[quote=ailima,2011 02 17, 15:03]
o ką jis tau sakė dėl kiaušintakių būklės?
pvz. Atlilojai, tikiuosi ji neužpyks, kad miniu
, bet tas gyd. Gašins, nesutiko daryti IVF kol neišsioperuos kiaušintakių
o kokia nuomonė Treijso, gal jis netoks kategoriškas
kažkada minėjau, kad trečias mano ivf po kiaušintakių pašalinimo operacijos buvo sėkmingas, nežinau ar prisimeni tada nusikalbėjau kiek, sakydama, kad du buvo dar su kiaušintakiais, trečias jau be, kažkaip netaip suvedžiau tada, pagal datas dabar atsirinkau kad ištikrųjų, tai jau prieš pradedant IVF šalinau visas kliūtis, tuo pačiu ir kiaušintakius, pirmas kartas-nebuvo visiško kibimo, bet buvo mažai kiaušialasčių, vieną tik pusėtiną įdėjo, antras IVF-hcg jau buvo virš 100, bet pradėjo gausiai kraujuoti, po kiek laiko ir pūsliuke matė, bet...o trečias, sėkmingas, tepliojo ilgokai, bet viskas buvo puiku, laksto trimetis po kambarį
po kelių metų trys kartai su snaigutėm, du kartus buvo kibimas, bet...
o Treijsas sužinojes, kad neturiu kiaušintakių, tik apsidžiaugė, taigi įdomu ką tau sakė dėl nekokių kiaušintakių
[/quote]
nea, nepykstu
O pas RositaK man atrodo ju ir nera
[quote=norma,2011 02 17, 15:05]
vyrui yra toks kambariukas,šalia įėjimo, vieta neitin strategiškoj vietoj, visi vaikšto, aplink, bet durys užsirakina, yra žurnalų ir kriauklė
[/quote]
nieko tiems vyrams neatsitiks , tegul ausis uzsikemsa
Zinokit papasakosiu is tos pacios temos, kaip mano vyrui buvo cia LT, vyras uzsirakino tam kambariuky, pasirodo ten spyna persisuka ... ir kaip tycia sesele per pati ikarsti iejo
sake vos nenumire vyras. As tai buciau veja pakelus ... gerai, kad manes ten nebuvo
[/quote]