Gal zinote kokia daina groja per tv3 serialo aurora anonsa?
Atsiprasau, jei apie tai jau kalbejote...tikrai neskaiciau visu temu. Gal zinote kokia interneto svetaine, is kurio butu galima parsisiusti dainas. Senaiu buvo super Emule (bent kokia daina rasdavau), o dabar kazkas ten atsitiko ir neranda net ir paciu populiariausiu dainu. Linkomanijoje tik albumai (dazniausiai). Gal jus zinote kokia gera int.svetaine dainu parsisiuntimui
QUOTE(Roberta-z @ 2011 11 18, 21:52)
Atsiprasau, jei apie tai jau kalbejote...tikrai neskaiciau visu temu. Gal zinote kokia interneto svetaine, is kurio butu galima parsisiusti dainas. Senaiu buvo super Emule (bent kokia daina rasdavau), o dabar kazkas ten atsitiko ir neranda net ir paciu populiariausiu dainu. Linkomanijoje tik albumai (dazniausiai). Gal jus zinote kokia gera int.svetaine dainu parsisiuntimui
Bent jau aš neprisimenu, kad būtume kalbėję. Aš siunčiuosi ne iš svetainių, o turiu tokią muzikos paieškos programėlę Soulseek. Esu labai patenkinta, randu viską, net ir tikrai retesnius kūrinius, kurių ieškau. Pabandyk pagūglinti, ją gali nemokamai parsisiųst. Po to belieka tik susirasti kūrinį ir jį parsisiųsti
QUOTE(Roberta-z @ 2011 11 18, 20:52)
Irasykit dainos pavadinima ir gale pridekite"zippyshare" tikrai daug rasite.arba ieskokite per google parase pvz "nemokamos mp3 dainos", rasite saitu. Jei norite kazka paimti is youtube yra spec konverteris
QUOTE(Roberta-z @ 2011 11 18, 20:52)
Man patinka www.themusic.lt
Gal pasufleruotumėte, kur rasti M. Mikutavičiaus dainų?
QUOTE(Mil@na @ 2011 11 27, 22:39)
Linkomanijoj yra.
Ieškau Manto Jankavičiaus - Melagė dainos, bet, kad būtų visa, nes kur randu, tik "nukąsta"
QUOTE(Mil@na @ 2011 11 27, 21:39)
Čia
Papildyta:
QUOTE(Bonpari @ 2011 11 27, 22:35)
Ieškau Manto Jankavičiaus - Melagė dainos, bet, kad būtų visa, nes kur randu, tik "nukąsta"
Gal tiks ?
Padėkit - paskutinė viltis ...
išieškojau visokiais būdais, bet ....
Nedos "Į tave" randu tik koncertines versijas ir tekstus.
kia kur yra nuorodos, bet nieko neduoda parsisiųst. Gal dar ko nebandžiau ?
Tiesa, Soulseek programos neturiu - nebandžiau, bet man reikia tik vienos dainos
išieškojau visokiais būdais, bet ....
Nedos "Į tave" randu tik koncertines versijas ir tekstus.
kia kur yra nuorodos, bet nieko neduoda parsisiųst. Gal dar ko nebandžiau ?
Tiesa, Soulseek programos neturiu - nebandžiau, bet man reikia tik vienos dainos