QUOTE(Ragany @ 2011 12 15, 23:47)
dekui

drauge kaip tik parnese lapu, norfoj sake akcija bene po 5 lt

ryziu acto turiu, kilimeli turiu, tai reik dar ryziu , zuvies ir darzoviu. Kazi kiek tos lasisos reik nusipirkt, ir zalia jauciu dedas, ar sudyta?
priklauso nuo kiekio, kurį Jūs norite gauti. Kadangi maniškis gali jų suvalgyti kad ir šimtą vnt

tai aš gaminu jų daug. Ryžių vertu apie 650 gr., imu 200 gr. lašišos ir daržovių. Tokiam kiekiui produktų sunaudoju visą pakelį tų nori lapų. Jei nenorite daug, galite proporcijas sumažinti maždaug per pus.
Šiaip dedasi žalia, bet aš esu dariusi ir su silpnai rūkyta, man skonis visai geras buvo (kartais kai gaila pinigų, bet labai norisi sushi, naudoju tą lašišą, kur vadinasi salotoms,būna įlaminuota, norvelitos firmos, ji būna biškuti susmulkinta, bet daug pigesnė nei file. 100 gr. kainuoja 3,99 lt). Jei norite visgi žalios lašišos, tai dar patarimas, kaip pigiau prasisukti, yra nusipirkti šaldytos lašišos file turguje ar dar kur, ją įdėti į šaldytuvą pusdieniui, kad ji atitirptų, pabarstyti druska, kapotais krapais, apdėlioti citrinos grėžinėliais iš visų pusių, įvynioti į maistinę plėvelę ir vėl atgal įdėti į šaldytuvą pasimarinuoti kokiais parai. Paskui jau tokią file galima pjaustyti ir dėti į sushi, ar ant sumuštinukų
...and my life is an open book...