Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 04, 16:30)
Katik kalbejau su Trejsu.... Atsiliepe Baiba turbut, kol pradejau svebezavoti rusiskai, per ta laia Trejsa padave  smile.gif Matyt man tikrai su rusu prasti popieriai...  lotuliukas.gif
Na ka, susitarem del musu pirmo susitikimo.. Kovo 17 d. 12 val clap.gif clap.gif clap.gif
Dabar zinau konkreciai, kurios datos laukiu  wub.gif

thumbup.gif trumpo laukimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 03, 17:53)

Va va, panasiai ir man su tuo kalendorium.. Nerealiai laukiu... As irgi bandysiu isipaisyti i starta pacioj pacioj balandzio pradzioj.. Gal kartu startuosim  mirksiukas.gif  4u.gif

QUOTE(norma @ 2011 02 03, 19:18)

Nu tai lauksim naujienu smile.gif man ir labai idomu kaip ten kas, nes i konsultacija planuojam vaziuoti balandzio men, o startuoti geguze-birzeli.

Nu ka merginos, ziurekit gal ir susitiksim Rygoj biggrin.gif

Katik kalbejau su Trejsu.... Atsiliepe Baiba turbut, kol pradejau svebezavoti rusiskai, per ta laia Trejsa padave  smile.gif Matyt man tikrai su rusu prasti popieriai...  lotuliukas.gif
Na ka, susitarem del musu pirmo susitikimo.. Kovo 17 d. 12 val clap.gif clap.gif clap.gif

thumbup.gif liuks, dabar linkiu kad tas laikas greitai prabegtu!

Atsakyti

Beje, as kaip tik sedejau pas Treijsa konsultacijoj, kai jis tave uzrasinejo smile.gif sekmingo starto!
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 02 05, 01:45)
Beje, as kaip tik sedejau pas Treijsa konsultacijoj, kai jis tave uzrasinejo smile.gif sekmingo starto!

Ups, sorry, kad sumaisiau jums blink.gif 4u.gif Kaip praejo konsultacija??
Oi kaip laukiu laukiu... Jau dar viena diena maziau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Man tai kazkaip keistai... kai pamatai savo zemiecius kazkaip visi vieni kitu vengia, neuzkalbina. O ypac kai jauti kad mergaites is musu skyrelio. Esu bandziusi snekinti ir sveikintis ka sutikdavau, bet reakcija idomi tokia budavo.
Atsakyti
Sveikos pailsėjusios po savaitgalio ax.gif .
Kai nuvažiuote pas Trejs, jūs atsisėdate laukiamąjame ir laukiate kol jus pakvies. Ar pirmiausia pranešate, Baibai, kad atvykote ir tik tada jau einate į laukiamąjį.
Aš visad pirma pas Baibą ir pranešu pavardę, kas atvyko, o tada atsisedu laukti.
Bet matau, kad merginos kitos ateina ir iškart i laukiamąjį. Tai, kaip iš tikro reikia doh.gif ? Kartais nejauku būna, nes nesupranti kas po ko ten vyksta...ir kaip merginas kviečia.
Papildyta:
QUOTE(Butvilė @ 2011 02 06, 17:14)
Man tai kazkaip keistai... kai pamatai savo zemiecius kazkaip visi vieni kitu vengia, neuzkalbina. O ypac kai jauti kad mergaites is musu skyrelio. Esu bandziusi snekinti ir sveikintis ka sutikdavau, bet reakcija idomi tokia budavo.

O kaip tu supranti, kad lietuviai ir ypač iš skyrelio, juk dažniausia ten visi tyliai sėdi, niekas garsiai nekalba..? Aš nebent suprantu, kai Trejs pakviečia ir pasako lietuvišką vardą, bet tada jau ta mergina dingsta iš laukiamojo smile.gif
Atsakyti
Mes visada ir pas Baiba pirma uzsukame smile.gif o tada laukiamajeme laukiam kada pakvies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2011 02 06, 17:17)
Sveikos pailsėjusios po savaitgalio ax.gif .
Kai nuvažiuote pas Trejs, jūs atsisėdate laukiamąjame ir laukiate kol jus pakvies. Ar pirmiausia pranešate, Baibai, kad atvykote ir tik tada jau einate į laukiamąjį.
Aš visad pirma pas Baibą ir pranešu pavardę, kas atvyko, o tada atsisedu laukti.
Bet matau, kad merginos kitos ateina ir iškart i laukiamąjį. Tai, kaip iš tikro reikia  doh.gif ? Kartais nejauku būna, nes nesupranti kas po ko ten vyksta...ir kaip merginas kviečia.
Papildyta:
O kaip tu supranti, kad  lietuviai ir ypač iš skyrelio, juk dažniausia ten visi tyliai sėdi, niekas garsiai nekalba..? Aš nebent suprantu, kai Trejs pakviečia ir pasako lietuvišką vardą, bet tada jau ta mergina dingsta iš laukiamojo smile.gif

Kai važiavau pirmus du kartus iki IVF starto, tai užeidavau pas Baibą, po to laukt. O dabar kai jau turiu schemą IVF, tai turiu užeit pas Baibą, padėti ant stalo savo lapą į krūvelę ir laukt "prie lifto" kol pakvies. Tokia tvarka ax.gif
Atsakyti

Mergaitės, kurios po IVF, galit papasakoti, kas vyksta punkcijos dieną?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Damute*: 06 vasario 2011 - 18:58
QUOTE(Damute* @ 2011 02 06, 19:57)
Mergaitės, kurios po IVF, galit papasakoti, kas vyksta punkcijos dieną?

Atvaziuoji 8 val, tave pasveria, pamatuoja temperatura, suraso viska. Tada nuveda i palata, padaro punkcija, paguli kol atsigauni ir sulasa lasaline, atejes gydytojas papasakoja viska ir viskas tada jau namolio gali vaziuoti, jei gerai jauties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2011 02 06, 16:17)

visada būtina pirma užeiti pas Baibą,pranešti, kad atvykai

kas liečia lietuvių užkalbinimą, tai aš visada seku, gal sėdi šalia lietuviai, laukiu kada prakalbės lietuviškai, ar skaitys kokį lietuvišką žurnalą, bet...dėja, vis nepataikau, užkalbinčiau
va tik kai punkciją darė, praėjo lietuviai, supratau iš tašės, buvo LIETUVA parašyta, bet negi vysiuosi kalbinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2011 02 06, 21:06)
Atvaziuoji 8 val, tave pasveria, pamatuoja temperatura, suraso viska. Tada nuveda i palata, padaro punkcija, paguli kol atsigauni ir sulasa lasaline, atejes gydytojas papasakoja viska ir viskas tada jau namolio gali vaziuoti, jei gerai jauties 4u.gif

Supratau ax.gif Būtinai 8 val.?

o vyras irgi tą dieną "reikalingas" rimtiem reikalam, o ne tik palaikymui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Damute*: 06 vasario 2011 - 21:03