Įkraunama...
Įkraunama...

Dalinamės muzika toliau

QUOTE(*Nerutė * @ 2011 09 30, 19:51)

aciu jums labai 4u.gif taip sita thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, aš vėl su prašymu blush2.gif Gal žinot kur galima būtų gaut arba ką į google reikėtų parašyti, kad rasčiau dainos C Jerome Et Tu Danses Avec Lui tik muziką, kad nedainuotų... O tik grotų melodija pagal minėtos dainos melodiją ? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Hurts - affair
Hurts - mother nature
Hurts - all I want for Christmas is new year`s day 4u.gif
Gal žinot kokį dėmesio vertą konverterį?
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2011 10 20, 20:35)
Hurts - affair
Hurts - mother nature
Hurts - all I want for Christmas is new year`s day 4u.gif
Gal žinot kokį dėmesio vertą konverterį?

jei nesinaudojate torrentais, tada lengviausias būdas iš youtube "pasiimti" tik muziką naudojantis šiuo puslapiu >> http://www_video2mp3_net/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 21 spalio 2011 - 08:50
QUOTE(maiklas @ 2011 10 21, 09:48)
jei nesinaudojate torrentais, tada lengviausias būdas iš youtube "pasiimti" tik muziką naudojantis šiuo puslapiu >>  http://www_video2mp3_net/

Naudodavausi juo, bet kažkodėl nebenori jis veikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 10 19, 19:51)
Sveikos, aš vėl su prašymu  blush2.gif  Gal žinot kur galima būtų gaut arba ką į google reikėtų parašyti, kad rasčiau dainos C Jerome Et Tu Danses Avec Lui  tik muziką, kad nedainuotų... O tik grotų melodija pagal minėtos dainos melodiją ? Ačiū  4u.gif

čia
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2011 10 21, 10:40)
Naudodavausi juo, bet kažkodėl nebenori jis veikti g.gif

pilnai veikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2011 10 21, 10:57)
pilnai veikia  rolleyes.gif

Nu bent jau man, kiek bandžiau su daugeliu naršyklių iki tam tikro momento viskas gerai, o po to užlūšta g.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2011 10 21, 12:00)
Nu bent jau man, kiek bandžiau su daugeliu naršyklių iki tam tikro momento viskas gerai, o po to užlūšta g.gif

Nežinau kas pas Jus blogai, bet ką tik išbandžiau ir parsisiunčiau >>> Hurts - affair.

Kitus toliau tęskite .... arba naudokitės p2p sistema (torrentai, emule ir t.t.)
Atsakyti
Sveiki, skubiai ieskau, Zvagulio, Gorbulskio ar bet kieno kito atliekamos dainos "50 metu". Dekoju, jei kas pasidalins.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 10 28, 11:53)
Sveiki, skubiai ieskau, Zvagulio, Gorbulskio ar bet kieno kito atliekamos dainos "50 metu". Dekoju, jei kas pasidalins.

gorbulskis.auksiniai metai
Atsakyti
Labai aciu. 4u.gif
Atsakyti