Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(Zubriuka @ 2010 12 22, 17:47)
Turiu jau data!!!  4u.gif  4u.gif
nesulaukiau niekaip atsakymo, keliausi anksti ryte paskambinti i klinika... Ir nusisypsojo laime, nes pakele pats Trejsas  smile.gif Tai apkalbejom viska ir susitarem susitikti pirmajam kartui kovo 15 d.  thumbup.gif  thumbup.gif Jei viskas gerai, iskart ir startuosim...
Kaip islaukti???  blink.gif

sveikinu sveikinu! uzsiimk kokia nors veikla, ir laikas nepastebimai praleks!! thumbup.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri zinot ar ryt dirba Treisas? nes man reik ryt vaziuot, o diena pamirsau pasiskambinti ar jis ryt tikrai bus, nors kai lankaiusi ana asavaite tai sake vaziuot nesiskambinus. L. aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2010 12 22, 20:28)
Merginos gal kuri zinot ar ryt dirba Treisas?  nes man reik ryt vaziuot, o diena pamirsau pasiskambinti ar jis ryt tikrai bus, nors kai lankaiusi ana asavaite tai sake vaziuot nesiskambinus. L. aciu uz atsakyma smile.gif

man vakar sake, kad ryt dirbs - as tureciau skambinti del tyrimu atsakymo...
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2010 12 22, 21:28)
Merginos gal kuri zinot ar ryt dirba Treisas?  nes man reik ryt vaziuot, o diena pamirsau pasiskambinti ar jis ryt tikrai bus, nors kai lankaiusi ana asavaite tai sake vaziuot nesiskambinus. L. aciu uz atsakyma smile.gif

Tikrai dirbs, aš rytoj važiuoju
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2010 12 22, 21:28)

Tikrai dirbs ir rytoj, ir portyt ir užporyt smile.gif Buvau šiandien pas jį, siūlė kitai apržiūrai atvažiuoti pirmą Kalėdų dieną, bet įsiprašiau, kad penktadienį priimtų. Kažkaip pačias Kalėdas kelyje tarp Vilniaus-Rygos nelabai norisi švęst smile.gif
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2010 12 22, 23:10)
Tikrai dirbs, aš rytoj važiuoju

Geros kelionės ir sėkmės tau ryt!
Pas mane nežinau ar geros, ar nelabai naujienos. Vienoje kiaušidėje suskaičiavo 7 folikulus 12-13 mm dydžio, kitoje yra kažkiek bet visi labai mažuliukai. Gleivinė 6 mm storio, bet lyg ir nelygi, todėl Treijsui nepatiko. Toliau leidžiuosi gonalį ir važiuoju dar kartą penktadienį. Punkcija pasirodo planuoja pirmadienį-antradienį, o aš tikėjausi greičiau..
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2010 12 22, 23:19)
Pas mane nežinau ar geros, ar nelabai naujienos. Vienoje kiaušidėje suskaičiavo 7 folikulus 12-13 mm dydžio, kitoje yra kažkiek bet visi labai mažuliukai. Gleivinė 6 mm storio, bet lyg ir nelygi, todėl Treijsui nepatiko. Toliau leidžiuosi gonalį ir važiuoju dar kartą penktadienį. Punkcija pasirodo planuoja pirmadienį-antradienį, o aš tikėjausi greičiau..

Ačiū 4u.gif
Viskas pas tave čia gerai, svarbiausia tik nepanikuok ir neprisigalvok niekų 4u.gif
Linkiu lengvai sulaukti penktadienio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 22 gruodžio 2010 - 22:25
QUOTE(egk @ 2010 12 22, 22:25)
Ačiū 4u.gif
Viskas pas tave čia gerai, svarbiausia tik nepanikuok ir neprisigalvok niekų 4u.gif
Linkiu lengvai sulaukti penktadienio biggrin.gif

sekmes rytoj! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2010 12 22, 23:19)
Tikrai dirbs ir rytoj, ir portyt ir užporyt smile.gif Buvau šiandien pas jį, siūlė kitai apržiūrai atvažiuoti pirmą Kalėdų dieną, bet įsiprašiau, kad penktadienį priimtų. Kažkaip pačias Kalėdas kelyje tarp Vilniaus-Rygos nelabai norisi švęst smile.gif
Papildyta:

Cia puikios naujienos !
per para gleivine paauga apie 1 mm, o folikulai apie 2 mm.
Tai pirmadieni antradieni jie bus idealaus dydzio ! Kiekis irgi optimalus, nei per daug nei per mazai, kas reiskia, kad ju kokybe irgi bus gera. viskas liuks zinok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 22, 07:48)
islauksi islauksi..., net nepastrebesi kaip laikas prabegs smile.gif sekmes tau  4u.gif

QUOTE(MonaJ @ 2010 12 22, 08:03)
sveikinu sveikinu! uzsiimk kokia nors veikla, ir laikas nepastebimai praleks!!  thumbup.gif

Aciu! 4u.gif 4u.gif Jau susiskaiciavau, kad liko apie 85 dienas.. Ne taip ir daug... ax.gif blush2.gif
Na ka, pradedu laukti... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 22, 23:25)

sekmes tau ir laukiam ziniu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutis, gal kas ryt nori važiuoti į Rygą, nes aš važiuoju su mašina, galiu paimti pakeleivių, jei ką skambinkite į mob. 865030061
Atsakyti
QUOTE(miskinuke ten @ 2010 12 22, 23:48)
Cia puikios naujienos !
per para gleivine paauga apie 1 mm, o folikulai apie 2 mm.
Tai pirmadieni antradieni jie bus idealaus dydzio ! Kiekis irgi optimalus, nei per daug nei per mazai, kas reiskia, kad ju kokybe irgi bus gera. viskas liuks zinok  thumbup.gif

Ačiū už padrąsinimą smile.gif Gražių švenčių wub.gif
Atsakyti