QUOTE(ailima @ 2011 02 14, 23:18)
jeigu stipriai pakrenta geležis būtina gerti geležies preparatus, aš vis karts nuo karto pageriu, kol atstatau normą, su maistu tai sudėtinga atstatyti, man nepavyksta, nes mėnesinės būna labai gausios, tai jei kas biškį ir būna pagerėję, tai bėl pablogėja
o man įdėjo šiandien du snaigiukus, iš penkių atšilo trys, vienas visai nekoks,net nesvarstė kandidatūros, kiti du neidealūs, bet...gal panorės pas mane apsigyventi, juk pas mane šilta, šaldytuve tai buvo šalta
tiesa mačiau šiandien daug lietuvių
daug kam nusimato punkcija artimiausiom dienom
daug bus vaikų dar šiemet
labas,ir mes buvom
.ramaus laukimo ir teigiamu rezultatu ailima
,ir visiem kitiem is visos sirdies :4u:Mes buvom pirmai konsultacijai,negaliu patiket,kad viskas taip sklandziai praejo
.As labai jaudinaus,net delnai prakaitavo visa kelione.Paeme tyrimus,tikiuos viskas bus gerai,planuojam startuoti balandzio men.Gyd.Treis
,nors ir Lietuvoj turejau gera gyd.Pasirodo,kad gimda stipriai pakrypus i kaire puse,ko labai neakcentavo LT ir kiausides panasu i policistines,ko anksciau taippat niek neitare
.Gal tai vaistu poveikis po IUI,turejom 6,arkliskos vaistu dozes,rezultatas 0.Visom noreciau patart,jei 3 nepasiseke,daugiau neverta bandyt,gaist laika,aisku cia tik mano nuomone.galejau seniai eit prie IVF,neaisku ar bus rezultatu,bet tikiuos labai