Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

Sveikos 4u.gif

Prieš kelias dienas viena mergaitė susisiekė su Treijsu ir gavo iš jo e-mailą su jo atostogų dienom, nusprendžiau pasidalinti su jumis, nes datos kiek skirias ax.gif Telefono gal nemesiu, jaučiu, ir taip žinot biggrin.gif

I'm going to leave from 14th Jan. - 2nd Febr. and from 25th Febr.- 14th March.
But the best way to arrange an appointment is by phone (Nb +371 xxxxxxxx).

Regards, Dr. TREIJS.
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 28, 11:02)
egk, kaip tu? kokios naujienos?

Sveika,
man jau ryt punkcija, bet tie nenaudėliai nevienodo didumo, tai nežinau kaip čia gausis viskas, bet šiandien jau tikiuosi vėl, kad viskas bus gerai ax.gif
O kaip tu laikaisi? Kada tau LP?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 28, 15:21)
Sveika,
man jau ryt punkcija, bet tie nenaudėliai nevienodo didumo, tai nežinau kaip čia gausis viskas, bet šiandien jau tikiuosi vėl, kad viskas bus gerai ax.gif

sekmes tau ryt, tikek, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif o as uz tave kumstukus laikysiu 4u.gif
man vakar buvo LP, viskas praejo gerai, paliko man kiausintakius, taip sakant dave jiems paskutini sansa smile.gif ir jei gydytoja palaimins, tai sausio pabaigoj leisiuos i susitikima su snaigutem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 28, 17:12)
sekmes tau ryt, tikek, kad viskas bus gerai  mirksiukas.gif o as uz tave kumstukus laikysiu  4u.gif
man vakar buvo LP, viskas praejo gerai, paliko man kiausintakius, taip sakant dave jiems paskutini sansa smile.gif ir jei gydytoja palaimins, tai sausio pabaigoj leisiuos i susitikima su snaigutem smile.gif

Ačiū būtinai palaikyk nuo pat ryto 4u.gif
O tavo naujienos thumbup.gif Dabar belieka laukti susitikimo su snaigutėm 4u.gif
Kaip suprantu nusprendei nešalinti kiaušintakių? Ar viskas pasirodė kur kas geriau nei atrodė? Bet kokiu atveju linkiu tau taip laukiamo rezultato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 28, 17:44)
Ačiū būtinai palaikyk nuo pat ryto 4u.gif
O tavo naujienos  thumbup.gif Dabar belieka laukti susitikimo su snaigutėm 4u.gif
Kaip suprantu nusprendei nešalinti kiaušintakių? Ar viskas pasirodė kur kas geriau nei atrodė? Bet kokiu atveju linkiu tau taip laukiamo rezultato 4u.gif

As atsakomybe del salinimo gydytojui palikau blush2.gif Paprasiau jo, ka jis atidares mano pilva nusprestu smile.gif Tai paskui jis sako, o nesupyksi, jei po 4 menesiu vel susitiksim, jei uzaks kiausintakiai? Sakiau, kad nepyksiu ir i susitikima ateisiu smile.gif Tai vat tokios naujienos smile.gif KAip ir nenorejau ju salinti, bet ir del snaiguciu pergyvenau...
As kadangi lovoj gulineju, tai galesiu susukus kumstukus visa diena laikyti uz tave 4u.gif Dideliausios sekmes tau wub.gif
Atsakyti
Euromergele, kokių naujienų iš LV parsivežei? ax.gif nuskaiciau, kad ruoseis wub.gif
Atsakyti
Sveika,

friends.gif Viskas bus gerai... Pas mane ir tik vienas buvo didesnis, kiti mazesni, o kad dar vienodi tai.... Ir neesu as vista dedekle, turtas buvo nedidelis. Ispunktavo penkis, isodinimui tiko du ir nieko neliko. Taip kad... Sekmes Tau belenkokios 4u.gif
Atsakyti
Sveika,

Linkiu ryt sėkmės! Viskas bus gerai 4u.gif Lauksime žinių iš tavęs.
Aš šiandien jau po punkcijos, išpunktavo 13. Hmm, žiūrėsim ką šis skaičius man duos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2010 12 28, 21:28)
Linkiu ryt sėkmės! Viskas bus gerai  4u.gif Lauksime žinių iš tavęs.
Aš  šiandien jau po punkcijos, išpunktavo 13. Hmm, žiūrėsim ką šis skaičius man duos  smile.gif

geras derlius, saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 28, 17:48)
As atsakomybe del salinimo gydytojui palikau  blush2.gif Paprasiau jo, ka jis atidares mano pilva nusprestu smile.gif Tai paskui jis sako, o nesupyksi, jei po 4 menesiu vel susitiksim, jei uzaks kiausintakiai? Sakiau, kad nepyksiu ir i susitikima ateisiu smile.gif Tai vat tokios naujienos smile.gif KAip ir nenorejau ju salinti, bet ir del snaiguciu pergyvenau...
As kadangi lovoj gulineju, tai galesiu susukus kumstukus visa diena laikyti uz tave  4u.gif Dideliausios sekmes tau  wub.gif

Bet kaip gerai viskas išsisprendė ar ne? thumbup.gif Pasirodo visai be reikalo sukai galvą ką daryti doh.gif Ir gyd tavo thumbup.gif dabar belieka laukti tik nestuke.gif

Laikyk laikyk kai tik prabusi ax.gif

QUOTE(Butvilė @ 2010 12 28, 20:45)
friends.gif  Viskas bus gerai... Pas mane ir tik vienas buvo didesnis, kiti mazesni, o kad dar vienodi tai.... Ir neesu as vista dedekle, turtas buvo nedidelis. Ispunktavo penkis, isodinimui tiko du ir nieko neliko. Taip kad... Sekmes Tau belenkokios  4u.gif

Ačiū už padrąsinimą 4u.gif
Pirmą kartą buvo man irgi tik 4, bet visi geri, tai ir dabar tikiuosi kad užteks tų gerų kiek bus 4u.gif

QUOTE(Iride @ 2010 12 28, 21:28)
Linkiu ryt sėkmės! Viskas bus gerai  4u.gif Lauksime žinių iš tavęs.
Aš  šiandien jau po punkcijos, išpunktavo 13. Hmm, žiūrėsim ką šis skaičius man duos  smile.gif

Čia tai thumbup.gif Man atrodo, kad šitas skaičius tau duos laaaabai daug nestuke.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 28, 21:54)
Bet kaip gerai viskas išsisprendė ar ne? thumbup.gif Pasirodo visai be reikalo sukai galvą ką daryti doh.gif Ir gyd tavo thumbup.gif  dabar belieka laukti tik nestuke.gif

Laikyk laikyk kai tik prabusi ax.gif

man su gyd "nuskilo" smile.gif ir tikiuosi, kad daugiau nereikes su juo susidurti tomis paciomis aplinkybemis hihihi.gif
ir tau bus viskas gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 28, 21:51)
geras derlius, saunuole  4u.gif

Sakai geras, tai tada džiaugiuosi thumbup.gif Treijsas kažkaip be entuziazmo man tai pranešė, o aš jo dar paklausinėjau, ar nebuvo susprogusių folikuliukų, nes naktį taaaip blogai miegojau, tokie skausmeliai buvo prasidėję, kad galvojau ryte nebeliks ką punktuoti. Ale visi cieli buvo, išlaukė savo žvaigždės valandos lotuliukas.gif
Atsakyti