Įkraunama...
Įkraunama...

Dalinamės muzika toliau

QUOTE(Bonpari @ 2011 09 18, 20:42)
Susižavėjau.... Ramybės dvelksmas  wub.gif Gal turit šitą grožį kas ar bent žinot kaip vadinasi ir kas ją atlieka? 4u.gif
Papildyta:
Jau radau, tai Gintarė Jautakaitė -Varnelė  wub.gif

O gal yra kur visas Jautakaitės albumas su šita daina ? vajezau, kaip gražu ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervynė @ 2011 09 19, 13:35)
O gal yra kur visas Jautakaitės albumas su šita daina ? vajezau, kaip gražu ...  ax.gif

va ČIA jos albumas, kuriame yra ir Varnelė, tik jau parsisiųst reikia ieškot iš kur, nes čia kaip matau neduoda. Bet Varnelę parsisiuntėt?
Atsakyti
Bet Varnelę parsisiuntėt?
[/quote]
parsisiunčiau, bet kažko negroja. MP netinka.bandysiu gal iš youtube persikonvertuot, tik dar neieškojau, nes galvoju apie visą albumą. g.gif
Vat jei dar prieinamesnė nuoroda mirksiukas.gif būtų
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2011 09 19, 13:49)
va ČIA jos albumas, kuriame yra ir Varnelė, tik jau parsisiųst reikia ieškot iš kur, nes čia kaip matau neduoda. Bet Varnelę parsisiuntėt?

Čia
Galima parsisiūst mirksiukas.gif
Atsakyti
Per radiją nugirdau Alano dainą, įtariu, iš naujo albumo-labai patiko..gal kas turit naujų Alano Chošnau dainų? Ačių 4u.gif
Atsakyti
Čia[/url]
Galima parsisiūst  mirksiukas.gif

Ačiū. thumbup.gif Absoliutus relaksas. Ačiū. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal pas kuria dar yra islikes lietuviskas rinkinukas, kuris vadinosi "Romeo myli Dzuljeta" ar kazkaip panasiai. Sios muzikos klausiausi gal 2004m, tad nelabai ka beprisimenu, bet man laaabai jau reiketu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(e-glory @ 2011 09 23, 19:49)
Gal pas kuria dar yra islikes lietuviskas rinkinukas, kuris vadinosi "Romeo myli Dzuljeta" ar kazkaip panasiai. Sios muzikos klausiausi gal 2004m, tad nelabai ka beprisimenu, bet man laaabai jau reiketu ax.gif

gal ?
tas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipse: 23 rugsėjo 2011 - 19:56
Sveiki,prasau gal kas atsakys man,as noriu atsisiusti dainu,bet pirma,ar man reik kokia programa atsisiusti?ir antra is kur man ju parsisiusti ax.gif Atrodo jauna motera,ale tai nesigaudau as tose visose programose doh.gif
Atsakyti
gal kas turit Radzi nauja dainele "vyrai" ar kazkoks panasus pavadinimas per radijo stoty girdejau ir taiiippp patiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2011 09 30, 16:16)
gal kas turit Radzi nauja dainele "vyrai" ar kazkoks panasus pavadinimas per radijo stoty girdejau ir taiiippp patiko  blush2.gif

čia
4u.gif
Atsakyti
blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taipgis: 19 spalio 2011 - 09:57