egk, kokios tavo naujienos?
QUOTE(pliuske @ 2010 12 23, 22:57)
egk, kokios tavo naujienos?
Parsiradau, žemė su dangumi maišėsi visą kelią
O naujienos tai irgi Vienoje pusėje yra vienas labai didelis - beveik 15, o kiti visi žymiai mažesni. Treijsas sako - ko jis čia taip išsiveržė į priekį, bet nieko tęsia stimuliaciją, dabar važiuosiu pirmadienį, o punkcija sakė anksčiausiai trečiadienį. Bet dabar nežinau, ką galvoti apie tą "atamaną"? Kažkaip Treijsas nieko nepasakė. Aš bijau, ar nenusprogs jis vienas atskirai?
O tau linkiu sėkmės
QUOTE(egk @ 2010 12 23, 23:30)
O naujienos tai irgi Vienoje pusėje yra vienas labai didelis - beveik 15, o kiti visi žymiai mažesni. Treijsas sako - ko jis čia taip išsiveržė į priekį, bet nieko tęsia stimuliaciją, dabar važiuosiu pirmadienį, o punkcija sakė anksčiausiai trečiadienį. Bet dabar nežinau, ką galvoti apie tą "atamaną"? Kažkaip Treijsas nieko nepasakė. Aš bijau, ar nenusprogs jis vienas atskirai?
O tau linkiu sėkmės
O tau linkiu sėkmės
Oi, tikiu, kad sunki kelione buvo
Nu idomiai cia pas tave Nesijaudink, dar paaugs tie mazesni. O Treisas tai paskutiniu metu kazkoks labai jau paslaptingas, mazai paaiskina viska..
Aciu uz sekme, man jos tikrai reikia Tau to paties linkiu
QUOTE(pliuske @ 2010 12 23, 23:41)
Oi, tikiu, kad sunki kelione buvo
Nu idomiai cia pas tave Nesijaudink, dar paaugs tie mazesni. O Treisas tai paskutiniu metu kazkoks labai jau paslaptingas, mazai paaiskina viska..
Tai tie paaugs, jie ir yra normalūs, šitas perdidelis kažkos, bet gaila ir to vieno
Lauksiu iš tavęs žinių
nu jau orelis vakar buvo
gal kas planuojate vaziuoti kita ketvirtadieni is Vilniaus i Ryga ? Jungiames kartu
gal kas planuojate vaziuoti kita ketvirtadieni is Vilniaus i Ryga ? Jungiames kartu
QUOTE(egk @ 2010 12 24, 00:30)
O tau linkiu sėkmės
O tau linkiu sėkmės
Egk, laikau kumštukus už tave Na, susiimam ir turi gi pavykti - pamatysi
QUOTE(sniege555 @ 2010 12 24, 13:58)
Egk, laikau kumštukus už tave Na, susiimam ir turi gi pavykti - pamatysi
Ačiū Labai tikiuosi
Kaip tu ir tavo pilvinukas jaučiatės?
QUOTE(egk @ 2010 12 24, 15:02)
Ačiū, kad klausi Laikomės, vis laukiu vizito pas gyd., kad pamatyti ir kad pasakytų, kad viskas gerai
Sakė ir pati mačiau, kaip intensyviai spurda, rankytėm ir kojytėm vis darbuojasi, širdelė plaka
Tiesiog tikėk gydytoju - juk jis stebuklus kuria
merginos, o kuriomis mazdaug ciklo dienomis vaziuojate pas treijsa? tarkim 2 cd pradedi leistis, tada 7 d leidiesi ir 9 cd pasirodai. o veliau kaip viskas vyksta ?
QUOTE(miskinuke ten @ 2010 12 25, 23:50)
merginos, o kuriomis mazdaug ciklo dienomis vaziuojate pas treijsa? tarkim 2 cd pradedi leistis, tada 7 d leidiesi ir 9 cd pasirodai. o veliau kaip viskas vyksta ?
Na, as tai 5 cd pradejau leistis, nes norejau siek tiek procedura pavelinti. Pries tai cikle man suleido blokuojancius, todel buvo galima ta pavelinima padaryti. Todel buvau 5 cd ir ta diena pradejau leistis vaistus, po to lygiai po savaites 12 cd apziurai, tada 14 cd dar vienai apziurai, (15 cd baigiau leistis gonali, 16 cd - ovitrelis), 18 cd vaziuoju punkcijai, o tada 21 cd isodinimas (jei neauginsime iki blastocitu). Jei pradedi 2 cd atitinkamai reikia perskaiciuoti
labai aciu uz info
egk, kaip tu? kokios naujienos?