Sveikos
Prieš kelias dienas viena mergaitė susisiekė su Treijsu ir gavo iš jo e-mailą su jo atostogų dienom, nusprendžiau pasidalinti su jumis, nes datos kiek skirias Telefono gal nemesiu, jaučiu, ir taip žinot
I'm going to leave from 14th Jan. - 2nd Febr. and from 25th Febr.- 14th March.
But the best way to arrange an appointment is by phone (Nb +371 xxxxxxxx).
Regards, Dr. TREIJS.
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 28, 11:02)
egk, kaip tu? kokios naujienos?
Sveika,
man jau ryt punkcija, bet tie nenaudėliai nevienodo didumo, tai nežinau kaip čia gausis viskas, bet šiandien jau tikiuosi vėl, kad viskas bus gerai
O kaip tu laikaisi? Kada tau LP?
QUOTE(egk @ 2010 12 28, 15:21)
Sveika,
man jau ryt punkcija, bet tie nenaudėliai nevienodo didumo, tai nežinau kaip čia gausis viskas, bet šiandien jau tikiuosi vėl, kad viskas bus gerai
sekmes tau ryt, tikek, kad viskas bus gerai o as uz tave kumstukus laikysiu
man vakar buvo LP, viskas praejo gerai, paliko man kiausintakius, taip sakant dave jiems paskutini sansa ir jei gydytoja palaimins, tai sausio pabaigoj leisiuos i susitikima su snaigutem
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 28, 17:12)
sekmes tau ryt, tikek, kad viskas bus gerai o as uz tave kumstukus laikysiu
man vakar buvo LP, viskas praejo gerai, paliko man kiausintakius, taip sakant dave jiems paskutini sansa ir jei gydytoja palaimins, tai sausio pabaigoj leisiuos i susitikima su snaigutem
Ačiū būtinai palaikyk nuo pat ryto
O tavo naujienos Dabar belieka laukti susitikimo su snaigutėm
Kaip suprantu nusprendei nešalinti kiaušintakių? Ar viskas pasirodė kur kas geriau nei atrodė? Bet kokiu atveju linkiu tau taip laukiamo rezultato
QUOTE(egk @ 2010 12 28, 17:44)
Ačiū būtinai palaikyk nuo pat ryto
Kaip suprantu nusprendei nešalinti kiaušintakių? Ar viskas pasirodė kur kas geriau nei atrodė? Bet kokiu atveju linkiu tau taip laukiamo rezultato
As atsakomybe del salinimo gydytojui palikau Paprasiau jo, ka jis atidares mano pilva nusprestu Tai paskui jis sako, o nesupyksi, jei po 4 menesiu vel susitiksim, jei uzaks kiausintakiai? Sakiau, kad nepyksiu ir i susitikima ateisiu Tai vat tokios naujienos KAip ir nenorejau ju salinti, bet ir del snaiguciu pergyvenau...
As kadangi lovoj gulineju, tai galesiu susukus kumstukus visa diena laikyti uz tave Dideliausios sekmes tau
Euromergele, kokių naujienų iš LV parsivežei? nuskaiciau, kad ruoseis
Sveika,
Viskas bus gerai... Pas mane ir tik vienas buvo didesnis, kiti mazesni, o kad dar vienodi tai.... Ir neesu as vista dedekle, turtas buvo nedidelis. Ispunktavo penkis, isodinimui tiko du ir nieko neliko. Taip kad... Sekmes Tau belenkokios
Sveika,
Linkiu ryt sėkmės! Viskas bus gerai Lauksime žinių iš tavęs.
Aš šiandien jau po punkcijos, išpunktavo 13. Hmm, žiūrėsim ką šis skaičius man duos
QUOTE(Iride @ 2010 12 28, 21:28)
Aš šiandien jau po punkcijos, išpunktavo 13. Hmm, žiūrėsim ką šis skaičius man duos
geras derlius, saunuole
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 28, 17:48)
As atsakomybe del salinimo gydytojui palikau Paprasiau jo, ka jis atidares mano pilva nusprestu Tai paskui jis sako, o nesupyksi, jei po 4 menesiu vel susitiksim, jei uzaks kiausintakiai? Sakiau, kad nepyksiu ir i susitikima ateisiu Tai vat tokios naujienos KAip ir nenorejau ju salinti, bet ir del snaiguciu pergyvenau...
As kadangi lovoj gulineju, tai galesiu susukus kumstukus visa diena laikyti uz tave Dideliausios sekmes tau
Bet kaip gerai viskas išsisprendė ar ne? Pasirodo visai be reikalo sukai galvą ką daryti Ir gyd tavo dabar belieka laukti tik
Laikyk laikyk kai tik prabusi
QUOTE(Butvilė @ 2010 12 28, 20:45)
Viskas bus gerai... Pas mane ir tik vienas buvo didesnis, kiti mazesni, o kad dar vienodi tai.... Ir neesu as vista dedekle, turtas buvo nedidelis. Ispunktavo penkis, isodinimui tiko du ir nieko neliko. Taip kad... Sekmes Tau belenkokios
Ačiū už padrąsinimą
Pirmą kartą buvo man irgi tik 4, bet visi geri, tai ir dabar tikiuosi kad užteks tų gerų kiek bus
QUOTE(Iride @ 2010 12 28, 21:28)
Čia tai Man atrodo, kad šitas skaičius tau duos laaaabai daug Sėkmės
QUOTE(egk @ 2010 12 28, 21:54)
Bet kaip gerai viskas išsisprendė ar ne? Pasirodo visai be reikalo sukai galvą ką daryti Ir gyd tavo dabar belieka laukti tik
man su gyd "nuskilo" ir tikiuosi, kad daugiau nereikes su juo susidurti tomis paciomis aplinkybemis
ir tau bus viskas gerai
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 28, 21:51)
geras derlius, saunuole
Sakai geras, tai tada džiaugiuosi Treijsas kažkaip be entuziazmo man tai pranešė, o aš jo dar paklausinėjau, ar nebuvo susprogusių folikuliukų, nes naktį taaaip blogai miegojau, tokie skausmeliai buvo prasidėję, kad galvojau ryte nebeliks ką punktuoti. Ale visi cieli buvo, išlaukė savo žvaigždės valandos