos suši ryžiais". skanėjos apvaliųjų ryžių sušių gamybai niekam nerekomenduoju
skonis labai nesikeitė, bet pats gumulavimasis burnoj - jie tokie košingi, ne taip smagu sukramtyti
skonis labai nesikeitė, bet pats gumulavimasis burnoj - jie tokie košingi, ne taip smagu sukramtyti
Viena kartą dariau suši,tai nori vietomis gavosi dvigubas,ir todėl gavosi labai nekas šį kart mėginsiu perlaužti nori,gal taip išvengsiu šios problemos.Nes pirmą kartą darydama sukau i visą lapą
Ką tik mačiau per tv top shop'o naują prietaisą sušiams gaminti-sushezi Kaži ar daug naudos iš jo, gal kas jau bandėt?
QUOTE(Atati @ 2010 12 29, 16:28)
Ką tik mačiau per tv top shop'o naują prietaisą sušiams gaminti-sushezi Kaži ar daug naudos iš jo, gal kas jau bandėt?
man atrodo nevertas demesio daiktas. bet cia tik mano asmenine nuomone
Ir dar,norint padaryti tuos "isvirkstinius" susius ar reikia nori perlauzti?
QUOTE(Eima =))) @ 2010 12 29, 21:12)
as nelauziau
as nelauziu
QUOTE(Eima =))) @ 2010 12 29, 16:08)
Viena kartą dariau suši,tai nori vietomis gavosi dvigubas,ir todėl gavosi labai nekas šį kart mėginsiu perlaužti nori,gal taip išvengsiu šios problemos.Nes pirmą kartą darydama sukau i visą lapą
aš tai su žirklėm kokį trečdalį nukerpu, o paskui nuo kokių trijų lapų nukirptus trečdalius sulipinu kraštais ir gaunu dar vieną tokio pat dydžio lapą
aš nukerpu, irgi trečdalį, nes man per didelis, jeigu iš viso lapo daryčiau - į burną netelpa