Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

egk, kokios tavo naujienos? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2010 12 23, 22:57)
egk, kokios tavo naujienos? mirksiukas.gif

Parsiradau, žemė su dangumi maišėsi visą kelią doh.gif
O naujienos tai irgi doh.gif Vienoje pusėje yra vienas labai didelis - beveik 15, o kiti visi žymiai mažesni. Treijsas sako - ko jis čia taip išsiveržė į priekį, bet nieko tęsia stimuliaciją, dabar važiuosiu pirmadienį, o punkcija sakė anksčiausiai trečiadienį. Bet dabar nežinau, ką galvoti apie tą "atamaną"? Kažkaip Treijsas nieko nepasakė. Aš bijau, ar nenusprogs jis vienas atskirai?
O tau linkiu sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 23, 23:30)
O naujienos tai irgi doh.gif Vienoje pusėje yra vienas labai didelis - beveik 15, o kiti visi žymiai mažesni. Treijsas sako - ko jis čia taip išsiveržė į priekį, bet nieko tęsia stimuliaciją, dabar važiuosiu pirmadienį, o punkcija sakė anksčiausiai trečiadienį. Bet dabar nežinau, ką galvoti apie tą "atamaną"? Kažkaip Treijsas nieko nepasakė. Aš bijau, ar nenusprogs jis vienas atskirai?

Oi, tikiu, kad sunki kelione buvo doh.gif
Nu idomiai cia pas tave g.gif Nesijaudink, dar paaugs tie mazesni. mirksiukas.gif O Treisas tai paskutiniu metu kazkoks labai jau paslaptingas, mazai paaiskina viska.. unsure.gif
Aciu uz sekme, man jos tikrai reikia 4u.gif Tau to paties linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2010 12 23, 23:41)
Oi, tikiu, kad sunki kelione buvo doh.gif
Nu idomiai cia pas tave g.gif Nesijaudink, dar paaugs tie mazesni. mirksiukas.gif O Treisas tai paskutiniu metu kazkoks labai jau paslaptingas, mazai paaiskina viska..  unsure.gif
Aciu uz sekme, man jos tikrai reikia 4u.gif Tau to paties linkiu mirksiukas.gif

Tai tie paaugs, jie ir yra normalūs, šitas perdidelis kažkos, bet gaila ir to vieno tongue.gif
Lauksiu iš tavęs žinių 4u.gif
Atsakyti
nu jau orelis vakar buvo blink.gif

gal kas planuojate vaziuoti kita ketvirtadieni is Vilniaus i Ryga ? Jungiames kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 24, 00:30)

Egk, laikau kumštukus už tave rolleyes.gif Na, susiimam ir turi gi pavykti - pamatysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 12 24, 13:58)
Egk, laikau kumštukus už tave  rolleyes.gif  Na, susiimam ir turi gi pavykti - pamatysi  4u.gif

Ačiū 4u.gif Labai tikiuosi biggrin.gif
Kaip tu ir tavo pilvinukas jaučiatės?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 24, 15:02)
Ačiū 4u.gif Labai tikiuosi biggrin.gif
Kaip tu ir tavo pilvinukas jaučiatės?

Ačiū, kad klausi mirksiukas.gif Laikomės, vis laukiu vizito pas gyd., kad pamatyti ir kad pasakytų, kad viskas gerai ax.gif
Sakė ir pati mačiau, kaip intensyviai spurda, rankytėm ir kojytėm vis darbuojasi, širdelė plaka wub.gif
Tiesiog tikėk gydytoju - juk jis stebuklus kuria wub.gif
Atsakyti
merginos, o kuriomis mazdaug ciklo dienomis vaziuojate pas treijsa? tarkim 2 cd pradedi leistis, tada 7 d leidiesi ir 9 cd pasirodai. o veliau kaip viskas vyksta ?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miskinuke ten @ 2010 12 25, 23:50)
merginos, o kuriomis mazdaug ciklo dienomis vaziuojate pas treijsa? tarkim 2 cd pradedi leistis, tada 7 d leidiesi ir 9 cd pasirodai.  o veliau kaip viskas vyksta ?

4u.gif

Na, as tai 5 cd pradejau leistis, nes norejau siek tiek procedura pavelinti. Pries tai cikle man suleido blokuojancius, todel buvo galima ta pavelinima padaryti. Todel buvau 5 cd ir ta diena pradejau leistis vaistus, po to lygiai po savaites 12 cd apziurai, tada 14 cd dar vienai apziurai, (15 cd baigiau leistis gonali, 16 cd - ovitrelis), 18 cd vaziuoju punkcijai, o tada 21 cd isodinimas (jei neauginsime iki blastocitu). Jei pradedi 2 cd atitinkamai reikia perskaiciuoti smile.gif
Atsakyti
labai aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
egk, kaip tu? kokios naujienos?
Atsakyti