Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(Iride @ 2010 12 28, 20:28)
Linkiu ryt sėkmės! Viskas bus gerai  4u.gif Lauksime žinių iš tavęs.
Aš  šiandien jau po punkcijos, išpunktavo 13. Hmm, žiūrėsim ką šis skaičius man duos  smile.gif

man, pvz, 13 skaicius kaip tik sekme lemia... manau, ir tau bus taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 28, 21:54)
Man atrodo, kad šitas skaičius tau duos laaaabai daug nestuke.gif

Tikiuosi, kad abi iš šio skyrelio išeisime nestuke.gif
Atsakyti
egk,pliuske sekmes jums rytoj 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Priminsiu, kad pas mane buvo 5 folikulai, is kuriu isodinimo diena bebuvo like du, bet rezultate jie abu pas mane wub.gif Mergytes TIKEJIMO, jis daug ka reiskia mirksiukas.gif Ir virusuoju visas, griebkit nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2010 12 28, 22:25)
Sakai geras, tai tada džiaugiuosi  thumbup.gif Treijsas kažkaip be entuziazmo man tai pranešė, o aš jo dar paklausinėjau, ar nebuvo susprogusių folikuliukų, nes naktį taaaip blogai miegojau, tokie skausmeliai buvo prasidėję, kad galvojau ryte nebeliks ką punktuoti. Ale visi cieli buvo, išlaukė savo žvaigždės valandos  lotuliukas.gif

O tai jie gali sprogt??? Tai kam tada blokuojančius leidžia? Nu nieko nesupranyu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dar kartą ačiukas visoms mergaitėms už palaikymą o mykolinai už dvigubą virusiuką, kaip norėčiau dviejų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 28, 04:21)
man jau ryt punkcija

Jau laikau kumscius suspaudus!!!!
4u.gif 4u.gif

QUOTE(mykolina @ 2010 12 28, 11:29)
Mergytes TIKEJIMO, jis daug ka reiskia  mirksiukas.gif Ir virusuoju visas, griebkit  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

As griebiu!!! ax.gif ax.gif Dekui... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2010 12 28, 22:25)
Sakai geras, tai tada džiaugiuosi  thumbup.gif Treijsas kažkaip be entuziazmo man tai pranešė, o aš jo dar paklausinėjau, ar nebuvo susprogusių folikuliukų, nes naktį taaaip blogai miegojau, tokie skausmeliai buvo prasidėję, kad galvojau ryte nebeliks ką punktuoti. Ale visi cieli buvo, išlaukė savo žvaigždės valandos  lotuliukas.gif

pasakok sios dienos naujienas, labai laukiu... ax.gif

QUOTE(mykolina @ 2010 12 28, 22:29)
egk,pliuske sekmes jums rytoj  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Priminsiu, kad pas mane buvo 5 folikulai, is kuriu isodinimo diena bebuvo like du, bet rezultate jie abu pas mane  wub.gif Mergytes TIKEJIMO, jis daug ka reiskia  mirksiukas.gif Ir virusuoju visas, griebkit  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

griebiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 29, 10:38)
pasakok sios dienos naujienas, labai laukiu...  ax.gif

Pasakoju smile.gif Iš 13 apsivaisino 7, Treijsas sakė, kad tikėjosi iš manęs geresnių rezultatų. Aš ir pati tikėjausi, kad turėsime dar bent kelis gražuoliukus užšaldymui. Labai laukiu rytdienos žinių. Ačiū palaikymo komandai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2010 12 29, 11:58)
Pasakoju smile.gif Iš 13 apsivaisino 7, Treijsas sakė, kad tikėjosi iš manęs geresnių rezultatų. Aš ir pati tikėjausi, kad turėsime dar bent kelis gražuoliukus užšaldymui. Labai laukiu rytdienos žinių. Ačiū palaikymo komandai 4u.gif

labai neblogas rezultatas, taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
oi tai uzsaldymui gal visi keturi dar liks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 28, 11:52)
Dar kartą ačiukas visoms mergaitėms už palaikymą

Labai labai laukiu ziniu is taves!!! 4u.gif 4u.gif Vis dar laikau kumscius mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Na, kur musu egk su naujienomis?
iride, o pas tave kokios naujienos, kada isodinimas?
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės,

naujienos mano šiandien jau blogos - tik viena apsivaisino, rytoj įsodinimas. Jau po punkcijos 2 buvo "defektivnije", o šiandien iš likusių dar 2 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti