QUOTE(Atiloja @ 2010 12 30, 11:04)
nu kaip liudna
laikykis
bet gal pakaks ir to vienintelio? labai to linkiu
O kiek ispunktavo?
Išpunktavo 5, bet du iškart buvo defektuoti, o iš likusių 3 - šiandien sakė vienas nesubrendęs, o dar vienas irgi defektuotas
QUOTE(Iride @ 2010 12 30, 11:57)
Egk, tas vienintelis ir bus tavo naujametinis stebuklas!
Man įsodinimas taip pat planuojamas rytoj, nors Treijsas sakė, gali dar paskambinti ir nukelti į sausio 2 d. Bet aš noriu rytoj, noriu stebukliuko
Pas mane iš 7 apsivaisinusių dalinasi 6, trys ar keturi yra keturių ląstelių, sakė vienas labai geras. Priimsiu jį ryt išskėstomis rankomis
Sėkmės tau rytoj
QUOTE(damila @ 2010 12 30, 15:46)
Sveikutes, iškentėjau labai sunkiai tas dešimt dienelių, ir kagi atsakymas 10dpi - 88,9
Į pasimatymą važiuoju sausio 13d.
Labai geras skaičiukas, sveikinu
Vadinasi tikrai gali pasisekti
O aš vakar palatoje gulėjau su kita moterimi, ji po ginekologinės operacijos pas Vitols, vyresnė. Iš pradžių truputį susinervinau, galvoju jau geriau guldytų su taips pačiais reikalais, tai nors pasikalbėtume kaip žmonės
o kaip čia dabar? Bet paskui įsikalbėjom, labai faina moteris. Aš jai aišku viską papasakojau. O ji papasakojo apie savo draugę, kurios šeima neturėdama savo lėliuko įsivaikino mergaitę, o po 2 metų susilaukė savo berniuko. Dabar tie vaikai jau dideli, bet ta įvaikinta mergaitė labai bloga.
O palinkėjo ji man dukrytės, aš sakau norėčiau ir dviejų, dar nežinojau, kad nebus net galimybės, o ji sako ne, aš linkiu vienos, ji šeimos gydytoja