Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(egk @ 2010 12 30, 11:00)
Labas rytas, mergaitės,

naujienos mano šiandien jau blogos - tik viena apsivaisino, rytoj įsodinimas. Jau po punkcijos 2 buvo "defektivnije", o šiandien iš likusių dar 2 lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu kaip liudna sad.gif laikykis 4u.gif bet gal pakaks ir to vienintelio? labai to linkiu wub.gif
O kiek ispunktavo?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 30, 11:00)
tik viena apsivaisino, rytoj įsodinimas.

Egk, tas vienintelis ir bus tavo naujametinis stebuklas!
Man įsodinimas taip pat planuojamas rytoj, nors Treijsas sakė, gali dar paskambinti ir nukelti į sausio 2 d. Bet aš noriu rytoj, noriu stebukliuko smile.gif Pas mane iš 7 apsivaisinusių dalinasi 6, trys ar keturi yra keturių ląstelių, sakė vienas labai geras. Priimsiu jį ryt išskėstomis rankomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2010 12 30, 11:57)
Man įsodinimas taip pat planuojamas rytoj, nors Treijsas sakė, gali dar paskambinti ir nukelti į sausio 2 d. Bet aš noriu rytoj, noriu stebukliuko smile.gif Pas mane iš 7 apsivaisinusių dalinasi 6, trys ar keturi yra keturių ląstelių, sakė vienas labai geras. Priimsiu jį ryt išskėstomis rankomis  wub.gif

imk imk smile.gif super naujienos wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, iškentėjau labai sunkiai tas dešimt dienelių, ir kagi atsakymas 10dpi - 88,9
Į pasimatymą važiuoju sausio 13d. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo damila: 30 gruodžio 2010 - 14:46
QUOTE(damila @ 2010 12 30, 15:46)
Sveikutes, iškentėjau labai sunkiai tas dešimt dienelių, ir kagi atsakymas  10dpi - 88,9

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, iškentėjau labai sunkiai tas dešimt dienelių, ir kagi atsakymas  10dpi - 88,9

thumbup.gif sveikinu, kai faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 30, 11:04)
nu kaip liudna sad.gif laikykis  4u.gif bet gal pakaks ir to vienintelio? labai to linkiu  wub.gif
O kiek ispunktavo?

Išpunktavo 5, bet du iškart buvo defektuoti, o iš likusių 3 - šiandien sakė vienas nesubrendęs, o dar vienas irgi defektuotas

QUOTE(Iride @ 2010 12 30, 11:57)
Man įsodinimas taip pat planuojamas rytoj, nors Treijsas sakė, gali dar paskambinti ir nukelti į sausio 2 d. Bet aš noriu rytoj, noriu stebukliuko smile.gif Pas mane iš 7 apsivaisinusių dalinasi 6, trys ar keturi yra keturių ląstelių, sakė vienas labai geras. Priimsiu jį ryt išskėstomis rankomis  wub.gif

Sėkmės tau rytoj 4u.gif

Labai geras skaičiukas, sveikinu thumbup.gif
Vadinasi tikrai gali pasisekti biggrin.gif

O aš vakar palatoje gulėjau su kita moterimi, ji po ginekologinės operacijos pas Vitols, vyresnė. Iš pradžių truputį susinervinau, galvoju jau geriau guldytų su taips pačiais reikalais, tai nors pasikalbėtume kaip žmonės blush2.gif o kaip čia dabar? Bet paskui įsikalbėjom, labai faina moteris. Aš jai aišku viską papasakojau. O ji papasakojo apie savo draugę, kurios šeima neturėdama savo lėliuko įsivaikino mergaitę, o po 2 metų susilaukė savo berniuko. Dabar tie vaikai jau dideli, bet ta įvaikinta mergaitė labai bloga.
O palinkėjo ji man dukrytės, aš sakau norėčiau ir dviejų, dar nežinojau, kad nebus net galimybės, o ji sako ne, aš linkiu vienos, ji šeimos gydytoja
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 30, 17:20)
*Išpunktavo 5, bet du iškart buvo defektuoti, o iš likusių 3 - šiandien sakė vienas nesubrendęs, o dar vienas irgi defektuotas
**O palinkėjo ji man dukrytės, aš sakau norėčiau ir dviejų, dar nežinojau, kad nebus net galimybės, o ji sako ne, aš linkiu vienos, ji šeimos gydytoja

* console.gif
** uzteks ir vienos, negriebk visu smile.gif linkiu, kad tas vienas butu stipruolis, kuris uzsiliks visiems 9 menesiukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 30, 17:26)
* console.gif
** uzteks ir vienos, negriebk visu smile.gif linkiu, kad tas vienas butu stipruolis, kuris uzsiliks visiems 9 menesiukams  4u.gif

Tikrai pilnai užtektų, dabar tik greičiau rytojaus sulaukti, tikiuosi nenukvaksiu iki to
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 30, 17:39)
Tikrai pilnai užtektų, dabar tik greičiau rytojaus sulaukti, tikiuosi nenukvaksiu iki to

ramybes ramybes 4u.gif
As vakar skaitinejausi tema imuninis nevaisingumas, tai is ten supratau (na zinoma ne naujiena tai, bet), kad reikia labai daug ramybes, pozityvo ir nusiteikimo. Taip kad ramiu, graziu, sviesiu minciu tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(damila @ 2010 12 30, 04:46)

Man atrodo, kad yra sunkiausias periodas islaukti tas 10-12 dienu, kol suzinai... Neisivaizduoju, kai as tokia nekantri, kaip man pavyks... ax.gif Tau jau tai praeityje!!! Sveikinu su skaiciukais!!!! clap.gif
Jei ne paslaptis, is kelinto karto pavyko?? 4u.gif

QUOTE(egk @ 2010 12 30, 06:20)
Išpunktavo 5, bet du iškart buvo defektuoti, o iš likusių 3 - šiandien sakė vienas nesubrendęs, o dar vienas irgi defektuotas

Reikia taip savo laime tiketi, kad isplauktu paskende laivai! mirksiukas.gif Parasiau kaip i atminimu sasiuvini mokykloj!!! smile.gif Bet tikrai - tikek!!!! Ir sulauksi savo stebuklo!!! Toliau laikau kumscius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 30, 18:00)
ramybes ramybes  4u.gif
As vakar skaitinejausi tema imuninis nevaisingumas, tai is ten supratau (na zinoma ne naujiena tai, bet), kad reikia labai daug ramybes, pozityvo ir nusiteikimo. Taip kad ramiu, graziu, sviesiu minciu tau  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Na bet atrodo jau šį kartą tau tikrai to nusiteikimo netrūko, nors ir iš pat pardžių nebuvo viskas taip labai jau gerai lotuliukas.gif Bet vistiek galvojau - nieko vistiek baigsis viskas gerai ir tikrai kažkaip tuo tikėjau ir viduj. Bet šiandien tai jau likučius tik bandau rankiot tos ramybės, bet vis tiek per ašaras kompo nematau. Na gal kaip nors, jei įsodins tą paskutinį, tikrai turėtų viskas apsiversti kitaip

Zubriuka, 4u.gif
Laikyk laikyk ir rytoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 30 gruodžio 2010 - 17:12