QUOTE(ELlJA @ 2012 10 04, 18:23)
Pasakykit man, kaip jūs tuos ikriukus ant viršaus prilipdot? ta prasme susukat sushi ir uzdedat tu ikru ar kaip?
Ir kokius ryžius naudojat? Matosi labai gražiai sukibę. Pastarajį kartai kai gaminau, tai gavosi košė, ne ryžiai
pvz aš ikriukus atsargiai išdėlioju ant jau susukto ritinio, tada dar su kilimėlių atsargiai prispaudžiu, kad nenubyrėtų lengvai.
arba esu dar darius taip - kai ant lapo paskleidžiu ryžius, ir išlyginu, tada ant ryžių paskleidžiu ir ikriukus , tada apverčiu, sudedu įdarą, susuku. bet man labiau patinka kai jų ne taip daug. tai sudedu ant jau susukto tik ant viršaus.
o dėl ryžių - labai svarbu juos tinkamai atvėsinti. nes jei jie vėsta ne vėdinami, tai ir gaunasi košė. man neblogai gaunasi ir su paprasčiais apvaliaisiais skanėjos ryžiais

geriau, kai mežesnis kiekis, tada lengviau juos vartant atvėsinti. kai daugiau, tada į košę nori virsti.
na, o kad kalbos nebūtų tik kalbos, rodausi: (nežinau, ar iš FB leis čia įkelt)