Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(ineiza @ 2011 02 08, 00:13)
sveikute,as cia pas jus naujoke.Bet supermamas skaitineju jau keturi metai,siandien ryzausi prisiregistruoti  prie jusu .Gal su jumis susitiksim Rygoj(butu smagu smile.gif  ).,nes mes su vyru irgi kovo 17 d.vaziuojam 15 valandai ,savo stebuklo ieskom jau 11 metu.

sveika prisijungus ir didziausias palinkejimas, kad trumpam 4u.gif
QUOTE(egk @ 2011 02 08, 10:51)
Yra toks gydytojas 4u.gif Tik čia daugiausia mergaičių pas Treijsą lankosi, bet yra ir pas Vitols. O pas Gauci tikrai Atiloja važiavo. Viskas bus gerai. Sėkmės 4u.gif

As pas Gasins (gal cia tas pats) buvau ax.gif Labai neblogas gydytojas: konkretus, nepasakyciau, kad kalbus, bet isaiskina viska ir... man atsisake daryti IVF'a, kol nepasalinsiu kiausintakiu smile.gif
Sekmes pas ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 02 08, 11:32)
man atsisake daryti IVF'a, kol nepasalinsiu kiausintakiu smile.gif

Laba, o del kokios priezasties reikia salinti kiausintakius? ir kaip baigesi: salinai kiausintakius, ar keitei gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(VIN @ 2011 02 08, 13:01)
Laba, o del kokios priezasties reikia salinti kiausintakius? ir kaip baigesi: salinai kiausintakius, ar keitei gydytoja?

jie pas mane turi tendencija uzakti ir pradeda kauptis skysciai, kurie IVF'o metu gali isplauti embrioniukus. Pakeiciau gydytoja smile.gif Labai nenorejau salinti ir deja, IVF'as buvo nesekmingas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 02 08, 13:17)
jie pas mane turi tendencija uzakti ir pradeda kauptis skysciai

oba, kaip idomu... iskart daug klausimu smile.gif kaip tau nustate toki reikaliuka? ir ka reiskia "turi tendencija uzakti" - jie ne nuolat buna uzake? ar jauti kazkoki skausmeli del tu skysciu? ir is kur tie skysciai atsiranda ir kokiu budu pasisalina? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VIN @ 2011 02 08, 14:47)
oba, kaip idomu... iskart daug klausimu smile.gif  kaip tau nustate toki reikaliuka? ir ka reiskia "turi tendencija uzakti" - jie ne nuolat buna uzake? ar jauti kazkoki skausmeli del tu skysciu? ir is kur tie skysciai atsiranda ir kokiu budu pasisalina?  rolleyes.gif

nustate echoskopu (jau matesi), tada dare 1 LP, jos metu atvere galus, po kiek laiko vel pamate susidariusius "guzus" kiausintakiuose, ka galima buvo paaiskinti, kaip vel uzakusius kiausintakius, antra LP, rezultatas tas pats: atvere kiausintakius, suleido kontrastini skysti..., poto seke dar 3 LP, kur lygiai tas pats smile.gif Jokiu skausmeliu nejauciu, todel itarti, kad kiausintakiai uzake galima tik tuo atveju, jei echoskopu matosi ir aisku, blogiausias atvejis, kai negali pastoti sad.gif
O skysciai susidaro todel, kad normalioje situacijoje (kai kiausintakiai neuzake) ovuliaves skystis isbega per atvirus kiausintakio galus ir absorbuojasi pilvo ertmeje. Kai kiausintakiai uzanka tokiam skysciui nera kur isbegti ir jis pradeda "puti", ko pasekoje susidaro hidrosalpingsai ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Atiloja
ohoho kiek LP jau turėjai, o visada ta pati gydytoja darė LP,jai ten viskas pataisoma atrodo, nes aš kai sužinojau, kad mano kiaušintakiai ties fimbrijomis užakę po gimdos nuotraukos, tai ruošiausi jų pašalinimo operacijai, bet gydytoja sakė, jeigu bus pusė velnio kiaušintakiai, dar bandys taisyti, bet sakė taip užakę buvo, kad pataisymas padėties nebūtų ištaisęs, vėl būtų užakę, tai kam palikti tai, kas trukdo, ir pašalino, dėl to džiaugiuosi
Atsakyti
QUOTE(ineiza @ 2011 02 08, 00:13)
sveikute,as cia pas jus naujoke.Bet supermamas skaitineju jau keturi metai,siandien ryzausi prisiregistruoti  prie jusu .Gal su jumis susitiksim Rygoj(butu smagu smile.gif  ).,nes mes su vyru irgi kovo 17 d.vaziuojam 15 valandai ,savo stebuklo ieskom jau 11 metu.

sveikute , linkiu iš skyrelio pabėgti dar šiais metais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ineiza @ 2011 02 08, 00:40)
Problemos su vyro turtu,judriu i prieki A  tik 12 tai va tokios bedeles

Pas vyra irgi ilgai buvo A tik 11, bet pavyksta pasiekti netgi norma (retkarciais po vitaminu kurso). Deja, tai kol kas nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2011 02 08, 18:20)
Atiloja
ohoho kiek LP jau turėjai, o visada ta pati gydytoja darė LP,jai ten viskas pataisoma atrodo, nes aš kai sužinojau, kad mano kiaušintakiai ties fimbrijomis užakę po gimdos nuotraukos, tai ruošiausi jų pašalinimo operacijai, bet gydytoja sakė, jeigu bus pusė velnio kiaušintakiai, dar bandys taisyti, bet sakė taip užakę buvo, kad pataisymas padėties nebūtų ištaisęs, vėl būtų užakę, tai kam palikti tai, kas trukdo, ir pašalino, dėl to džiaugiuosi

nea, visada skirtingi. Pries 1 LP, labai prasiau nesalinti, o palikti (dar ir MB problemu nezinojom)..., per 2 LP sakiau, ziurekit pagal situacija, bet labiau noreciau pasilikti, o per 3 LP atsidaviau visiskai daktarui i rankas ir sakiau, jei reikes, tai salink. O jis nusprende duoti jiems paskutini sansa smile.gif
Nors ir matau, kad jie uzanka, ir daktarai sako, kad su tokiu MB turtu naturaliai mums susilaukti vaiku, sansas lygus 0, vis tiek abu pasitarem ir nusprendem , kad geriau palikti juos, nu stebuklu tai buna... blush2.gif
Atsakyti
labas,gal kas galetu paaiskint hormonu tyrimus,pasidariau savarankiskai,kadangi ruosiuos vaziuot pirmai kons.FSH-4,21;LH-4,11;E2-43,98.Kas daretes IVF priminkit kiek isleidot vaistams,apytiksliai smile.gif Kuo arciau kons diena,tuo labiau neramu daros,visada kas nors atsitinka ir tenka keist datas ir t.t.Vaziuojam vasario 14d.Tikiuos si karta nieks nesutrukdys smile.gif smile.gif Gal kas ta diena irgi ruosias vaziuot?
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 02 09, 09:37)
nea, visada skirtingi. mums susilaukti vaiku, sansas lygus 0, vis tiek abu pasitarem ir nusprendem , kad geriau palikti juos, nu stebuklu tai buna...  blush2.gif

na svarbu Jūs tikit, svarbu tikėjimas
aš dėja to tikėjimo neturėjau blush2.gif

QUOTE(ela33 @ 2011 02 09, 12:25)
labas,gal kas galetu paaiskint hormonu tyrimus,pasidariau savarankiskai,kadangi ruosiuos vaziuot pirmai kons.FSH-4,21;LH-4,11;E2-43,98.Kas daretes IVF priminkit kiek isleidot vaistams,apytiksliai  smile.gif Kuo arciau kons diena,tuo labiau neramu daros,visada kas nors atsitinka ir tenka keist datas ir t.t.Vaziuojam vasario 14d.Tikiuos si karta nieks nesutrukdys  smile.gif  smile.gif Gal kas ta diena irgi ruosias vaziuot?

na mano akim žiūrint, tai tavo tyrimai normalūs
o vaistams išeina visoms, maždaug nuo 2000-4000 lt, plius minus, čia labai individualu
aš irgi važiuoju vasario 14, planuojamas snaigučių įsodinimas,bet dar gali visko būti, kad teks atgal lėkti, jei pvz nei vienas neatšils snaigiukas, arba visi 5 atšils ir nuspręs auginti iki blasto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 09 vasario 2011 - 18:23
QUOTE(selione @ 2011 02 08, 19:19)
sveikute , linkiu iš skyrelio pabėgti dar šiais metais  mirksiukas.gif
Papildyta:
Pas vyra irgi ilgai buvo A tik 11, bet pavyksta pasiekti netgi norma (retkarciais po vitaminu kurso). Deja, tai kol kas nepadeda.

sveikute ,aciukas uz tokius siltus palinkejimus smile.gif deja mums tie vitaminai nepadejo,gaila!kiek skaiciau literatura spermos kokybe praktiskai neimanoma atstatyti.Nieko ,esu labai kovingai nusiteikus turiu vilti ,tikiu ja kad is Rygos ,is Treiso grisiu nestuke.gif .
Atsakyti
QUOTE(ineiza @ 2011 02 09, 22:17)
sveikute ,aciukas uz tokius siltus palinkejimus smile.gif deja mums tie vitaminai nepadejo,gaila!kiek skaiciau literatura spermos kokybe praktiskai neimanoma atstatyti.Nieko ,esu labai kovingai nusiteikus turiu vilti ,tikiu ja kad is Rygos ,is Treiso grisiu  nestuke.gif .

Blogai skaitei, gal tikrai ne viską, bet pagerinti, tikrai galima biggrin.gif 4u.gif bet čia reikalingi ne tik vitaminai (jie per silpni), bet gydytojo speco konsultacija ir vaistai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 10 vasario 2011 - 08:33