Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(ailima @ 2011 02 07, 21:51)
man irgi nieks nesakė, bet aš norėjau, kad apžiūrėtų, nes įtariau kibimą ir norėjau pakalbėti apie histeroskopiją ir koks planas dėl snaigučių
už tą konsultaciją po nepasisekusio IVF, arba kai pasiseka po dviejų savaičių nėštumo patvirtinimui, jie pinigėlių neima

Tikrai ima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2011 02 07, 21:46)
o man nesake atvaziuot, jei blogas atsakymas... pas mane is pradziu prikibo, paskui pabego... bet nesake, kad reikia atvaziuot...

Man abu kartus sake, kad jei nepasiseks atvaziuoti po mmm apziurai. Po nepasisekusio ivf pinigeliu uz vizita neima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2011 02 07, 22:44)
Man abu kartus sake, kad jei nepasiseks atvaziuoti po mmm apziurai. Po nepasisekusio ivf pinigeliu uz vizita neima. 4u.gif

Nu va o man eme unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2011 02 07, 22:45)
Nu va o man eme  unsure.gif

man irgi neeme pinigeliu,nors ir nuvaziavau po nepasisiakusio IVF kazkur tik po triju savaiciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2011 02 07, 22:45)
Nu va o man eme  unsure.gif

Ir man paeme, 10 latu. Cia pagal akis nusprendzia, ar kaip? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2011 02 07, 22:58)
man irgi neeme pinigeliu,nors ir nuvaziavau po nepasisiakusio IVF kazkur tik po triju savaiciu mirksiukas.gif

Man irgi neėmė...
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 02 04, 16:08)
thumbup.gif trumpo laukimo  mirksiukas.gif

sveikute,as cia pas jus naujoke.Bet supermamas skaitineju jau keturi metai,siandien ryzausi prisiregistruoti prie jusu .Gal su jumis susitiksim Rygoj(butu smagu smile.gif ).,nes mes su vyru irgi kovo 17 d.vaziuojam 15 valandai ,savo stebuklo ieskom jau 11 metu.
Atsakyti
QUOTE(ineiza @ 2011 02 08, 00:13)
sveikute,as cia pas jus naujoke.Bet supermamas skaitineju jau keturi metai,siandien ryzausi prisiregistruoti  prie jusu .Gal su jumis susitiksim Rygoj(butu smagu smile.gif  ).,nes mes su vyru irgi kovo 17 d.vaziuojam 15 valandai ,savo stebuklo ieskom jau 11 metu.

Sveikutė,
laukiate jau žiūriu netrumpai, na mes irgi po 11 metų laukimo tik kreipėmės pagalbos blush2.gif
Papasakok kokios bėdelės pas jus?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 02 07, 23:17)
Sveikutė,
laukiate jau žiūriu netrumpai, na mes irgi po 11 metų laukimo tik kreipėmės pagalbos blush2.gif
Papasakok kokios bėdelės pas jus?

na pradzioj kaip ir visi ,gal dar uzkibs !taip ziurim kad jau ir keturi meteliai praejo ,paskui dar vieni.Mynem kliniku laiptus cia Lietuvoj,Problemos su vyro turtu,judriu i prieki A tik 12 tai va tokios bedeles
Atsakyti
QUOTE(ineiza @ 2011 02 07, 13:13)
nes mes su vyru irgi kovo 17 d.vaziuojam 15 valandai ,savo stebuklo ieskom jau 11 metu.

clap.gif ta pacia diena!! Turbut tikrai susimatysim...Linkiu dideliausios sekmes!
Atsakyti
Sveikos merginos,
noreciau paklausti, pas kokius gydytojus lankotes Embrions klinikoje. As uzsiregistravau pas gydytoja Gauci , bet ziuriu visos apie Treisa snekate tik. Idomu, ar dare IVF Gauci kuriai nors, kokie atsiliepimai apie ji.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garpe @ 2011 02 08, 10:39)
Sveikos merginos,
noreciau paklausti, pas kokius gydytojus lankotes Embrions klinikoje. As uzsiregistravau pas gydytoja Gauci , bet ziuriu visos apie Treisa snekate tik. Idomu, ar dare IVF Gauci kuriai nors, kokie atsiliepimai apie ji.
Aciu  4u.gif

Yra toks gydytojas 4u.gif Tik čia daugiausia mergaičių pas Treijsą lankosi, bet yra ir pas Vitols. O pas Gauci tikrai Atiloja važiavo. Viskas bus gerai. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti