Įkraunama...
Įkraunama...

Dalinamės muzika toliau

Labai reikia Smilgevičiūtės ir Skylės paskutinio albumo- broliai.
Gelbėėėkiiit kas galit. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(CuteButPsycho @ 2011 01 07, 23:56)
Labai reikia Smilgevičiūtės ir Skylės paskutinio albumo- broliai.
Gelbėėėkiiit kas galit. doh.gif

čia
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2011 01 08, 00:18)

Ačiū, bet man neleidžia,neesu čia prisiregistravusi. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(CuteButPsycho @ 2011 01 08, 00:36)
Ačiū, bet man neleidžia,neesu čia prisiregistravusi. verysad.gif

Tada
Čia
mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2011 01 05, 23:29)

ar gali būti,kad šis psl. ne visuose komkpuose veikia?man darbiniam PC kuo puikiausiai atsidaro,o namie ne g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė @ 2011 01 08, 12:00)
ar gali būti,kad šis psl. ne visuose komkpuose veikia?man darbiniam PC kuo puikiausiai atsidaro,o namie ne  g.gif  verysad.gif

manau ne kompiuterį bėda , kartais dainą konvertuoja tik iš kelinto karto ,bandyk kelis kartus mirksiukas.gif , man kažkada visą dieną neveikė šis puslapis o po to viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2011 01 08, 11:10)
manau ne kompiuterį bėda , kartais dainą konvertuoja tik iš kelinto karto ,bandyk kelis kartus  mirksiukas.gif , man kažkada visą dieną neveikė šis puslapis o po to viskas buvo  thumbup.gif

Nerutė man jo aplamai neatidaro...kraunasi kraunasi ir viskas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2011 01 08, 09:25)

Kaaaip ačiūūū. Jėgaaa! ax.gif
Atsakyti
o gal dar 'sapnų trofėjus' esate kur užmačiusios atsisiųst? Taip pat Smilgevičiūtės ir skylės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CuteButPsycho @ 2011 01 08, 13:38)
o gal dar 'sapnų trofėjus' esate kur užmačiusios atsisiųst? Taip pat Smilgevičiūtės ir skylės. 4u.gif

NEBEREIK. smile.gif
Atsakyti
O gal kas žino kaip vadinasi braino adamso(jei neklystu blush2.gif ) daina iš filmo ,,robinas hudas-vagių karalius,,.dabar tą filmą reklamuoja per tv3. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy123 ' @ 2011 01 08, 20:36)
O gal kas žino kaip vadinasi braino adamso(jei neklystu blush2.gif ) daina iš filmo ,,robinas hudas-vagių karalius,,.dabar tą filmą reklamuoja per tv3.  doh.gif

Ar ne šitą turite omenyje http://www.youtube.c...h?v=ZGoWtY_h4xo?
Atsakyti