Kažkokia nepopuliari tema, negi neikas suhi negamina
QUOTE(Rykute @ 2012 08 01, 15:17)
Oi cia tai tiesa, bet pasirodo gauti normalios sojos mazesnese parduotuvese kaimo yra sunku

Siaip dazniausiai naudoju tokia kur maziau druskos
Mes irgi tik šį sojų padažą naudojam, įperkam dar, tikrai buteliuko užtenka 3-4 ar net daugiau kartų
Gal kas man padės, kaip sushiam pagaminti ta traškią tempūra, kur deda ir į vidų ir ant išorės. Nusipirkau tempūros miltelių, bet ten aprašymas kaip mėsa su jais apvirti aliejuje
QUOTE(prekestolen @ 2012 08 02, 10:19)
Aš taisushiams perku viską Basanavičiaus g. prieskonių parduotuvėje.
o Sushi jūros dumblių lapų atsivežiau iš UK, iš kiniečių parduotuvėlės, kur radome ir japoniško maisto skyrių. Tai kas nustebino- lapai daug minkštesni, lankstesni, ne tokie kaip LT. O ir kaina tai jau gerookai skiriasi, ten pigesni.
Oooo, ačiū už mestą puikią idėja, kitą savaitė svečiuosimės Londone, reikės pasižvalgyti, nes mes jau sushi gurmanai pasidarėm, tik kad iš tų gurmanų aš viena ikirtau kaip juos gaminti, visi kiti tik valgo