Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(ela33 @ 2011 02 16, 09:04)
labas,ir mes buvom  smile.gif

o jūs kelintą valandą buvot?gal tu ta mergina tamsiaplaukė su raudona suknute 4u.gif nes mačiau vyras tyrimus pridavinėjo, tai pamaniau pirmą kartą, nes priduoda tik pirmą kartą arba per punciją biggrin.gif

QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 16, 18:59)
nes jei LT nieko nerado ir leido, tai turetu ir cia leisti..

na tikiuosi, kad nieko neras, bet kartais viskas labai greitai pasikeičia, atsiranda koks polipas, ar kokių ureaplazmų išlenda, o LV kaip parodė praktika kiek giliau kapstosi

QUOTE(egk @ 2011 02 16, 23:14)
O aš rytoj skambinsiu Treijsui, gal KĄ RADO po biopsijos doh.gif 

ar jau skambinai?

Damute* kaip tau sekėsi?
Atsakyti
Sveikos,as skambinau del tyrimu,bet daktaras taip neaiskiai kalbejo,kad visko nesupratau,rodos viskas gerai blush2.gif Darem visokiu ir mano ir vyro plius kraujo,del visu zarazu.Perklaust nedrysau fool.gif Kas daret kraujo tyrimus ir visus kitus,ar atsakymai buvo kartu,ar kraujo veliau?Dabar galvoju ar cia visi tyrimai geri.Kiek skambinau atsiliepdavo sesute,o dabar daktaras taip ir susimeciau :sokas:Atrodo metuose motera,bet taip viskas kvailai isejo,tik man taip visad. blush2.gif
Atsakyti
egk, o tu nebuvai pas Bykova? gal ji tau paaiskintu kazka del tu neislaikytu kabinimusi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ela33 @ 2011 02 17, 11:31)
Sveikos,as skambinau del tyrimu,bet daktaras taip neaiskiai kalbejo,kad visko nesupratau,rodos viskas gerai  blush2.gif Darem visokiu ir mano ir vyro plius kraujo,del visu zarazu.Perklaust nedrysau  fool.gif Kas daret kraujo tyrimus ir visus kitus,ar atsakymai buvo kartu,ar kraujo veliau?Dabar galvoju ar cia visi tyrimai geri.Kiek skambinau atsiliepdavo sesute,o dabar daktaras taip ir susimeciau  :sokas:Atrodo metuose motera,bet taip viskas kvailai isejo,tik man taip visad. blush2.gif

dažniausiai liepia skambinti kai jau visi rezultatai, taip, kad manau viskas pas tave gerai, jeigu būtų buvę blogai, būtum supratus, daugiau pasakotų ką nors 4u.gif
o šiaip jei skambinai į mobilų, tai dažniausiai Treijsas pats atsiliepia, o beto jeigu skambini dėl tyrimų, Baiba ar kita sesutė, visada perduoda ragelį gydytojui, jos pačios niekada nekomentuoja
Atsakyti
Taip ,ailima ta pati su raudona smile.gif ,pirma kart tokie abu pusiau soko busenoj rolleyes.gif.Gal ir tu su raudonu rubeliu buvai,itarimas buvo,bet esu tokia,kad nedrystu kalbint pirmoji,nors labai norejos pabendraut gossip.gif .Tau buvo isodinimas,kiek prisimenu,kaip jauties?As visada skautau cia viska,bet rasau gan retai,gal kazka maisau mastau.gif
Atsakyti
aš dariau 4IVF ir plius tris kart su snaigutėm(neskaitant šito paskutinio), viso 7kartai, 5 kartus iš jų kabinosi(du kart hcg buvo jau didelis, vieną kartą net matėsi pūslytė,du kart hcg nedidelis, bet rodo, kad kabinosi)), 1 iš jų kartas sėkmingas, kažkaip pradedu manyti, kad imunitetas ir autoimuninis tiroiditas kiša kojas, bet kita vertus kaip pagalvoji, vienas juk sėkmingas, o beto statitika rodo, kad tik kas kažkelintas (nepasakysiu kelintas, bet daug)apsivaisinimas išauga į kūdikį...tai kodėl taip įvyksta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 17 vasario 2011 - 11:48
aciuks.gif pasidare ramiau,kaip gerai,kad yra sis skyrelis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ela33 @ 2011 02 17, 11:41)
Taip ,ailima ta pati su raudona  smile.gif ,pirma kart tokie abu pusiau soko busenoj  rolleyes.gif.Gal ir tu su raudonu rubeliu buvai,itarimas buvo,bet esu tokia,kad nedrystu kalbint pirmoji,nors labai norejos pabendraut  gossip.gif .Tau buvo isodinimas,kiek prisimenu,kaip jauties?As visada skautau cia viska,bet rasau gan retai,gal kazka maisau  mastau.gif

thumbup.gif mačiau, kad labai jaudinotės abu ir šiektiek nervinotės, kad ilgai tenka laukti ir kaip vyras po viso reikalo susukęs į tyrimų lapą nešė savo turinį, vieni lietuviai stovėjo kolidoriui, tai dar pareiškė jam užuojautą, kad teko tą procedūrą atlikti 4u.gif
tai kokie tolimesni planai?iš kokio jūs miesto?

aš jo, su raudonu megztuku biggrin.gif laksčiau ten ratais, pakvietė greitai, bet teko dar papildyti pūslę, tai sugrįžau pasėdėti,nes pasirodė mažokai skysčių, tada vėl pakvietė,tada dar reikėjo laukti, ai žodžiu buvau ten daugiau nei tris valandas, tai daug mačiau
jo, man įsodinimas tada buvo,snaigučių, iš penkių atšilo dvi, abi ir įdėjo, o jaučiuosi puikiai, bet kaip rašiau IVF temoje tas man būdinga, bet tik pirmas kelias dienas, tada prasideda požymių ieškojimas ir pastovus galvojimas apie rezultatą
Atsakyti
Kokie jus stiprus ir kantrus,ailima.Dabar tikrai turi pasisekt,as labai sirgsiu uz tave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2011 02 17, 12:44)
aš dariau 4IVF ir plius tris kart su snaigutėm(neskaitant šito paskutinio), viso 7kartai, 5 kartus iš jų kabinosi(du kart hcg buvo jau didelis, vieną kartą net matėsi pūslytė,du kart hcg nedidelis, bet rodo, kad kabinosi)), 1 iš jų kartas sėkmingas, kažkaip pradedu manyti, kad imunitetas ir autoimuninis tiroiditas kiša kojas, bet kita vertus kaip pagalvoji, vienas juk sėkmingas, o beto statitika rodo, kad tik kas kažkelintas (nepasakysiu kelintas, bet daug)apsivaisinimas išauga į kūdikį...tai kodėl taip įvyksta  verysad.gif

Toks kelias... Tu tikra šaunuolė, imk už stiprybę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 02 17, 12:33)
egk, o tu nebuvai pas Bykova? gal ji tau paaiskintu kazka del tu neislaikytu kabinimusi...  4u.gif

Tiesa, kai gulėjau per punkciją, susipažinau su vietine mergaite 3,5 mėn. nėštumas, kurios nėštumą "veda" Treijsas. Tai išsikalbėjom, pasirodo, kad jis Bykovą laiko rimta imunologe, ir netgi tai mergaitei rekomendavo pas ją apsilankyti. Tai man buvo biški naujiena, nes iš anksčiau susidariau nuomonę, kad jis kaip ir skeptiškai vertino Bykovą ir jos metodus.
O čia pasirodo kitaip. Aišku, šiuo atveju nėjo kalba apie kraujo perpilymus ar pan., B.jai padarė tyrimą, bet nieko neskyrė, nes jos nuomone, viskas po tyrimo pasirodė geraiu, nei ji įtarė.
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2011 02 17, 12:55)
thumbup.gif mačiau, kad labai jaudinotės abu ir šiektiek nervinotės, kad ilgai tenka laukti ir kaip vyras po viso reikalo susukęs į tyrimų lapą nešė savo turinį, vieni lietuviai stovėjo kolidoriui, tai dar pareiškė jam užuojautą, kad teko tą procedūrą atlikti  4u.gif
tai kokie tolimesni planai?iš kokio jūs miesto?

aš jo, su raudonu megztuku  biggrin.gif laksčiau ten ratais, pakvietė greitai, bet teko dar papildyti pūslę, tai sugrįžau pasėdėti,nes pasirodė mažokai skysčių, tada vėl pakvietė,tada dar reikėjo laukti, ai žodžiu buvau ten daugiau nei tris valandas, tai daug mačiau
jo, man įsodinimas tada buvo,snaigučių, iš penkių atšilo dvi, abi ir įdėjo, o jaučiuosi puikiai, bet kaip rašiau IVF temoje tas man būdinga, bet tik pirmas kelias dienas, tada prasideda požymių ieškojimas ir pastovus galvojimas apie rezultatą

O sakykite, pries vaziuojant, vyras negali pasidaryti spermogramos tyrimo LT? Ar jie pasitiki tik pas juos darytais tyrimais? As nesugalvoju, kaip cia ka daryt, kad negaist laiko ten? O jei ir pas juos darytis kazkokius tyrimus, uztenka vieno vizito tam? pvz per konsultacija pirma?
Atsakyti